Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

no tak to je super ze su 75C ja sa bojim ze tie moje C-ka nebudu... uz mam jednu podprsenku ale odvtedy mam pocit ze sa mi nejak zmensili. inak vyzeraju moje velmi prirodzene, ale zase v podprsenke to uz trosku vidiet. lebo stoja tak dokonale :-)

dominique

evkalc - dakujem moja, som rada, ze sa ti pacia. No, pri mne nad anatomickymi ani neuvazoval, lebo moj zaklad jednoducho tomu nezodpovedal...Mam teraz 75 C a ty?
Inak, pri Tebe je to tiez obrovska zmena! Uplne super! Vyzeraju ovela prirodzenejsie ako moje!

Bondi

Prave si citam dnesne spravy zasnem co sa tu pise o Dr. Cervenovi...mna nedavno operoval a nemyslim si ze by to bola pravda co tu podaktore o nom pisu...keby nebol odbornik tak by nemal tolko pacientiek....ved dobra praca je pre nho najlepsia reklama....tak sa predsa snazi urobit dobre operaciu
Mops:
Som spokojna s operaciou..co sa tyka velkosti pockam ako to bude po par dnoch co bude...ak to bude ako teraz som spokojna...to ze chceme vacsie prsia nemusi byt vzdy pozitivne...ved zas nemusi to kricat na 100 km ze mame silikony....tiez som rozmyslala az o 400 ale to by bolo uz fakt moc....mensie implantaty robia prirodzenejsie prsia...
Tu galerku si pozriem a aj si pridam foto...

dominique

Dnes tu spamujem asi celu stranu, ale mam uz fotky v galerke:))) Juchuu..
Tak som zvedava, co na ne poviete:)

Dakujem Evi za natiahnutie:)

dominique

evkalc - tak aj pri mne bol rozdiel obrovsky, lebo som mala uplne nulky! Kolko ml mas a u koho si bola? Kolko si po operacii? Ja som mala take iste pocity ako mas ty asi tyzden po operacii, ked sa tak zmensili! Som si trieskala hlavu o stenu, ze ked som uz podstupila zakrok, tak som chcela vacsie. A teraz ako sibnuta si to kazdy den meriam, ci sa nezmensuju a vyzera to tak, ze uz nie:) Snad teda uz stacilo:-D

Baby, neviem, kde ste narazili na to, ze Cerven je babrak a alkoholik, lebo ja mozem z vlastnej skusenosti povedat, ze jeho praca je uzasna, prsia mam krasne symetricke, nemam uz ani opuch, ani nic. Okrem toho na konzultacii posobil milo, nic z neho netiahlo a ani ked ma kreslil tesne pred zakrokom som nemala pocit, ze by bol pod vplyvom alkoholu. Chodi k nemu cele Slovensko a je tak plny, ze je vobec umenie sa k nemu dostat, kedze musite 3 mesiace cakat, ale stoji to za to! Podla fotiek by som nesla asi k nikomu inemu, keby som si mala este raz vybrat!

ametystka

a zase ja,
baby,
tu beží súťaž o nové cici :)
tie čo ste pred op, čo keby ste sa zapojili? možno vyhráte!

msite.zoznam.sk

my, čo sme po sa môžeme zapojiť do hlasovania. ja som hlasovala za jednu babenku, kt. opku dosť potrebuje.

ametystka

bonka,
píšem tu, lebo azet mi blbne.
prehliadku u gyndoša absolvovať nemusíš, ak ti sono prsníkov urobia inde. okrem sona potrebuješ ekg a vyš. krvi.
volala si hudákovú? ja netuším ako je to u nej s termínami, zavolaj jej, budeš múdrejšia :)

sakura,
ahoooj, sú tu samé nové tváre. už tu nechodíš? ako sa máš? ja som bola na kontrole minulý pondelok, všetko je ok, len jazvy sú stále červené, vraj to môže trvať aj rok, kým budú svetlejšie.
a zas mala dr. výhrady k podpire, že je málo pevná. mám si kúpiť push-upku! som si po opke nakúpila len čipkované podpiry cca 12 ks :))) a ona teraz, že push-up! takže musím vyraziť do obchodov :))
a ty ako?

evkalc

dominique - tak super ze uz aj ty mas nove prska..
som zvedava na foto a presne take pocity ako tym mam aj ja..najprv sa mizdali krasne velke a teraz sa mi zdaju male... no ale hadam v podprsenke to bude dobre
a aj ja som poslala livke foto tak som zvedava ked prida co poviete... ale zase pri mne ten vysledok je fakt super oproti tomu co som mala to bolo hrozneee... no len ta velkost este som chcela vacsie.