ahojte babenky
no tak som si prečítala reakcie :) a vôbec sa nečudujem ani jednej.
No na tej foto vyzerajú ozaj inak ako v reale, podprdu mám rozopnutú každý deň, a ako kozenka písala,ten stred je ešte veľmi spuchnutý a naozaj to pôsobí menšie,keď sa ale vidím v zrkadle, verte mi ja nie som moc vysoká,viac by bolo isto smiešne..ono ak sa to pekne vytvaruje bude to iné.Aj Dr. ma na to isté upozorňoval..
no a kozenka bodaj by si mala pravdu s tými číslami,ja som predpokladala tiež že ak bude plné B a tobôž C budem rada ale možno budem sama milo prekvapená, ja už teraz vidím že kvôli kostici budem asi pozerať C-čka no a od včera sa mi zdá, že sa začínajú zaokrúhľovať..hlavne tá foto z boku čo som poslala - na tej vyzerajú ozaj malé na zákrok..neviem ako by som vám to priblížila ale už tretí deň von oblikeam normálne úzke ale poriadne strečové triko a zdá sa to tam plné.. a to nemám podprdu ktorá to pekne vytvaruje a zvýrazní..inak už je to zase o mnoho lepšie, dnes ráno už nebola žiadna bolesť ani tlak, aj tá ľavá strana sa lepší, tá biolampa robí zázraky,idem sa aj teraz nasvietiť :)
Skrátka sa nestresujem, nerobím záveri, uvidíme,ja som vďačná že to vyzerá žensky a moja postava konečne súmerne, to je podstatné..ja netúžim po mliekarni,som športový typ a uvedomujem si že raz ešte budem kojiť a bude sa to plniť a meniť..a viac sa mi tam teraz aj tak nezmestilo a tá bolesť..350 neľutujem :)