Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

cica666 no ahoj , tiež gratulujem, že to máš za sebou, predpokladám že si bola v BA,aj ja už cítím jazvy dnes, inak sme to s maminou dnes odlepili a nasvietili bio lampou, nech sa to rýchlejšie hojí,vraj je to presne na tieto veci, a tiež mi pomaly odpucha stred,no a jedna strana ako končí imploš pobolievala viac ako druha..otvolirla som retro a vyzliekla ale iba kym som si to na par minut nasvietila, potom hned naspäť obliekla

marja

ivja- dakujem za info...no napisala som jej mail ohladom mojho problemu, ak vyslovene nechce robit napriek, podla mna by jej malo byt jedno, ze vysledky su zo zahr. jedna anesteziologicka, ktora predtym robila v Prahe, teraz vo FRA, mi napisala ze oni jej tu vo FRA v pohode zobrali vysledky z Ciech...takze aj naopak to snad pojde.dufam.
no dufam, ze aj ja to budem zvladat ako ty...aj ked v zivote som na ziadnej opke nebola, ani pod anesteziou ani nic...ale mala som silny zapal moc.mechura a vela ludi hovori ze je to nechutna bolest, dost velka, co potvrdzujem...tak neviem ci mam cakat nieco horsie este. aj ked jasne, ze sa to neda porovnavat.

cica666

no baby
ako citam, kazda to zvlada tazko.
Aj ja mam take tlaky, uz ma zacinaju boliet aj jazvy a stale len lezim.
Akonahle nieco urobim, zacvylku som unavena a idem si lahnut.
No a potom to vstavanie je najhorsie, som taka stuhnuta, ze ked sa chcem postavit, bojim sa tej bolesti.
No ale vybrali sme si to, tak to musime zvladnut.
Inac aj vy mate o cislo mensiu podprdu? Lebo ja mam 70B a to som nosila 75B a dost ma tlaci.
Porad neviem ani dychat, tak som si ju teraz nachvylku povolila.

ivja

marja
anesteziologička v Šnope je zlatá žena.Na operačnej sále sú milí všetci.Po operácii na izbe- sestričky sa veľmi nepretŕhajú,z niektorých som mala pocit, že ich obťažujem.Ale vďaka za sanitárky, tie sú na jednotku.
inak čo sa týka bolestí, voľajako som ju lepšie znášala ako mops.
mops
neboj, každým dňom ti bude lepšie

andulka33

a čo sa týka tej bolesti , ani ja som to nedocenila, ten tlak prichádza a odchádza, podľa toho ako sa unavím..

andulka33

no mops ale ty vyzeráš že to zvládaš ešte horšie ako ja..
ja som sa prešla do tej lekárne a s maminou kúsok u nás pod zámok že si dáme na slniečku kávičku aby som stále nebola iba vnútri..a dosť ma to unavilo, spravila som hore dole asi 5 km..slnko mi akurat tak vadilo, káva tiež nechutila, ale už som späť, ja si práve nechcem ľahnúť lebo mi to stuhne a ťažko sa zase rozhýbem,teraz by som si dala šlofika tak na hodinku a potom zase uvidím..snaž sa spoň po dome presúvať, lebo sadanie a vstávanie z ľahu ťa musí strašne bolieť..a chrbát ani nehovorím.. ja mám to isté..ale dnes už cítím viac jazvy a podprda ma ťahala riadne po tej prechádzke. Teraz sedím a je to v celku fajn už žiadna bolesť iba ak sa nesprávne otočím alebo namáham..

marja

fuuu, baby, netesite ma:))bojim sa. ale skoro sa vyliecte od tych bolesti, uz to bude len lepsie a lepsie:)
baby co ste boli v SNOP, aka je ta anesteziologicka?totiz mam problem, chcem lab.vysetrenia absolvovat vo FRA kedze som tu poistena a aj casovo mi to super vychadza kedze na SR prideme nadoraz a Trska mi napisal ze to zalezi od anesteziologicky ci to zoberie, ze ok, alebo bude chciet preklad. lenze tie skratky su vsade rovnake v podstae, latinske, cize aj ja tomu tuna rozumiem ked mi pridu napr. vysledky krvi. tak hadam lekar by mal rozumiet bez problemov nie,

mops

Andulka33 Ja sa strasne zle pohybujem radsej stale lezim,ale to ma zas boli chrbat.Fakt strasne mam obrovske tlaky na hrudy a zle sa mi dycha.Vobec som neratala stakou bolestou.Wobenzym berem aj ja od vcera.Prajem ti rychle zotavenie

zuzika6

Ivja,no veď na to som sa pýtala,či myslíš šitie alebo niečo mimo.S tým žial,či našťastie skúsenosť nemám.Skús zavolať dr. čo Ti povie...