Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

no kozenka , tak to by sme si pokecali.... :)nápodobne , s tým venčením neviem ten môj raptor má 50kg
tá keď ma trhne tak preletím, asi to nebudem riskovať..

kozenka

tak to neviem, prečo máš c, v tomto mám aj ja hokej :)) asi že budeš riadna prsaňa :))
ja mám 75b sťahovačku a keď si ju dám dole, to je iná úľava.. :)
stehy mám von už dávno, tuším po 11tich dňoch mi ich dával von-hoja sa krásne, veď vidíš na fotke, že ich nevidíš :))
ťahajú ma stále tie rezy, najmä keď idem venčiť psa a ten ma mykne,alebo syn, to až zavrčííím :)) ale tak, vzhľadom na to, čo všetko pri tej operácii robia, aký je to zákrok, sa divím, že to je len taká bolesť,ako je..
neviem sa dočkať, kedy mi už konečne zmäknú :)
písala si, že sa snažíš aj papať opatrne, no úplne chápem :) ja sa tiež teraz nejako viac strážim, teším sa z dobrej postavy konečne po 100 rokoch súmernej /vďaka prsiam/ a bolo by mi ľúto sa vyžrať :))

andulka33

no a kozenka, ty už máš teda aj stehy von, a ako jazvy? hoja sa? stále nechápem ako tam narve tie imploše cez taký malý rez..

andulka33

Boooože tak na toto sa fakt teším , ja už som či niečo kúpila na potom , ale neviem či som sa trafila, dokonca aj plavkoše .. bikiny krásne to som asi odhadla ..lebo tie sa prispôsobia, ani neviem kde ich budem nosiť v tom studenom Írsku..ale neva :) no a zvyšok vecí uvidíme, drahý sa mi smial, že budem všetko kupovať nové, a ja stále že isto všetko nie..snažím sa teraz papať delene, a striasť ešte nejaké kilo kým sa vrátim späť, nech to vyzerá aj ako celok dobre!!! :) Keď sa na to pozriem takto tak sa faaakt teším na to všetko..ešte mi trochu stísa do práce,tam som o tom nehovorila,aby som navliekla sako z uniformy..máme také čierne saténové kabátiky..ale strih ktorý skôr zakrýva ako ukáže,teda prinajhoršom ak mi nevíde tá práca v kancli..no a konečne dostanem odpoveď na to prečo mám retro až C...keď to má byť sťahovacie

kozenka

No veď jasné, kto nemá rád colu, nech ju nepije ((-:
andulka, ja som 2 týždne a tuším 4 dni po a už sa tak vytešujem :) ešte sú tvrdé ako skaly,ale ja som bola predtým ozaj skoro plochá, koža nevyťahaná pevná, musí si na ne zvyknúť
:)
hodinku dve už môžem byť bez tej podprsky sťahovacej a to sa vytešujem vždy a skúšam si veci, manžel ako slintá, ani nehovorím ((-:
akurát balím tričká a tielka z plochých čias a dávam kamarátke :) nejde o to, že by som sa do toho nezmestila, len mi to vyskočí nad pupok a ja nemám rada holé kríže, tak to balím a neviem sa dočkať, ako si pôjdem do obchodov nakúpiť novú sexi garderóbu :) minulé leto som si kúpila plavky-drahé jak sviňa, dvoje-také klamacie jáááj ako rada sa ich zbavujem, ani ma nemrzia ((-: skúšala som si ich a všetko mi z nich kypíí (:
aj Ty tak budeš za chvíľu.. na to mysli a operácie sa neboj :)
čo je to bolesť pár dní, v porovnaní s tým,aká už budeš potom happy ? :)

andulka33

Dík dík externa aj kozenka..mne asi tiež zapasuje viac ten juice..ako sa poznám..jaaj bodaj by ste mali pravdu , to s tými ramienakymi , šatami a tričkami sa dobre číííta!!! Tak toho sa fakt neviem dočkať. jaaaa a bez vypcháávok ??Bože ako ma to znervozňovalo aj minulé leto aj predtým stále naháňať tie vypchávky v plavkách keď som vychádzala z vody a potom presuny zo založenými rukami a pod..

andulka33

evkalc ja mám k tomu nepriemny pocit aj z iného..viem, že by mi to malo byť jedno, kto si čo myslí..a aj je..pravda je aj to, že každá z nás to spomenie keď uzná za vhodné..lebo vie kde a komu..ja som prišla domov na SK a zistila že to moje už bývalé "veľmi veľké" kamarátky preberajú kde sa im zachce..a už to vie aj moje okolie odtiaľto..tak na to nemám slov - z princípu..

externa

andulka33-ja som bola asi 7 krat v celkovej nar.a nikdy som nepila colu po opke,a ani mi to nikto nikdy v nemoc.nespomenul.Vzdy som pila dzus s vitaminmi,aby sa mi co naskôr vratila sila a nieco do zaludka,kedze po intubacii sa mi nikdy neziadalo jest.
a pit môzes az po 2 hod,po opke....
inak-vela stastia....zelam.

ja mam dnes 3 mes.po

kozenka

andulka
keď povieš anest. že zvracávaš, upraví Ti to, už som ti písala, nezabudni jej to povedať
Ja som vždy zvracala z narkózy a teraz nie

a nebojte sa dievčatá, budete super! :-) budete kočky a každý deň to bude lepšie a lepšie a v lete už budete nosiť tielká a koniec vypchatým plavkám a kúpite si konečne šiatky na ramienka s veľkým výstrihom a bla bla bla..veď viete :) nebojte sa, nemáte sa čoho :)

andulka33

evkalc ja mám k tomu nepriemny pocit aj z iného..viem, že by mi to malo byť jedno, kto si čo myslí..a aj je..pravda je aj to, že každá z nás to spomenie keď uzná za vhodné..lebo vie kde a komu..ja som prišla domov na SK a zistila že to moje už bývalé "veľmi veľké" kamarátky preberajú kde sa im zachce..a už to vie aj moje okolie odtiaľto..tak na to nemám slov - z princípu..