Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozenka

ketrin, nosila som 75-80A, ale nemala som ani áčka, povedal doktor
meriam 168cm s vážim 54kg, pred opkou som mala 53 asi..
a áno, teraz mám 350ml, okrúhle, vysoký profil

ketrin11

kozenka,
prosim ta mozes mi povedat ake si mala mieri pred opkou? Mas 350ml, vsak? ja by som to tiez chcela zmenit na 350 a neviem ako by to vyzeralo

ketrin11

iwon,
myslim, ze obe kliniky su super. Ak sa nevies rozhodnut, chod na konzultaciu aj tam aj tam a uvidis, kto ti navrhne pre teba lepsie implose a kto ti da lepsi termin. Myslim, ze sa aj tak rozhodnes podla toho, ktory doktor ti bude na prvy dojem sympatickejsi

ketrin11

alexy, ja si myslim, ze ak ti Cerven povedal, ze uz mozes nosit obyc pradlo, tak vie co hovori. Asi mas to stastie , ze sa hojis velmi rychlo, Kazdopadne nic neprehanaj a este oddychuj, Drzim palced

evkalc

urcite chirmed!!!!!!su perfektni a robia nadherne prsia..to ale nehovorim o svojich ale napr. bianica, sissa, tajka,salmi a pod.. a ten pristup lekarov a sestriciek je na jednicku...to je moj nazor

kuki

Ahoj.stale sa vyptujem,ale tak kto mi može dat lepšie info, než ten kto to už ma za sebou:-)
Chcem sa spytat po opke ste na PN-ke?kolko?a kolkokrat ste boli u doktora pred aj po na kontrolach,vysetreniach dokopy?

kozenka

evkalc
myslím si,že to vibrovanie je úplne normálne :) neznepokojuj sa, aj ja som to mala..veď si zober, že sú vnútri tekutiny, ktoré sa musia vstrebať, opuch, imploš sa usádza do tých vakov-ktoré tam boli umelo vytvorené-je to v poriadku, neboj sa :) budeš krásna..ak ťa štve muž, ponadávaj si tu, rady ťa vypočujeme :)

alexy-aj mne to presne tak hovoril a mám to aj v papieroch :) dôverujem mu, takže to aj robím presne tak. :)

andulka :) ďakujem pekne za pochvalu :)

kuki,ja odporúčam novamed a asi každá spokojná bude odporúčať tú "svoju" kliniku :)

marja
pri výške 160cm Ti to bude pravdaže dosť a budú krásne :)

andulka33

evkalc
neboj sa bežných vecí, ak máš pocit, že dokážeš stáť na nohách a robiť tie pohyby ktoré treba na umývanie riadu tak sa nemusíš báť, nedvíhaš predsa nič ťažké, rob iba to čo dokážeš, nikde nie je napísané čo ktorá kedy môžeme, je to individuálne.. :)
mne napríklad kabelku a tašku z auta dnes vykladal ocino... :)