Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mops

evkalc ja mam tu retro 70B a mam pocit,ze ma rozpuci.Ja som mala uz pred OP B a dala som si 325ml vysoky profil tak som zvedava co mi ostane ked to vsetko odpuchne.A na spanie som si dala predpisat tabletky od doktora brala som ich 5dni,lebo inak by som nezaspala a vcera mi uz neucinkovala tak som vobec nespala.

pipajs

Ahojte baby .Chcem sa Vás opýtať ako je to s vnútromaternicovým telieskom Mirena.Ak by som chcela postúpiť operáciu prsníkov musela by som si teliesko necheť vybrať alebo by to neprekážalo . Nemal niekto takú skúsenosť s antikoncepciou ?

evkalc

mops - presne take pocity mam aj ja..vobec neviem spavat na chrbte a musim si davat na noc dithiaden lebo ma vsetko hrozne svrbi a boli chrbat... aj mna inak ta retro velmi tlaci hlavne ked stojim ale nie vzdy.. ty mas aku velkost retro? teraz som zvedava na kazdeho hrozna som ..

evkalc

ale velmi pekne si mi napisala fakt si mi spravila lepsiu naladicku :-))) si mila.. no a tvoja postava je tiez fakt supeeeeeeer ale to som ti uz ja pisala. a nikdy by som nepovedala ze si uz mamina a este k tomu 3 deticiek ak si dobre pamatam.

evkalc

tajka - jeeeej veeeelmi ti dakujem a dufam ze fakt budem tie C-ka mat... a tu kozu upravia a zadarmo tak to nejake zvladnem... inak ja aj ked su anatomicke tak ich mam dost do sirky lebo ked sa pozriem v zrkadle zpredu tak mi z bokov na hrudi vytrcaju obluciky aspon teraz to tak vyzera.. no mna skor trapi ze ked si dam na tuto retro podprdu tricko tak z profilu nemam praveze velke prsia tak len dufam ze to je tou retro co stahuje... ty si to ako mala v retro v trickach? neviem ci ma chapes... ja som povedala ze ak teraz nebudem spokojna tak som schopna o nejakych 5 rokov ist znovu a minimalne na nejakych 430ml...

cica666

tajka99
myslis si, zeaj ja budem mat minimalne tie c-cka?
Ako sa pozeram kazdym dnom na prska, zdaju sa my coraz krajsie.
No a tu retro mam 70B

tajka99

kozenka,
naaaadherneee prsia, gratulujem, veeelmi sa mi pacia, ja mam rovnake parametre len profil mam stredny, a vidim, ze teraz ste si baby zacali davat vysoky, co je velice dobre, fakt. Nadherne vyznie... Len ja som sa trochu obavala, ci by mi vysoky dostatocne pokryl moj kostnaty hrudnik, kedze cim vyssi profil, tym uzsi v sirke... ale na tebe vyzera velmi dobre. Najkrajsie prsia za poslednu dobu!...podla mna teda ;-)))

tajka99

vsetkym novym prsaticiam gratulujem a prajem rychlu rekonvalescenciu ;-)))
evkalc,
super, ze to uz mas za sebou, velmi ti to pristane, fakt, mas teraz nadherne vytvarovanu postavu, krasny uzky pas a oble boky a pevne brusko, to moja zlata, nema hocikto, takze sa tes, lebo teraz ked mas aj prsicka tak budes hviezda, nic uspokojive ale nadherne!!! Fakt na tej fotke do pasa co si odfotena, vyzeras veeeelmi sexi. Bud stastna a mysli pozitivne. Mohla si si dat viac, o tych rizikach prebytocnej kozi som ti pisala neraz, vsak vies kolko som do teba hustila ;-)), ale vsak na jesen to mas urobene a zadara!!! Budes krasna a tvoj muz si uz rozmysli, ci pojde na dovcu bez teba ;-DDDD Uz sa bude bat ta nechat samu doma ;-DD Fakt kraaaasne propporcie a esteticky dojem. A z podprdy si nerob tazku hlavu, ja som mala tiez 75A a cudovala som sa, ze skoro nikto rtaku nemal. Lenze my sme z tych chudsich a teda aj prsia na nas viac vyniknu, mysim tym aj mensie ml vyniknu na nas viac, ako keby si take iste dala rovnejsia ci plnsia baba. No a teraz nosim podprdy C a D. C-cka by mi boli mozno dobre do objemu, ale kedze mam okruhle stredny profil, on je dost siroky dole, takze mi kostice z C-ciek vadia. A obvod si tiez kupujem vacsi, hoci mam cca 75, kupujem si najmenej 80, lebo ten je dole tiez sirsi aj v kosikoch. Takze sa vobec neboj, B-cka mat urcite nebudes. Je pravda ze mas anatomycke a vysoky profil, ktory dole nie je az taky siroky ako stredny profil, ale ich mas zas krasne dopredu, ten vysoky profil ti fakt uprimne zavidim!!! Ten si raz dam... ak bude treba. A to rezonovanie som presne mala aj ja a mozno kazda, len nie kazda to pobada, alebo vnima. Niekto to nazve zblnkot, niekto vibracie, a pod. to je uz subjektivne... Neboj budes krasne, nestresuj sa, chlapi su aj tak sebci a niekedy kokosi, ale sme tu my nadherne zenske stvorenia, aby sme tento svet obohatili laskou, nezistnostou a obetavostou a snad sa nieco z toho od nas naucia aj ti nasi neandertalci :-DDDDDDDDDDD