ketrin11,
dakujem pekne za tolko chvaly, juuuj, potesi to veru, prajem kazdej, aby sa tak tesila z vysledku, aj ked si myslim, ze kazda jedna ma na to dovod, lebo niekedy sme zbytocne narocne a lahko si zvykame na dobre a hned by sme chceli este lepsie ;-) Ved ake boli tie nase cici predtym, juuuj, myslim, ze pokial sme bez zdravotnych problemov a deformacii, tak mame byt ozaj spokojne...
s tou retro si to uz uplne nepamatam a nechce sa mi listovat dozadu, ako som to pisala vtedy, ked som to mala cerstvejsie, ale myslim, ze tych 6 tyzdnov ozaj nosit (na pranie a susenie sa da samozrejme vydrzat, aj na par hodin, pokial sa napr. kvoli nejakemu obleceniu neda vziat retro, ale potom hned dat, ako sa da) No a tie 3 mesiace sa treba este setrit. Ja tancujem a viem, ze mne neodporucal do 3 mesiacov ziadne vystupenie, ak nemusim...Kedy som mala dole jazvy mam napisane aj v albume, ale proste, tak ako to tu bolo uz spominane, treba dokladne dodrziavat pokyny lekara. Dufam, ze lekar, aj ked by robil uz 1000-cu operaciu, snad nas informuje poctivo o akychkolvek malickostiach...