evkalc
ja cítim sem tam žblnk ak sa zabudnem a niekde použijem viac sily ako by som mala..ako dnes som zavrela automaticky dvere na aute a rukou som tým urobila taký oblúk a zase žblnk..ale to su prave tie výtoky ktoré sa musia vstrebať..ja som namala dreny..aleo je to imploš čo si ešte stale hľadá miesto.
No s tým preháňaním neviem, ja som to skrátka rozchodila a rozhýbala,ale nedaj te sa pomýliť,tiež iba na toľko na koľko ma didi pustii..robím čo sa mi dá ak sa zamocem v tričku tiež potrebujem pomôcť, alebo niektoré rána mi všetko trvá dlhšie, ja si napríklad sama nezmyjem vlasy ako mops.. k čomu gratulujem :) mňa zmýva mamina..ale fénujem sa sama,pokiaľ dočiahnem..tiež si prídem nemotorná,včera som zabávala celú partiu keď sme oslavovali mojimi pohybmi - lakte pri tele..myslím keď som sa naťahovala po chlebíky alebo tak.. bolo to náramne komické..ale čo už..každý deň je to lepšie..naozaj, dnešok je už paráda..skutočne.
marja
som rada že som ťa potešila alebo ukludnila,to bol však iba môj osobný názor,vychádzajúc z toho čo pozeráme fotkách a čo mám sama, ako som videla mops..celkom verím že má síce môj imploš ale je ďaleko dronejšia odo mňa a mala ako hovorila B-čko..čo som ja nemala, takže tie D-čkové podprdy si bude sem tam tiež pozerať, ak nie výhradne D...
keď to na mne vyzerá prirodzene a mám pomaly o 10 kg viac ako ty..na tebe to bude ďaleko výraznejšie, o tom som presvedčená, určite by som si ale nechala poradiť od lekára a k tomu vlneniu ktoré si spomínala, nerob sama závery,on vie či ti tam dokáže vložiť aj 340 a ak áno,asi by ti všetky baby doporučili ísť do maxima..je to zase na tebe, akú máš predstavu po..