Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

boba27

ahojte,

zvažujem zväčšenie a ako som hľadala info na nete, nejako som našla túto diskusiu. Vyzerá to, že veľa z Vás to už má za sebou. Ktoré stredisko, prípadne lekára by ste doporučili? Ako ste našli toho svojho, tiež Vám ho niekto doporučil? Veľa čítam o bolestiach - zrejme je to individuálne, ako dlho trvajú skutočne tie silné? A podľa čoho sti si vyberali implantáty? Nechali ste si poradiť, alebo Vám bolo už dopredu jasné čo chcete?

sakura

evkalc
ahojky. No skoda ze si si to nedala urobit naraz a ozaj skoda ze si nevolala za tie väcsie implose. No ale ved v Chirmede sa to nedalo zmenit, nie? Ja neviem, mne je sympatickejsie ked dr povie ze pri opke uvidi aku velkost da - ze ma toho viac po ruke.
No mne sa zda ze si pisala ze ti ma davat anatom 360 ml vysoky profil - ten mam aj ja. No ked tak pozeram tak by som zniesla aj tie 400 ml.Mne sa strasne pacia prska Aminy a ten extra vysoky profil. Uvidime ked sa daju dole naplaste a usadia sa:)

andulka33

iwon
s prácou doktora určite som spokojna aj keď frflem nad bolesťou ale včera a dnes sa to už dá. Myslím že si to úplne vychutnám až o pár týždňov..teraz riešim v hlave bolesť a to ako to zvládnem, kým sa prepravím s batožinou domov do cudziny..

evkalc

no baby veru aj ja ledva pisem tychto par riadkov a idem zase lezat..mna to dost boli hlavne pravy prsnik... no a zistila som ze budem musiet ist co najskor po lete na pexiu... nevyzeraju dobre tie bradavky a este k tomu ich potrebujem vyspanovat lebo som fakt mala vela koze takze ma este bolest caka ale nevadi pojdem... nech je to super... len skoda ze som sa hanbila zavolat ze chcem 400ml doktor vravel ze som kludne mohla no kto sa hanbi.... a boji .. tak ma co ma... bojim sa len aby neboli ovela mensie
sakura idem si pozriet tvoje. ty myslis ze su akurat tie tvoje ? su dvojky alebo trojky tie tvoje prsia?

iwon

andulka33 a ty si si dala ake implantaty?si spokojna?joj baby zavidim vam....sice tu pisete o bolesit,ale myslim ze stoji za to...

andulka33

iwon, ja som v utorok platila do 1000 euro za operáciu okolo 200 za anestéziu 103 za lôžko, 790 imploše a 70 podprda no a predoperačné v novamede 49,-euro

andulka33

ahojte baby
dnes som poslala prve foto po livke,
noc bola nejaká blbá,stále ma ťahá jedna strana,ľavá,neviem prečo,inak sa to dá,dala som si tabletku a prešlo to,ale ráno zase kým sa človek rozhýbe.
Dnes som si zmyslela obed v čínskej,tak nás tam bracho hodil aj s maminou.A potom som sa prešla cez mesto kúsok a po kúpeloch,ale ako som sa zasedela v tej reštike,tak som zase stuhla..teraz trochu oddychujem a sťahujem to foto. A vy ako?
Jaj mops, to ma mrzi,že sa ti to hoji tak pomaly,ale ty si asi polovička zo mňa, tak sa ani nečudujem že ti ide hrudník rozhodiť! už aby tie bolesti prešli,naozaj hneď ako budeš vládať,skús to rozchodiť..a seď a lež čo najmenej,aspoň ja to tak mám,že keď sa nehýbem tuhne všetko svalstvo.

mops

evkalc tak sa pripajam ku gratulacii a neboj urcite to bude kazdy den lepsie a lepsie aj ked u mna to tak neni.Ked tu citam,ze andulka bola uz aj vonku aj podpiru si rozopla tak len ticho zavidim.Ja mam strasne bolesti a robi mi problem napisat aj tychto par riadkou.Tabletky od bolesti berem tak casto ako sa len da.Tazko sa mi dycha a tie tlaky neprajem nikomu.Musim si ist znovu lahnut a potom sa vam znovu ozvem