Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

tajka a ostatne baby co ste boli v chirmede kedy vama dovolili sprchovat???lebo mne sa zda ze ste pisali ze az ked vyberu stehy? no mne vcera povedal ze keby mi nevyberal znamienko tak som sa uz vcera mohla osprchovat.. a takto povedal ze mam pockat dva dni...len mne ak zhora odlepili leukoplast tak ma to nenormalne svrbi a lepi sa mi na to vsetko spina... chcem sa osprchovaaaaaaaaaaaaaat...

evciatko7

evkalc ja osm mala tiez taku dobu ze som citila ze nie su moje. Mozno to bolo aj tym ze este vtedy boli take tvrde. Ale ako mekli stale som mala vacsi pocit ze su moje,a teraz uz ani nevnimam ze tam je silikon, citim uz iba ze su moje. V urcitych polohach su take mekke ze sa mi az verit nechce ze tam je silikon, a v niektorychs i ho viem nahmatat.

evkalc

ketrin -dakujem ale podobne na tom vacsina nie .. podla mna moje by vyhrali sutaz o najspatnejsie prsia pred plastickou operaciou... :-)))

tajka - dakujem za pochvalu, ked dam dole podprsenku tak vobec nevisia a su pekne podla mna len tie dvorce by mohli byt kusok mensie..pridam potom ked budem mat cas sa pofotit aj foto bez podprsenky... a uvidite..

inak baby ja som sa chcela spytat tie ktore uz mate prsia dlhsie ze ako ste si zvykli ze tam je silikon a ci aj vy ste mali na zaciatku taky zvlastny pocit ze predsa nie su vase prirodzene... lebo ja ked som si skusala vcera podprsenku tak mi to bolo take zvlastne a stale je aj v tej retro... stale mam pocit ze ci si v pohode na ne zvyknem a budem ich brat normalne???

ketrin11

evkalc, gratulujem k novym "ozdobam" su fakt pekne. A myslim, ze modelaciu nepotrebujes, teda aspon v tej podprde je to perfektne. A z tej fotky "pred" si nerob hlavu. Vsetky sme na tom podobne, hihi

tajka99

evkalc,
jeeeeeeej, to vyzera super, su nadherne tie tvoje cici!!! Ze to po odlepeni leukoplastov vyzera uplne inak? Fantazia, ani som nepredpokladala, ze to tak nadherne zachrania, tie tvoje "uska" ;-)) Vobec sa, prosim ta, za tu fotku pred nehambi, o to vacsi je uzas nad tvojimi terajsimi prsickami. A urcite motivujes vela bab, ktore by si mozno mysleli (podla niektorych v galerke, ktore to vobec tak velmi nepotrebuju), ze im sa ani pomoct asi neda. Ty budes dokazom zazraku, menom plasticka chirurgia. Supeeeer! A pri tom tvojom uzkom pase, nadherne vyniknu, fakt... SOm rada, ze si nakoniec spokojna, pri tych tvojich stresoch ;-))) Manzel uz asi aj zabudol, ako musel pomahat, ked ma teraz pri sebe taku sexicu ;-DDD Gratulujem!!!!!

ketrin11

Matiska,
ako dopadla konzultacia u Cervena? Mas podobne miery ako ja, tak som zvedava kolko ti navrhol? a kedy mas termin

evkalc

paapulka ved aj ty si chuducka..
bambi1 - no vies ked som mala len retro(teda aj teraz ju mam) ale ked som si este nevyskusala podprsenku tak sa mi pod trickami zdali male a bola som nespokojna... no vcera ked som videla vysledok v podprsenke a celkovo aj na holo bez leukoplastov tak som sa zase az hrozila ze su velke... a neviem ci sa budu este menit a zmensovat ale toto mi zatial uuuuplne staci, fakt po vcerajsku mozem povedat ze ak sa nejak velmi nezmensia tak viac by som nechcela... a koza sa zatial vyplnila super ale neviem ti povedat co sa stane o par mesiacov, mozno rok... ci to bude take iste apodla toho sa rozhodnem nad modelaciou.. doktor povedal ze zatial je to pekne a ze nepotrebujem modelaciu...
a to tie moje psie usi su fakt hrozne hrozne sa hanbim za tu foto v galerke...