Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

paapulka

Evkalc
Gratulujem k prskam, su velmi pekne, ako si sa bala,ale su super, si chuducka, na tebe to aj krasne ukaze...

bambi1

evkalc
v pondelok idem na op, dohodla som sa tiež bez modelácie, prečo chceš ísť v sept., nevyzerá to pod dobre? lebo v podprsenke vyzeráš perfektne. Pýtala som sa na max. vravel, že do 430 ml anat. sa zmestí,neviem, či to nebude obrovské, mám ale veľa kože, bojím sa, že keď bude menej ml,nebude dostatočne napnutá...ak by si sa mohla ešte rozhodnúť, dala by si viac???
Ď.

kozenka

evkalc
noo, to je iná paráda! sú fantastické, gratulujem :) :) :) :)
máš krásne prsia :) :) :), no tééda! :)

a áno, aj ja som bola z narkózy pupkatá

evkalc

ahojte baby.. bola som dnes na kontrole v chirmede a povedali ze je vsetko o.k. a doktor povedal ze prsia mi vyzeraju pekne aze zatial netreba ani modelaciu ze sa uvidi ci budu drzat svoj tvar...a dnes som si skusala prvu podprsenku a bola som velmi prekvapena ze mi bola dobra 80D!!!!!!! a pritom nie nejak vystuzena, teda nie je len latkova je taka makksia ale nie s vypchavkami a pod... poslala som foto livke no len si nevsimajte brucho lebo som bola akurat najedena a nechapem ale mam take spuchnute brucho..neviem ci to moze byt este z narkozy alebo z coho..

Bonka

ahojte baby ked ma zoperuju tak kolky den po operacii tam budem musiet ist znovu?kedze chcem byt operovana v kosiciach a cestovat budem az do povazskej bystrice....respektive kolkokrat tam este budem musiet ist??na prehliadky a tak?

mops

andulka33 a o kolkej ides na stehy?Ja tam ides tiez v pondelok na vyberanie a potom tiez spät do Viedne,ale tu moja cesta konci a ty cestujes dalej.

andulka33

Bola som u dr. Červeňa, 7. na zákroku a zajtra som mala isť na stehy po 10 dňoch ale idem až v pondelok a hneď sa aj ponáhľam do viedne na letisko domov do cudziny, kontrola už ďalšia tým pádom nebude, do práce som sa rozhodla 27ho ale keby robim v kancli , v pohode by som tam sedela už aj dnes, toto je ale individuálne, rátaj, že budeš mimo provoz tie tri týždne minimálne, ostatné uvidíš postupne..namáhať sa samozrejme nemôžeš 3 mesiace..