Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

marja

ketrin- hej, pravda, 6 tyzdnov budem nosit to je jasne...a potom ano, po dome jasne ze hej aj na noc...len to bude uz jul vies? a tazko sa mi bude nosit v tom teple...asi len ked vyslovene nakaze lekar ze na noc tak na noc...asi nebudem navysovat ze trebars aj odpoludnia po dome:))))

ketrin11

marja, myslim,ze daj na doktora a ak ti nebude po dome prekazat ta retro, tak ju nos, aj ked ti doktor povie ze uz nemusis, co v konecnom dosledku znamena ze nemusis, ale mozes...

ketrin11

tajka, tyich mas fakt krasne... By som si myslela, ze tam mas aj viac ako 350 ml.Ja by som tiez chcela vysledne take. Fakt gratulujem, myslim, ze vsetky ti gratulujeme

evkalc

tajka - ty si to fakt napisala super... a aj ja som rozmyslala ze mozno nevadi ze mam retro 75A a cici aj tak budu tie C-cka, mozno ich fakt chceli len dobre stiahnut... lebo aj ty tajka ich mas podla mna krasne a velke a mala si retro 75A.. a ja si v ziadnom pripade nechcem odlepovat tie jazvy len som sa cudovala ze to uz baby maju tak par dni po operacii... ja aj retro budem nosit vkuse 6 tyzdnov a potom este na noc do 3 mesiacov..ja viem ze to ma svoj zmysel a vedia preco to tak kazu... chcem sa este zajtra spytat ze ako je to s tou modelaciou ze ci sa to potom tiez tak dlho musi hojit ked uz implos mam tam. tajka a pridaj nove foto:-)

marja

ketrin- myslis ze to je tak? ale vseobecne som citala, ze tu retro viac ako 6 tyzdnov vacsinou nenosia, akoze potom len na noc, aj na omlazeni co citam a tak. ja budem mat kontrolu len po 10 dnoch, potom idem naspat do zahr. takze kontrola nehrozi....

cica666

sakura
jeeeej, tak to si maa aj potesila.
Cize ja ma teraz 70B a potom budem nosit 70D?
Teda ak je to tak, tak som potom uplne pokojna.

ketrin11

marja,
kazdy doktor ti povie nieco ine. myslim, ze dopredu sa to ani neda njak presne odhadnut. On ti az na naslednzch kontrolach moze doporucit, ci uz sa vzdat tej retro alebo nie. Onoto asi závisí najviac na tom, ako sa budes hojit

marja

ahojte, to vazne sa ta retro ma nosit az 3 mesiace? ako to dava Trska prosim vas?lebo ja som myslela, ze retro je len na 6 tyzdnov a potom uz len v noci. nakolko ja chcem cez leto chodit na kupalisko a tak v plavkach...a to budem 6tyzdnov po OP. mylsim, ze Trska hovoril 6tyzdnov, nie?potom uz len na noc...

tajka99

evkalc,
dika aj ja ;-) som rada, ze som ta pozitivne naladila. Aj ja som si vsimla, ze ti prsia az vytrcaju cez hrudnik ;-))) to je smrncovne!!! Este mas aj pekny dlhy driek, tak to bude vyzerat super! A bradavky ti zatial nikto neuvidi a potom na jesen si ich das spravit...

baby, velmi sa nezameravajte na cislo tej retro, lebo to je fakt veeelmi subjektivne, vobec sa neda povedat podla nejakej tabulky ake budu cici pri takej a takej podprde. Dokonca zalezi aj od doktora, niektory dava radsej uzsiu a pevnejsiu popiru (napr. aj v Chirmede som si vsimla, ze to chcu mat radsej velmi pevne stiahnute, aby sa implos dobre stabilizoval a prirastol) a niektory na tom az tak nebaziruju, dokonca ani nekazu nosit az 3 mesiace. V chirmede to fakt beru veeelmi zodpovedne, niekedy az privelmi, to mi povedal sam doktor, lebo prevencia je zaklad dobreho uzdravenie, oni radsej prehanaju, akoby mali nieco podcenit. Preto nie som ani zastancom prilis rychleho odlepovania jaziev, ani odhodenia retro ani zbytocneho precenovania pohybu. Radsej obetujte 3 mesiace akoby ste mali lutovat cely zivot.
evkalc,
preto ani neporovnavaj, kto mal ako dlho prelepene a pod. Bud rada, ze to v Chirmede beru tak zodpovedne, tie dnesne leukoplasty su perfektne, vzdusne, bezpecne a hlavne ti drzia ci imlpos v spravnej polohe alebo jazvu pokope, aby si mala neviditelne jazvicky. Len vydrz, ak by ta retro neznesitelne tlacila, tak si ju polav o ten jeden rad zapinania, ale kym nemas alergiu okolo leukoplastov, nechaj ich len pekne robit si svoju pracu ;-)))