evkalc,
dika aj ja ;-) som rada, ze som ta pozitivne naladila. Aj ja som si vsimla, ze ti prsia az vytrcaju cez hrudnik ;-))) to je smrncovne!!! Este mas aj pekny dlhy driek, tak to bude vyzerat super! A bradavky ti zatial nikto neuvidi a potom na jesen si ich das spravit...
baby, velmi sa nezameravajte na cislo tej retro, lebo to je fakt veeelmi subjektivne, vobec sa neda povedat podla nejakej tabulky ake budu cici pri takej a takej podprde. Dokonca zalezi aj od doktora, niektory dava radsej uzsiu a pevnejsiu popiru (napr. aj v Chirmede som si vsimla, ze to chcu mat radsej velmi pevne stiahnute, aby sa implos dobre stabilizoval a prirastol) a niektory na tom az tak nebaziruju, dokonca ani nekazu nosit az 3 mesiace. V chirmede to fakt beru veeelmi zodpovedne, niekedy az privelmi, to mi povedal sam doktor, lebo prevencia je zaklad dobreho uzdravenie, oni radsej prehanaju, akoby mali nieco podcenit. Preto nie som ani zastancom prilis rychleho odlepovania jaziev, ani odhodenia retro ani zbytocneho precenovania pohybu. Radsej obetujte 3 mesiace akoby ste mali lutovat cely zivot.
evkalc,
preto ani neporovnavaj, kto mal ako dlho prelepene a pod. Bud rada, ze to v Chirmede beru tak zodpovedne, tie dnesne leukoplasty su perfektne, vzdusne, bezpecne a hlavne ti drzia ci imlpos v spravnej polohe alebo jazvu pokope, aby si mala neviditelne jazvicky. Len vydrz, ak by ta retro neznesitelne tlacila, tak si ju polav o ten jeden rad zapinania, ale kym nemas alergiu okolo leukoplastov, nechaj ich len pekne robit si svoju pracu ;-)))