Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

marja

bambi- a to stoji 60eur bez ohladu na to, ci mas poistenie na SR alebo nie? lebo v provitae to stoji 72 eur s tym, ze v tom je zaratanych 16e za to, ze nemam poistenie na SR, inak by vraj poistovna nieco v labaku ci co preplatila, neviem presne uz co sestricka pisala. pisala som aj mail do Legeartis co som nasla na nete ale neodpisali mi. telefonovat nemozem ekdze som v zahr.
chapem, ze na to myslis, ja podobne a to mam este mesiac do OP. budem mat okolo 300ml, 300alebo 325 , podla toho co sa vojde a do druheho menej lebo mam asymetriu. este mam pred OP stretnutie s Trskom tak uvidim. a odpisal ti na mail? lebo ja som mu pisala predvcerom a este neodpisal. a 1 podprda je v cene zakroku ci nie? a druhu treba kupit, no ja preferujem kupit si ju sama lebo chcem sportovu co potom aj vynosim na sport...vies.

bambi1

marja
ahoj, v legeartis predop.vyš. krv + moč stoja do 60 EUR + interné 14 eur. Tiež chcem jednu pooperačnú podprsenku navyše, aby som mala na výmenu, keď sa bude tak dlllho nosiť. Trška mi včera písal, že nie je problém ju zabezpečiť, cena je cca 53 EUR. Už sa to blíži 20.4.idem...

Stále na to myslím, všetky myšlienky mi vždy zablúdia k novým prsiam...
Koľko ml budeš mať?

Amina

marja
Ja som bola u Tršku a podprsenku ti objedná on.Mne tesne pred OP, už ako som bola prezlečená do operačnej zástery a prišiel ma pokresliť skúšal dve podprsenky, aby vedel ktorá mi lepšie sadne.V nemocnici som nepotrebovala nič zvláštne, len pyžamko, papuče, nejaké ponožky a samozrejme hygienické potreby. Inak ozaj nič.

marja

ahojte, tak aj mne uz sa to blizi, uz len mesiac...11.5. mam opku, tesim sa velmi, rozmyslam co budem nosit, ake hadry atd.:) ale co sa tyka priprav, este som nejako nezacala. tym, ze sme v zahr. a bude vsetko nadoraz tak chcem vsetko az doma vybehat. nakoniec idem na krv a moc do Provitae v BA, teda objednala som sa, ak viete niekto o lacnejsej variante dajte prosim vediet. niekto tu spominal Legeartis v BA....ostatne- sono, EKG atd. mam nastastie zabezpecene v rodnom meste a tuna takze nemusim v BA vybavovat.
chcem sa spytat na nejake pripravy- co sa da nakupit pred opkou? viem, ze na jazvy Contratubex alebo daco, repik na omyvanie, lieky proti bolesti (ake ste mali?), colu do nemocnice. inak neviem co este. podprsenku objednava lekar/Trska/? sportove ste si kupovali pred ci az po OP? myslim aby som mala aj nejaku dalsiu ked sa retro bude prat...
dakujem, pomoze kazda info...chcem to zacat nejako riesit uz...nech potom na SR nelietam ako splasena:)))

cica666

No čaute baby. Tak moja cica už je po opke, teraz mi volala a vyzerá to, že je všetko v poriadku. Bola síce po narkóze ešte oťapená a ťažko sa jej aj držal mobil, ale zavolala. Teším sa na ňu. Tak ja len toľko.

evkalc

baby ja sa uz zacinam veeeeelmi bat... do frasa co s tym??? uz teraz mi chybaju deti ked si predstavim ako budem pred op bez nich... dufam ze to dobre dopadne aj ked este sa uvidim ci budem zoperovana kedze mam v krku este nejakeho bacila ale nie stafylokoka.

ketrin11

bianoca, morgana ma pravdu. Nestresuj sa, je dost mozne ze sa to este ulozi. Najlepsie ti povie doktor na kontrole

morgana

bianica
nestresuj a nemysli na komplikacie.Citala som, ze prsia potrebuju cas a deje sa s nimi vselico. Pojdes na kontrolu a opytas sa, dovtedy sa naozaj nenervuj....

bianica

ahojte,
ametystka - tusim ty si pisala, ze mas z vnutornej strany vlnenie, tak sa ta chcem spytat, ci sa ti to nezhorsuje. Ja som si vcera tiez z vnutornej strany nahmatala na oboch prsnikoch, na jednom viac. Mam obavy, ci to nieje z toho skoreho spania na boku, ale to su len moje dohady. Som z toho na nervy, lebo mam obavy, aby sa to nezhorsovalo. Co si myslite, nemoze to pokracovat az do kaps.kontrakcie?
Napiste, kto s tym mate skusenosti. Viem, ze si s tym nic nezrobim, ale co som citala na omlazeni.cz, tak dost bab ma s tymto problemi.

marjanka

baby len som chcela, ze nakolko sa stranka eurosilicone.com stale preraba alebo co, a velakrat ste sa tu pytali na rozmery implosov, tak nasla som stranku kde ja katalog velkosti a rozmerov, to co bolo predtym na www.eurosilicone.com.

stranka: www.dokonaleprsia.sk

treba scrollovat dole a klicknut na katalog.pdf

strana 6-13 su tie tabulky.