Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bonka

Ahojte som tu nova a nad silikonmi rozmyslam uz asi 2 roky..
mam 21 178/68 takze nie som ziadna vyzla ale prsia skoro ziadne,dlho som sportovala a to nechalo nasledky prsia mam zdeformovane a rozlievaju sa mi na vsetky strany.
Kedze som pracujuca studentka,nemam vela financii ale pocula som ze na vychode sa da zohnat dobry plasticky chirurg za dobru cenu.Niekde na fore zzz som citala ze jednu pani vysli silikonove prsia do 45 000 Sk.
Keby mi niekto vedel odporucit nejakeho dobreho doktora/doktorku s tym zeby som mohla byt operovana v statnej nemocnici.
Myslite zeby som sa do tych 45 tisic vosla??
mozte mi napisat aj na mail adrianka4444@centrum.sk
DAKUJEM:)

mops

evkalc ja mam podprdu 70B a fakt som sa cudovala preco taku malu,ale doktor povedal,ze je to ok.Mam 325ml vysoky profil a zaklad som mala take stredne B.Doktor vravel,ze by som po OP mala mat vätsie C az mensie D.

evkalc

mops - ty si mala ake ml? ze D-cka? a aku mas retro podprdu? myslim velkost..
andulka - ja nie som az taka drobucka mam 171cm a 55-56kg. ja dufam ze ich budem mat C-cka... a pekne to bude asi az po modelacii
ja neviem takmer nic este robit vsetko boliii... baby a co to vibrovanie v lavom prsniku? myslite ze to je o.k.?
a aj vy mate ist po tyzdni na kontrolu ako ja? a to mi stehy samozrejme este nebudu vyberat to len tak ma skontroluju..

mops

Andulka33 tak dnes mi je uz konecne lepsie bola som cely den von so psom uz aj vlasy si sama umyjem.Prska som si este nevidela ja sa to bojim rozopnut a necham to tak az do kontroly.A co sa tyka velkosti vyzeraju na D ale je to este opuchnute tak potom myslim vätsie C.

marja

andulka a evkalc ako ste prosim vas vysoke a co vaha?lebo aj ja budem mat 320ml a do druheho menej, zaklad nemam takmer ziadny a vy pisete ze su male...tak neviem teraz ci sa nemam obavat...som mala a stihla, 160cm, 46kg tak hadam bude na mne dost aj cca 300ml, nie?

andulka33

evkalc
videla som foto a mne sa nezdá, že to bude malé, ty si strašne drobučká .. možno preto to A-čko..a celkom pekne ti to vyplnil..

Kozenka je to paráda veľmi sa mi to páči aj ti to pasuje, a je to výraznejšie na vás baby čo ste také chudunké :)

andulka33

ahojte babenky
no tak som si prečítala reakcie :) a vôbec sa nečudujem ani jednej.
No na tej foto vyzerajú ozaj inak ako v reale, podprdu mám rozopnutú každý deň, a ako kozenka písala,ten stred je ešte veľmi spuchnutý a naozaj to pôsobí menšie,keď sa ale vidím v zrkadle, verte mi ja nie som moc vysoká,viac by bolo isto smiešne..ono ak sa to pekne vytvaruje bude to iné.Aj Dr. ma na to isté upozorňoval..
no a kozenka bodaj by si mala pravdu s tými číslami,ja som predpokladala tiež že ak bude plné B a tobôž C budem rada ale možno budem sama milo prekvapená, ja už teraz vidím že kvôli kostici budem asi pozerať C-čka no a od včera sa mi zdá, že sa začínajú zaokrúhľovať..hlavne tá foto z boku čo som poslala - na tej vyzerajú ozaj malé na zákrok..neviem ako by som vám to priblížila ale už tretí deň von oblikeam normálne úzke ale poriadne strečové triko a zdá sa to tam plné.. a to nemám podprdu ktorá to pekne vytvaruje a zvýrazní..inak už je to zase o mnoho lepšie, dnes ráno už nebola žiadna bolesť ani tlak, aj tá ľavá strana sa lepší, tá biolampa robí zázraky,idem sa aj teraz nasvietiť :)
Skrátka sa nestresujem, nerobím záveri, uvidíme,ja som vďačná že to vyzerá žensky a moja postava konečne súmerne, to je podstatné..ja netúžim po mliekarni,som športový typ a uvedomujem si že raz ešte budem kojiť a bude sa to plniť a meniť..a viac sa mi tam teraz aj tak nezmestilo a tá bolesť..350 neľutujem :)

evkalc

kozenka - ja mam iba 3 a1 rocne dievcata... a za tu bolest co citim je to podla vas normalne a aj to vibrovanie v prsniku?