Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Matiska

no ja som tiež zvedava čo povie ja mám asi tak 70-75 A ciac nie a to ked berem antiku inak to je este menej:-)) dobre tak sa odfotim a poslem to. inak kedy myslis ze mi da termin ? ked idem len zajtra. vlastne tam pridem zajtra dohjodneme to a potom pridem uz len na opku?

andulka33

bože baby vy sem všetky píšete aké modelky, keď tam čítam ten pomer, že 170 a od 48-53kg len dívam...
matiska neviem aký máš základ ale ty možeš navrhnúť aj väčší objem lebo si vyššia :) pod 325 nechoď, ja mám 325 a je to na mňa tak akurát, ale opakujem neviem aký máš základ.. a tvar hrudníka veď uvidíme čo ti pán dr. Červeň odporučí,ja som s ním bola veľmi spokojná bol milý ochotný a všetky otázky zodpovedal!! všetko šlo ako na bežiacom páse.

andulka33

ahojte babenky,
matiska
tá galérka je na stráne rajce.net, musíš poslať foto pred zákrokom na adresu e.uhrinova@gmail.com livke a ona ti spraví zložku a pošle heslo k ostatným foto..
veľa šťastia zajtra :) budeš spokojná uvidíš!! Ja som 9 dní po a som veeeľmi spokojná!!:)

Matiska

Babulky
zajtra idem na konzulátciu k dr.Cervenovi .Urcite si tam uz budem musiet urcit termin aj ake chcem prisa citam tu ze si pozerate fotky niekde ale neviem kde. a chcela by som tam ist rozhodnutá o tvare.som chuda mám52kg a meriam 170. úoradite mi kde sa daju pozret vase prisa aby som mala trosku prehlad ....DAKUJEEm dufam ze sa na mna nevykaslete ....

pipajs

AMETISTKA Ešte nemám Mirenu , mám doma len recepta a rozhodujem sa či si ju kúpim . Chcem si dať prsia zväčšiť tak do roka, teraz ešte nie a neviem či sa mi to oplatí si ju kúpiť keď´neviem či si ju potom budem musieť dať von . Bola som na konzultáci u Trška a budem chcieť aby ma operoval ona neviem aké má on požiadavky , lebo Mirena vylučuje hormóń.

kozenka

tajka :) ďakujem krásne za pochvalu, veľmi ma potešila, až ma tak nadvihlo ((-: celkovo je to pre mňa riadne haluz, že mne , rozumej MNE !! čo som 100 rokov chodila plochá-niekto chváli prsia ((-: až sa s tým neviem stotožniť a rozmýšľam, či to ozaj ja ((-:
no veď chápeme sa..
no a bola som si kuknúť tvoje a teraz naozaj neviem,ako to napísať, tak, aby to nevyzeralo, že Ti iba pochvalu vraciam..ale prisahám že nevraciam, máš ich nádherné :) :) :) ale veď Ty to vieš, že áno? ;-) :) ozaj krásne prsia, nechápem že mi ušli, ja som ten album asi predtým len tak zbežne pozerala, lebo tieto som nevidela :) sú kráááásne
a ten komentár bla bla ma vážne rozosmial, super super!!
krásny deň Ti želám:)

evkalc

fuuu andulka ty mas riadnu velkost retro... no ale fakt to asi zavisi od celkovej postavy, tvaru a velkosti hrudneho kosa..lebo ty si tiez prsia predtym nemala teda mala ale male a dala si si tak normal ml nie nejake obrovske.. no veru ja som velmi zvedava co sa vykluje aj s tych mojich prs...v kazdom pripade je to naozaj oveeeeela lepsie ako predtym...

andulka33

a ešte k tým veľkostiam, ja mám pocit že to bude C ale netrúfam si povedať, že to bude D, prekvapilo by..milo..:) moje retro je asi jedinej 75C.Ale Dr. Červeň mi vysvetlil, že je to aj šírkou mojho chrbta a tvarom hrudného koša..ale aj tak pokiaľ viem obvod som si vždy kupovala 75B..

tajka99

ketrin11,
dakujem pekne za tolko chvaly, juuuj, potesi to veru, prajem kazdej, aby sa tak tesila z vysledku, aj ked si myslim, ze kazda jedna ma na to dovod, lebo niekedy sme zbytocne narocne a lahko si zvykame na dobre a hned by sme chceli este lepsie ;-) Ved ake boli tie nase cici predtym, juuuj, myslim, ze pokial sme bez zdravotnych problemov a deformacii, tak mame byt ozaj spokojne...
s tou retro si to uz uplne nepamatam a nechce sa mi listovat dozadu, ako som to pisala vtedy, ked som to mala cerstvejsie, ale myslim, ze tych 6 tyzdnov ozaj nosit (na pranie a susenie sa da samozrejme vydrzat, aj na par hodin, pokial sa napr. kvoli nejakemu obleceniu neda vziat retro, ale potom hned dat, ako sa da) No a tie 3 mesiace sa treba este setrit. Ja tancujem a viem, ze mne neodporucal do 3 mesiacov ziadne vystupenie, ak nemusim...Kedy som mala dole jazvy mam napisane aj v albume, ale proste, tak ako to tu bolo uz spominane, treba dokladne dodrziavat pokyny lekara. Dufam, ze lekar, aj ked by robil uz 1000-cu operaciu, snad nas informuje poctivo o akychkolvek malickostiach...

andulka33

Ahojte babenky,
evkalc
ja nie som polepená, mám zalepené iba jazvy to je celé,tiež to vyzerá veľmi čisto,tak ako u kozenky a tiež mi to prišlo zvláštne pred opkou,ale dnes vidím že to závisí od zákroku..ja mám podprdu odopnutú každý deň keď si nasvecujem tie modriny a jazvy, som veľmi zvedavá, čo povie dr. keď má piatok uvidí.Dúfam, že bude všetko v poriadku, ja už 2-3 dni bolesti nemám žiadne,znášam to veľmi dobre,od včera sa vozím na aute po meste kam potrebujem,ale nepreháňam to.Lieky proti bolesti som nemala asi od štvrtka piatka, vlastne dala som si jeden panadol v nedeľu ráno, ale to má bolela aj hlava..tak som zakročila .. :)inak sa nemôžem sťažovať..babyyy už sa teeeešííím :)) vyzerá to skvele, aspoň ja to tak cítim!