Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

no, šla som posledna z troch až o štvrť na jednu a mala som pocit že celá operácia trvala 10 min, ani som moc necítila strach pred..keď som sa prebrala necítila vôbec bolesť iba ruka ma bolela z cievky..a bolesti začali o pár hodín neskôr keď prestávala účinkovať anestézia a lieky..a nemohli mi dať náväzne ďalšie..tak to bol horor..ale večer som dostala ďalšiu tabletku a pred spaním ešte aj na spanie..tak noc bola v poho, prebrala som sa o druhej ale tiež len trošku pobolievalo..už sa to dalo, len ten medzičas poobede..a hlavne sestrička z večernej smeny bola neprijemna a nechápala že keď sa nedá tak sa nedá.. stále ma nútila vstať na vecko a sedieť a jesť a ja ani hnúť..tak sa pomaly rozčúlila, snažila som sa jej s kludom vysvetliť že to proste nejde, že to neskutočne bolí a ona furt aj tak..a normálne sa mi od bolesti spustili slzy..trúba..ešte jej vravím nech mi posteľ zloží naspäť do tej nižšeu polohy a ona nič, aj slamku z pohára mi zahodila.. keby mám silu tak jej asi vlepím..až som sa tešila na rannú smenu sestičiek..

marja

ahojte, andulka to fakt si tak znasala tazko? mala si rano OP predpokladam a nemohla si sa ani pohnut, nic? no zeby som sa zacla bat?:)ale nie...ved uvidime. kazdopadne, lieky proti bolesti ti nepomahali? inak super ze uz je to lepsie, zavidim v dobrom ze uz mas po:)

andulka33

no ahojte babenky :)
Tak som tu, dnes ma brat doviezol. Včera to bola hrôza, myslela som že umrem od bolesti,alebo minimalne odpadnem - nechcem vas strašiť ale ja som to takto znašala..dnes rano to ale už bolo lepšie, prva som sa poobliekala,včera som sa napočuvala, že som najhoršie, lebo toto a ono a vraj ostatne sa už vždy prechádzajú a ja ani posadiť ani najesť.. ale za to noc už bola lepšia a rano v poho, znesitelne,cíti sa to ako silnejšia svalovica a bolí to po bokoch, včera celý predok a nedalo sa mi dýchať. Cestu domov som ako tak zvládla aj obed na salaši :) no a teraz tu sedím s maminou a kecáme. Ale musím povedať, že je lepšie keď sedím a hýbem sa, lebo inak tie svaly lenivejú a ťažko sa zase rozbieha..vyzerajú dosť veľké, ale je mi jasné že sú ešte opuchnuté.
mops si ma našla,neboli sme spolu na izbe ale stretli sme sa, tiež sa isto čoskoro ozve, rovnako bol pre ňu včerajšok ťažší, dnes už sa cítíla lepšie..

zuzika6

ivja,mysliš v tom šití? Alebo mimo toho? Aj ja to mam cez dvorce a ono je to stale tak stvrdnute,ale ja myslim celý ten obvod,ako je šitie...

petruska99

jak je vam dobre,ze mate silikony.aj ja by som chcela len sa toho bojim,a neviem ci si mozem dat lebo mam len 19 a prsia nikde.

ivja

dievčence
som 2 mesiace po opke a pri pravom dvorci/ implantát mi dávali dvorcom/sa mi utvorila taká zatvrdlinka- uzlina, neviem.Mali ste niečo podobné? súvisí to s hojením, či mám s tým ísť za dr.?

kozenka

cola sa dáva aj deťom po lyžičkách, keď majú hnačky a nevoľnosti :)
aspoň nám tak vždy pediatrička radila

evkalc-môj drobček, kým som bola tú jednu noc v nemocnici, zobral moje tričko a v noci si ho túlil k sebe :)) mi potom vravel, keď som prišla domov, môj anjelik malý..
neboj, detičky vydržia a raz dva si doma :)

cica666 gratulujeme a tešíme sa na info :)
aj na andulku a mops som už zvedavá :)

externa

evkalc-drzim ti velmi palce na zajtra...
A deticky? neboj,to zvladnes...Moja uz davno na to zabudla,ze maminka bola 2 dni prec a mala auau.....:)))
pa

externa

kozenka-ja praveze colu "milujem",len mi to bolo zvlastne,ze prave cola pomaha po narkoze....Môze byt-ja sa nehadam...Mne to doteraz nikto nespomenul....

marja-ja som si sportovu kupila az po opke-asi 3 tyzdne-az ked prsia odpuchli,a jazvy sa trochu zahojili-nechcela som riskovat....Mam M-ko...na 320ml....(skôr som ani nepotrebovala-mame super horuce radiatory..)....
A ano-Trška vsetko objednava....