Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

ahojte,
gratulujem všetkým babám, ktoré sú po a želám skoré uzdravenie.
špeciálne pozdravujem
evkulc,
vidím, že si sa konečne dočkala...to bolo na tretí pokus, nie? som zvedavá na tvoje fotky, zatiaľ oddychuj a šetri sa. máš tých 360ml?

bianica,
to vrásnenie je stále rovnaké, nemení sa. nahmatám si ho na oboch prsiach zvnútra, ale na pohľad to nie je vidno :)
nemyslím, že za to môže ležanie na boku, skôr tam bolo málo miesta na vyrezanie kapsy pre imploš a on sa tam akosi "nemestí" a preto sa vlní.
ja idem na budúci týždeň na kontrolu, spýtam sa dr. na to, uvidím, čo mi povie.

sakura,
jeseň sa blíži :))))) máš sa ako? ja fajn, už ani neviem, že som bola na dajakej opke. ale jazvy sú stále červené. a tvoje? dávaš ešte contractubex? spíš ešte stále v retro?

evkalc

no moje prsia bude pekne az na jesen po pexii... aj ked zatial to vyzera aj takto dobre len vidiet pradavky spatne natiahnute od kojenia a to nie je pekne ze nemaju pravidelny tvar.... a este som zvedava ako to bude ked mi odlepia leukoplasty co mi drzia vsetko po kope.. dufam ze nebudu visiet a ked ano tak aj to sa sice na jesen spravi..len nech je velkost ako tak uspokojiva

sakura

evkalc
aha. Takze tak....
K tej podprsenke. Aj ja som mala retro 85B ale nosim normalne 85C-D. Väcsinou D. Je to take divne ale normalne potrebujem siroky kosik skrz toho implosu - aby mi ho kostice netlacili. Normalne by som zniesla C ale ma tlaci tak musim mat D. Takze si myslim ze po retro budes nosit 75 B-C ale skôr asi to C...
A bolesti ako? Uz mensie? Dufam ze je to kazdym dnom lepsie a lepsie:)

evkalc

sakura - takze aj tebe sa zdaju male? Ja mam retro len 75A a ha som chcela mate take C-cka... no z tohto budu len B-ka... som z toho trochu smutna... podstupit taku bolest a vysledok nebude taky ako som chcela ale na chirmed nemozem povedat ani jedno zle slovo su super... a povedali ze som mala volat ked som chcela vacsie kludne takze moja chyba ze sa vzdy bojim otvorit hubu...

baby ktore ste mali retro 75A??? chcela by som vediet ake mate teraz prsia po case...

andulka33

Ahojte baby,
no mops mne včera mamča prelepila jazvy,lebo to každý den nahrievame tou biolampou a neviem či to bolo tým ale večer ma to nejak viac ťahalo, spala som u kamošky a v podstate som ešte stale u nej,ráno nie a nie sa rozhýbať,ale teraz je to ok už ani tlak ani bolesť,motkame sa po byte,kecame, ono ta bolesť príde u mňa tak nečakane len na tej ľavej strane,kde mám tie modriny a potom to zase odíde..ale je to myslím oproti vám v pohode zvládnuteľné,ja sa práve musím krotiť,lebo ja si viac menej všetko okolo seba robím sama a niekedy to asi preháňam..tak aby som si neuškodila,najhoršie je líhanie a sadanie..vtedy si to potýrim..a to si radašej nechám pomôcť!

mops

Andulka33 a evkalc tak ako sa mate dnes?Ja stale velke tlaky na hrudy,ale uz je to o trosicku lepsie a naozaj je to lepsie ked sa hybem,ale nesmiem to prehanat.Vcera som uz bola so psom v parku,ale dostala som bolesti a ledva som dosla domov.Andulka a kedy mas ist na kontrolu?

Amina

iwon,
musíš poslať mail na adresu e.uhrinova@gmail.com a poslať aj svoje nejaké foto pred a potom postupne doložíš fotky po.Ona ti odpíše a dá ti vstupné heslá do galérie.