Ahojte babenky**
marja nie ja som bola v BB u Červena.. vieš čo aj včera tu bola moja dobrá kamoška čo sme spolu vyrastali a tiež sa ma na to opýtala,či som to povedala doktorovi,ale ja som to nespomenula, nechcela som robiť problémy ale poviem ti myslela som si svoje..ešte aj mimna mi povedala zdravotník, že by ju chcela vidieť keby jej tam odpadnem, že by bola celá pototo, ona si asi nepozrela do karty že ja som šla poobede na zákrok,a prišlo mi to, že keď to poviem tak doktor to vezme s rezervou,lebo oni v podstate mali pravdu že to treba rozhýbať..ale nie tam hobkať po 5 hodnách....
mops,ja mám pociť že som nedostala toľko infuzii proti bolesti,lebo oni striedali niečo na bolesť a spánok a včera pri odchode si pamätám iba tabletku o 7mej ráno a vrchná vravela že si máme dať ďalšiu až keď dorazíme domov..ja si idem dnes kúpiť wobenzym,včera som mala iba 2 valetoly jeden poobede a jeden pred spaním, ale ani neviem či to extra zaberá , tá bolesť pomaly ustupuje,najhoršie je nájsť si polohu v postely na vankúši a keď si na prd ľahnem tak sa zase zdvihnúť a nacvičovať s vankúšmi..vôbec baby zatiaľ necítim radosť..iba myslím na to nech ten tlak a sem tam bolesť pri pohybe ustúpi..tá bolesť je taká..tu ma pichne a tam ..záleží ako sa otáčam dvíham posúvam..už to nie je ako prví deň súvisle .. tak to bolo na nevydržanie,obdivujem tie baby čo to tak ľahko znášajú,ešte mi maina spomínala,že je to možno iné ak má baba pevné svalstvo..tak to asi bolí viac..ako keď je nešportový typ a uvoľnená....no neviem, každá inak, my vás s mops nechceme strašiť, ale my sme tie prvé dni očividne zvládali ťažko..ja si teraz skôr neviem zvyknúť na to pnutie a uvedomujem si že tam mám niečo cudzie..je to nový pocit.. radosť sa asi dostaví o mnoho neskôr..