Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

iwon

ahojte baby...kolko asi stoji operacia v novamede?o tyzden idem na konzultaciu ale velmi ma to zauima uz teraz.DAKUJEEEEEEEEEM

ivja

evkalc
gratulujem veľmi!!!!som rada, že máš už potom.Tak nech je rýchlo po tvojej bolesti a môžeš sa tešiť z nových prsíčiek

sakura

cica666
neboj,oni budu este odpuchat - lebo mne sa zda ze to hore to mas opuch,budu sa este usadzat a tvarovat... Ja ked sa pozriem na moje tak ako tak sa do normalu dostali po 3 mesiacoch - odpuchli, pekne sa vytvarovali. Teraz su akuratne, mozno sa este zmenia ale uz teraz vyzeraju prirodzene. Len by som ich nejakou pumpickou dofukala:))))))))

Jaaaaj baby nejako sa s vami roztrhlo vrece. Ale vas pribuda:)) Vsetkym novym prsatkam gratulujem a prajem co najmenej bolesti a aby ste sa mohli co najskor vytesovat z novych cicušov:))

evkalc
gratulujem. Tak si sa konecne dockala tych prseniek. Takze nakoniec mas take iste ml a aj profil ako ja? 360 ml anatom, vysoky ? Som zvedava na foto:)
Na bolesti mne pomohol Novalgin 500 - to nam davali aj v nemocnici do infuzky. Alebo ak mas ozaj silne tie bolesti skus Tralgit - ale to je oblbovak - ale pomaha najviac.....

marja

andulka, presne take implose budem mat aj ja...ale zalezi aj aky si mala zaklad, mozno mas vacsie ako budem mat ja potom vysledne chapes. ja mam maly zaklad:(( hej, tam je viac primarkov a velke povacsine, som tam bola zastavena, tak snad tam bude ten sortiment. vdaka:)

andulka33

No a predpokladám, že ju zoženieš lebo primark je aj tam aj keď som si neni na 100% istá že majú presne ten istý tovar.Za pokus to stojí..

andulka33

marja poslem hned ako bude foto,ta kamoška nedorazila,mám taký pocit,že po práci zaspala od únavy :) ale zajtra to skúsim zorganizovať a šupnem ti to do mailu,ona je taká fajn mäkučká,ale nie je taká pevná ako táto origoš po augumentácií,je tak na výmenu vieš, ja ju mám v šedom a mali aj v čiernom a bielom, je na zapínanie vzadu.kúpila som si 75C a inak mám aj túto 75C imploše mám 325 okrúhle vysoký profil pod sval.

marja

andulka, prosim ta aka je ta z primarku?ja nemam pristup do galerie, mohla by si mi poslat foto na mail? na: Gitinka_Has@yahoo.com. dakujem pekne, kamoska robi v Londyne, urcite mi ju v pohode kupi a posle. velka vdaka. aj velkost prosim hod, ze aku mas ty a kolko mas ml.este raz diky

evkalc

cica666 - to sa ti urcite usadi.. mne sa zase zdaju male.. a este ked odpuchnu... a baby ja mam hrooozne bolesti myslite ze fakt ten wobenzym pomaha? ja ho nemam kupeny...mam si ho kupit? mam pytat wobenzym pooperacii?

cica666

jaaj baby,
som trosku nestastna. Stale si ich pozeram
a moc som nni spokojna. Totiz ked si pozriem ostatne, mate ich nizsie a ja ich mam dost vysoko.
Myslit, ze sa usadia nizsie?
Prosim povedzte mi nieco.

andulka33

evkalc gratulujem :)
tak sme to všetky zvládli, isto to bude lepšie, ja mam pocit že sa to lepši z hodiny na hodinu asi zaberá aj ten wobenzym..akurat som si dala valetol, dnes prvý..ráno bude hádam zase lepšie