Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

Matiska, tak som si to precitala a ta jedna co tam pise ze je fuser, tak to iste pisala aj o druhom, pAR STRANOK DOPREDU TIEZ S VETOU "SPOJME SA". Tak by som jej moc neverila. Viem, ze kazdy doktor sa raz sekne, ale ide o podtoj ako sa k tomu potom postavi a Cerven mi pride celkom spravnby.. A pri mojom zivotnom stasti sa urcite sekne pri mne, hihi

dominique

Ahojte kocky.

tak tymto prispevkom sa pridavam aj ja na druhu stranu k tym, co to maju uz za sebou. Mam 325 ml, vysoky profil, eurosilicone a robil ma dr. Cerven.
Pred operaciou som sa velmi bala, ale ani sa nenazdate a budete to mat za sebou. nebudete ani vediet ako zaspite a potom budete len pocut hlas sestricky ako vas budi:) Fakt super, som rada, ze to takto slo:)Potom prvy tyzden som sa nemohla skoro ani pohnut. Absolutne som nemohla pouzivat ruky a prsne svaly. Musim vsak podotknut, ze to nie je taka hrozna bolest. Napriklad bolest zubov je podla mna ovela horsia. Prsia sa mi zdali najprv obrovske, krasne velke, no asi po tyzdni sa o dooost zmensili. Tam nastal taky bod sklamania, lebo sa mi zdali maleeee. Male oproti tomu ake som ich mala po operacii. Treba vsak vziat do uvahy, ze zmizol opuch a prsia sa celkom pekne vyrysovali. Teraz som velmi spokojna s tvarom a aj velkosotou.
Poslala som aj evke fotky, tak snad ich coskoro prida do galerky. Som zvedava na vase komenty:)

Matiska

ketrin11
daj si www.zzz.sk tam si najdi Plasticky chirurg a daj si stranu 7 alebo 8 a tam si to najdes tam sa o tom bavia.Zacina to ako pise jedna baba o to zvlneni prsnikov .to tam urcite najdes

Matiska

ketrin11
no tu recenziu bola na podobnom fore ale ja som si dala do googla silikonove prsia dr.Cerven a to mi vyhodila rozne stranky a na jendej sa tam baby o tom bavili skus mozno to nájdes .. zacina to tam tym ze sa bol liecit.a bla bla. si zlata drzim ti palceky ale ja asi urcite zavolam na tie 350 lebo vcera som si pchala vsetko mozne do podprdy a zdalo sa mi to furt male:-))

Iva529

Ahojte dievčata.Pred 6tyž.som si dala spraviť silikony.Poviem vam pre mňa to bola hrozna bolesť,ale myslim si,že stálo to zato.Stehy mi vyberali po10 dňoch a zajtra idem na kontrolu po6tyž.Prsia su krasne len ma trapi,že pod pr.prsnikom kde je ten rez mam ešte taky kopček a pod ľavým už len tenučku čiarku.A neviem prečo.davam si aj tu pasku aj si to masirujem,ale akosi sa to pod tym pravým pomalšie hojí.