Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

marja ale siklienku mi dali na objednávke aj s implošmi a inak som si kupila ešte jednu doma v írsku za 5 euro :) v primarku ale nič jej nechýba, kým operem origoš..tak je pohodlna a pekna, aj som vtedy babam písala, ak ju chcu nech mi daju vediť a pošlem, veď sa dnes v nej môžem odfotiť..

www.kozmetickachirurgia.sk

www.lipoelastic.com

evkalc

AHOJTE tak uz aj ja som po... dnes ma postili a ja mam tiez dost velke bolesti... stale ma to stipe tlaci a pod... ledva chodim a tiez mi je lepsie ked sa hybem ako ked lezim a tu noc si vobec neviem predstavit..dali mi diazepan na noc a tabletky od bolesti tak to hadam zvladnem..deti mi tu stale placu ze chcu ist na ruky a ja ich nemozem zobrat .. no len dufam ze to skoro prejde ... inak sa mi zdaju teraz take akurat a bojim sa ze ak odpuchnu ci nebudu mensie... sa mi pacia velmi prsia tajky ona ma aj podobne ml ako ja ale moje sa mizdaju byt mensie..

marja

andulka- co je to siklienka? a 60eur jedna podprda?to sa mi zda velmi vela, tu sa aj tie znackove franc. obchody pohybuju do 50 eur....to su take ceny na SR????

marja

baby a co ste si kupovali podprsenky po OP, tak kde presnejsie?vsetky mate triumph alebo sportove?ci aj nejake ine?vdaka

cica666

andulka33
nie, nebola som v BA, ale v Martine a opeoval ma dr. Homola.
Velmi sikovny.
No, ale uvidime ako budu vyzerat, ked sa usadia, uz len na to sa tesim.