Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mops

evkalc aj ja som cela dolepena a tiez som este podprdu nemala dole.Vcera som volala s doktorom a on vravel,ze nech to tak necham az kym nepridem na veberanie stehou cize do pondelka.Babenky aj vas ta podprda tak strasne tlacila ja sa vobec nemozem poriadne nadychnut mam ju tak stiahnutu.A ako ste vydrzali tak dlho na chrbte spavat.Ja nemozem zaspat a ked, tak sa zobudim na bolest chrbta a viac nezaspim.Mam pocit,ze chrbat ma boli viac ako prsia

kozenka

evkalc
ja kým so išla na výber stehov, tuším po 11tich dňoch-odlepili sa mi leukoplasty samé
už som si nové nenaliepala, doktorovi som to povedala a on sa nad tým ani nepozastavil, ale do papierov mi napísal, že už si môžem niekedy na hodinku dve dať dole podprsku a oprať ju ! :)) to mi až smiešne prišlo, lebo to mám aj písomne :))
aj ja že sa už môžem celá sprchovať, aj prsia :)
takže som prišla domov, sprchla som sa na druhý deň keď som sa išla znova sprchovať, odlepila som si leukoplasty sama, aby som sa mohla pod pazuchami oholiť a už som to naspäť nezaliepala, osobne mi na všetky rany najlepšie vždy robil čerstvý vzduch a videla som, že sú rezy zatvorené, čisté, krásne sa hoja
:)

evciatko, ja myslím, že to nie sú jazvy,ale normálne ryhy kožné

evkalc a aby som nezabudla, ďakujem krásne za pochvalu :) :) no nebudem Ti klamať a hrať falošne skromnú, teším sa z nich..veľmi som spokojná s chirurgovou prácou :)

evciatko7

Som sa kukala na tie fotky. Baby neviete ze ci iwon uz mala pred tym silikony? Bo na tej prvej foto vyzera ze ma jazvy pod pazuchami. Ale to asi ja zle vidim. Ak niketo viete tak mi prosim odpovedzte bo iwon som tu este nevidela. A zaujima ma to.Dakujem

evkalc

baby ja len ziram ze vy ste ako skoro bez leukoplastov.. ja som dolepena cela s nimi a na to este aj retro.. idem teraz o tyzden na kontrolu tak neviem ci mi to odlepia..
napr. kozenka - ty mas nadherne prsia a uz 12 den po opke si ich mala bez leukoplastov len s retro?
andulka - a ty tiez nemas leukoplasty?ja sa bojim rozopnut retro aj na 3 minuty neviem ako si ju zajtra operiem aby to v chirmede vydrzali ked bude kontrola :-))))

kozenka

Ja som veľmi spokojná :) manžel ešte viac ((-:
Myslím si, že ak sa Ti tých 350ml zmestí, mala by si si ich dať :) aby ťa potom nemrzelo, že mohli byť väčšie
Veď si pozri tie moje, zdajú sa Ti nejaké obrovské? mne teda nie
ale zase na druhej strane 25ml je taký malinký rozdiel,že nech sa rozhodneš akokoľvek, nejaký zásadný rozdiel tam aj tak nebude

ketrin11

kozenka, a spokojná si? Ja mam navrhnuté 325 a mam podobne miery, 170 cm a 48kg. Len asi som utlejsia pod prsiami mam len 70 cm. Chcem take plne trojky a niekedy sa bojim, aby to nebolo malo. Baby mi radia aby som dala tych 350. Tak neviem

kozenka

inak, čo sa týka hojenia, ja som si tiež myslela, že keď ma to pustí, že môžem robiť..že keď vládzem a nebolí-tak mám, ale nie je to tak..
keď som odchádzala na druhý deň po operácii domov, sama som sa poobliekala, pobalila, zobrala som do rúk cestovnú tašku a že idem čakať muža na chodbu,ale sestrička ma zdžubala, že aj keď tú tašku vládzem a zvládam bolesť, že to neznamená, že to aj môžem robiť-že nesmiem!
naozaj, netreba sa preceňovať, lebo kvôli pár dňom si človek môže uhnať problémy, náhodou sa to posunie,alebo čo..a naspäť na stôl krásy by som ísť teda nechcela