Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mops

andulka33 ked docestujes daj vediet co ti doktor povedal.Ja mam vsetko ok stehy neboleli,ale prsia sa mi zdaju obrovske.Musim ale povedat,ze tvarovo su velmi pekne.To som asi jedina ktora dufa,ze sa casom zmensia.Musim si asi najprv zvyknut na tu velkost,ale teraz mi pripadaju ako 2 obrovske gule.

alexy

Baby, kedy mi už konečne začnú prsia mäknúť, som už 5. týždeň po operácii a stále ich mám tvrdé.

Matiska, ja si nemyslím, že Dr. Červeň je babrák, keby to tak bolo nemuseli by sme na operáciu k nemu všetky čakať 3 mesiace. Robil prsia aj E.Cifrovej - tá mu robí dobrú reklamu-nemyslíš?

Matiska

DanculikXXX
No on povedal ze mna este pichol do juna.ale ja som mu povedala ze mne to staci na jesen. tak potom povedal ze som rozumna lebo v lete sa dobre nehoja rany a takato opka je vacse riziko.. no neviem ked teraz uz mal zaplnený jun tak potom v lete asi nerobi.. neviem to isto.a povedal ze mám sa objednat uz na jesen lebo to budem mat ochvilu plne.ze dost pacientiek chce jesen.takze tak.este som tu galerku neskusala musim sa odgfotit a potom uvidim.ale hlavne mi to urcite pomoze sa este viac rozhodnut na velkosti ked tam pozrem..

Matiska

ketrin11
no ahojcek asi sme podbne ale ja tiez rozmýslam nad 350 lakamato ked mi to este doktro hned povedal ze hej len ja som sa zlakla. a chcela som hlavne tie anatomicke ale presvedcil ma na gulate.ze tie tiez vyzeraju prirodzene.ty ked si pozerala tu galerku tak ako to vyzeralo tie nase velkosti. mám ale iba polky tak sa bojim nechem vyzerat ako s loptami:-) vraj mám dobry zaklad.Inak ty mas kedy OPKU?trochu ma znepokojila na jednom fore dost nespokojne baby pisali na dr,Cervena.ze má tie prsia vlnite hrozne druhej sa tiez nepacili ako to to ma a ze doktor je babrak alkac a dokaslal nejednu babu. tak sa uz bojim.:-((

andulka33

ahojte baby
poslala som livke nove foto:)

Tak zajtra idem na stehy a som strašne zvedavá na reakciu lekára.

dobrú nocku všetkým

danculikXXX

Matiska!
Ja idem k Cervenovi na konzultaciu koncom Maja! To fak ti dal termin az na oktober? Ja som myslela, že to stihnem este tak do konca júna! Cez leto neoperuje vôbec? Som tu tiez nova a mam zaujem tiez si pozriet galerku. Ten postup, ktory tu baby opisali funguje?

ketrin11

Matiska, no ja na tvojom mieste by som sla do 350. Ja mu skusim zavolat a tiez chcem 350. Inak rez budem mat spod pazuchy a gulaty vysoky profil, tak ako ty. Asi sme fakt dost podobne:)) ja mam prsia zevraj 1-tky. A chcela by som plnsie 3ky. Teda aspon nech mam tak 70 C. To by bolo fajn. Fotka staci od pasa hore. livka ti potom posle link s heslom. Dost to pomaha na rozhodnutie. Ja som bola zo zaciatku (vlastne stale som) ako vysinuta, kvoli velkosti. KAzdej babe sa pozeram na kozy, si pripadam ako uchyl niekedy. Uz aby to bolo za mnou

Matiska

ketrin11
ahoj no ja som tam prisla pozrel na mna a hovori ze vsetky co chodia z BA chcu velke tak mi povedal ze mam polky a vravel ze to vidi na 350 a ja ze coo to sa mi zdalo vela tak sme sa dohodli na 325 ale teraz som neista dal mi gulate vysoky profil a cez pazuchu.povedal ze to bude vyzerat tiez pririodzene lebo ja som prisla ze chcem tie kvapockove...chcela by som si pozret nejake fotky na tej galerke nechsa popriade rozhodnem lebo keby som mu zavolala ze 350 tak v pohode. len ja sama neviem ..teda staci poslat foto na mail co si mi pisala,musi tam byt cela postava alebo len prsia? neveiem no dal mi termin ale az na 1.10. lebo robi asi do juna max. a potom u hrozne tepla a rany sa hoja zle.tak som prva na jesen,

Bondi

Kozenka
Ďakujem za odpísanie....dúfam že to nebude voľným okom nebude vidieť keďže pred operáciou so si ani nevšimla že jeden prsník je o niečo menší ako ten druhý....takže už len čakať...smiem sa spýtať koľko si mala ty stehy? tu sa pise ze to niektori lekari vytahuju az po 3 tyzdnoch...mne to spravil uz po 10 dnoch...snad to nic neovplyvni...planujem si tie jazvy este dlho lepit tak aj to by malo snad urychlit hojenie....