Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozenka

evciatko :) ja som to ani nemyslela tak, že by si chcela uraziť andulku, asi som to zle napísala :)
ale veď Ty máš krásne prsia, bola som sa na ne kuknúť a veľmi sa mi páčia :)
V lete budeš riadna kosť na kupku niekde :)
ale chápem ako to myslíš..
my tu aj rátame, predpokladáme nejaký výsledok vzhľadom na ml a nakoniec si to telo vyrysuje aj tak po svojom. Ja som bola plochá /však vidíš na fotke pred/ a chcela som mať aspoň nejaké, veľkosť mi vlastne vybral doktor s mužom ((-: na konzultácii..mne sa to zdalo veľa,ale teraz som spokojná :)

evkalc-gratulujem k prskám :) budeš super! čo sa týka detí, no..neboj, ak sú aj teraz smutné, že ich nesmieš dvíhať, raz dva na to zabudnú :)
ja som synovi hovorila, že mám svalovku ((-: ale potom nás s mužom počul a keď ho prišiel kamarát pýtať von, začal mu rozprávať že maminka je choručká, lebo si dávala zväčšiť prsíčka ((-: no hanba jak sviňa..dúfam, že to nebude rozprávať všade-na počkanie :)
aké veľké máš detičky?

evciatko7

Kozenka, ja som nechcela andulku urazit. Ja len nechapem, preco niekto ma take krasne velke prsia a niekto s tolkymi istymi ml ma male prsia. Vies, ja sama som dost smutna, ze mam s 325ml male prsia, a uz som kvoli tomu dost plakala. Vies od 13 som sa utesovala, ze si nasetrim na silikony a raz prsia budem mat. Ako studentka po letnych brigadach som si na to v 23 nasetrila, a teraz som sklamana ze asi to aj skoda casu bola. Minule som normalne rozmyslala, ze keby som vedela ze take male budu ze by som na tu operaciu ani nebola isla. Utesujem, sa ze v 30 pojdem na 475ml a potom konecne budem mat prsia. Ale to zase taka doba :-(((. Vies kozenka,keby som mala take prsia ako ty bola by som ozaj stasna, ale ja zase nie som taka ze nedoprajem, tesim sa s tebou ze mas krasne velke prsia, ale ako sa hovori, zavidim ti ich :-)

evkalc

ametystka - tie moje prsia budu vyzerat dobre asi az po pexii... nehovorim ze teraz su skarede ale este je skoro o tom hovorit mo uz teraz je vidiet ze potrebujem upravit tu kozu a hlavne bradavky..na pravom prsniku mam bradavku skaredu roztiahnutu.. takze v septembri idem.

baby je normalne ze v lavom prsniku citim take nieco ako vibracie??? v pravom to necitim vobec ale zase prava strana ma straaaaaaaaasne boli tam kde mi vyberali dreny.. mali ste to niektora??? inak bolest je to fakt riadna a tie noci a rana su uplne hrozne...

a s detmi to mam velmi tazke neviem absolutne nic robit a uz zacinam mat pocit ze aj mama je nervozna a to som len 5 den po opke...co bude este vyse 2 tyzdnov kym ich vobec nemozem zodvihnut ani nic poriadne robit... mna to este veeelmi boli hlavne ta prava strana kde vyberali ten dren...

a s tou velkostou podprsenky ste ma tiez potesili...

kozenka

evciatko ďakujem pekne za pochvalu :)
Andulka má krásne prsia :) a všetky máme :) :) :) a každá ich máme odtrpené..hovorím, že si vážim každú čo to zvládne, lebo nielenže je to drahé,ale bolí to jak šľak, rekonvalescencia je dlhá a treba na to kus odvahy :) sme na ne právom hrdé :) tak to vnímam :)
čo sa týka andulkiných, oni budú veľmi podobné mojim,ale tým že je v hornej časti opuch-zanikajú, keď sú fotené spredu-fotka skresľuje,aj ja som mala také-keď vrchná časť odpuchne-vyrysujú sa a budú na pohľad väčšie-iné :)
uvidíš o pár dní
mne sa moje zdajú v skutočnosti väčšie ako na fotke a podprsenky sú mi dobré déčka, čo bol pre mňa šok :-O :) príjemný..myslela som si, že béčka-slabšie-céčka a ešte stále neverím vlastným očiam, keď vidím podprsku vyzlečenú-vyzerá ako čiapky na trojročné dieťa ((-: založím a a vyplnená celá a akurát :-O :-))

evciatko7

Kozenka mas krasne prsia :-). Andulka tvoje vyzeraju este mensie ako moje, ale dolezite je ze tebe sa zdaju dost. Ale aky to je vazne rozdiel v tych velkostiach.Kozenka ma 350 a ma ich take super akuratne, a Andulka iba o 25 ml menej a vyzeraju malinke...Ach zvlasne to je.

cica666

sakura
jeeeej, tak to si maa aj potesila.
Cize ja ma teraz 70B a potom budem nosit 70D?
Teda ak je to tak, tak som potom uplne pokojna.

sakura

evkalc
ja viem ze mas Acko. Len som chcela napisat ze aby si sa nebala ze budes mat normalne podprdy potom Ackove. To urcite nie:))) Budes nosit 75 C. Ja si myslim ze od tej retro sa to vzdy do tej normalnej podprdy posunie vzdy o dve cisielka k normalnej podprde. Cize retro A normal C, ja som mala retro B teraz normalnu mam D:))))

cica666
ano, retro je pooperacna podprda:)))

ametystka
ahojkyyyyyy. ako sa mavas? Ja v pohode. Aj jaj mam jazvy stale cervene. Rozmyslam ze si ich budem nahrievat biolampou. A cici? Pripada mi ze som na nijakej opke ani nebola. Uz ma nastastie nebolia a su ako moje od narodenia:))) Len sem tam mi este v tom lavom zazblnkoce:(( V retro spim uz len obcas. Ale ked chodim cvicit tak len v nej. Citim sa v nej super. Ako som ju zo zaciatku neznasala tak teraz ju milujem:)))))
No a jasne ze sa tesim na jesen. Rally Kosice to istia:))

sisaaa

ahoj evkalc,
aj ja som mala po op retro 75A a velmi som sa cudovala preco to je vlastne taka velkost, a teraz po mesiaci si kupujem podprsenky 75C, pretoze B su mi male :)) ved mkrni do galerky. Zelam Ti skore uzdravenie a co najmenej bolesti, papa