Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

DanculikXXX
nemusis sa vobec bat, ze by to niekto zneuzil. A staci ked sa odfotis len od pasa hore. Tvar ti tam nikto neuvidi

ketrin11

a dokonca sa mi vcera snivalo, ze to uz mam za sebou a ze som nebola vobec spokojna, boli velmi male a jedno som mala uplne zle. Tak som celkom vylakana....

ketrin11

Matiska, Ja idem na opku 21.5. Neviem ako to prezijem cez leto v tej retro. A to uz koncom jula ideme so synom na dovolenku. Ja somtiez isla za Cervenom s tym ze chcem anatom, ale pekne mi to vysvetlil, ze anatom sa dava ked mas ovisnutu kozu, aby ti vyplnil prirodzene kozu a ze ked das gulaty pod sval tak ten sval to pekne splosti (ukazal mi to na nom). Tak ja mu celkom verim. Teraz si ma pekne naplasila s tymi recenziami na neho. Lebo ja som pocula len same chvali...

danculikXXX

Matiska
Tak teoreticky by som to mohla ešte stihnúť! Ale pomýlila som sa! Na konzultačku idem teraz v piatok - koncom apríla!!! Bože neviem aký je mesiac! Tieš uvažujem nad 325 - 350, že vraj lepšie dať väčšie ako menšie. A čo sa týka toho, nemusíš sa báť, Červeň je určite dobrý lekár, videla som aj okúsila jeho roboty a vyzerali fakt super! Aj starosltivosť a prístup ľudí na klinike bol super! Keby bol babrák, tak by nemal toľko roboty!
Dám potom vedieť ako som na konzultačke dopadla! idem sa asi pofotiť, nech si môžem pozerať aj ja fotky!

evkalc

andulka - pekne prska aj velkost je dobra.. idem sa asi aj ja dnes pofotit lebo mne sa zase zdaju male a mam 360ml vysoky profil.. mops skoda ze si neposielala foto...

mops

Bondi mam 325ml vysoky profil,ale ja som dost chuda tak mozno preto sa mi to zda.A tu galerku si mozes pozriet az ked tam posles sama tvoje foto.Tu adresu najdes par stran dozadu alebo ti ju poslu babenky ktore ju maju,lebo ja som tam foto neposielala.A inac si spokojna s prskami?

Bondi

Mops
Ahoj...boli sme v ten isty den na operacii len ja u Cervena. Smiem sa spytat aku velkost si mala a ake velke ti dal implantaty ked sa ti zdaju obrovske?...inak kde sa pozera ta galerka? Nejak sa tu neorientujem. Diky

Bondi

Mops
Ahoj...boli sme v ten isty den na operacii len ja u Cervena. Smiem sa spytat aku velkost si mala a ake velke ti dal implantaty ked sa ti zdaju obrovske?...inak kde sa pozera ta galerka? Nejak sa tu neorientujem. Dik