Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

mimimi všetko sa dá zmeniť,ja som ich tiež menila zo 450 na 500ml.Tých pár mililitrov sa tam fakt rozloží a rozdiel nie je až taký velký

dominique

mimimi - ta velkost sa da urcite zmenit. Viem, ze kamoska mu volala, lebo chcela namiesto 300 ml 325 ml a povolil jej to bez toho, aby ju videl. Povedal, ze je to milimetrovy rozdiel (co sa mi nechce verit). Takze ak mu zavolas, tak sa s nim urcite dohodnes:) Musis to vsak spravit predtym, nez si ich objednas, pretoze take ake tam pridu ti aj voperuje:)
Kedy mas termin?
Uz si si zriadila pristup do galerie?
Tam si mozes pozriet rozne velkosti implantatov a budes sa vediet viac zorientovat. Aj ked musim povedat, ze na kazdej babe to inak ukaze. Som bola z toho dost mimo, ked som si prezrela prvy krat tu galeriu.

Viete niekto, ci po mesiaci od operacii mozem spat na boku?

marja

tak nakoniec ty vysledky su asi ok, jedna anesteziologicka tuna mi povedala to iste, ze streptokok nevadi...ma ho vraj hocikto. no a nadcha musi prejst, viem ze nie je dobre pocas nejakeho nachladenia operovat....ketrin- len ja som v zahr. a tu je stale okolo 15 stupnov, pocasie sa nemeni, uz 3 tyzdne je takto...a predtym ziadny sneh alebo nejake minuse ako na SR ze ste sli zo snehu do leta...hrozne daco. tak neviem preco som stale chora...mozno ze robim na ZS ako ucitelka, male deti ucim, prvy stupen a asi stale od nich chytam dake virusy...no hadam 10 dni je dost na to, aby mi to preslo....

mimimi

Ahojte, dufam, ze sviatok prace oslavujete bez nej... ja dnes okrem žehlenia nerobim nič, teda sedim s malou v pieskovnici a pečieme babovky:)
Dakujem Vam za rady, teda ostavam pri reze pod pazuchou. Ale ta velkost ma fakt začina trocha trapit, nieze po mesiaci budem mat nervy, ze mohli byt vacsie... Chystam sa na buduci tyzden objednat implantaty, tak neviem, či si to mozem zmenit sama aspon na 280, či sa to da potom zmenit tesne pred OP?
Ketrin11, to mas op akurat na moje narodky, sa ti to krati, ja sa uz svojho datumu neviem dočkat...

mimimi

Ahojte, dufam, ze sviatok prace oslavujete bez nej... ja dnes okrem žehlenia nerobim nič, teda sedim s malou v pieskovnici a pečieme babovky:)
Dakujem Vam za rady, teda ostavam pri reze pod pazuchou. Ale ta velkost ma fakt začina trocha trapit, nieze po mesiaci budem mat nervy, ze mohli byt vacsie... Chystam sa na buduci tyzden objednat implantaty, tak neviem, či si to mozem zmenit sama aspon na 280, či sa to da potom zmenit tesne pred OP?
Ketrin11, to mas op akurat na moje narodky, sa ti to krati, ja sa uz svojho datumu neviem dočkat...

dominique

ketrin - 350ml nebudu mensie Cecka, ale mensie Decka:) Ja mam 325 a v 75C podprde mi vytrca bradavka, tak skusim 70D:)))

dominique

Ahoj mimimi - ja som po operacii skoro mesiac, robil ma Cerven, mam 325 ml, okruhle, cez pazuchy a som velmi spokojna. Obcas sa mi dokonca zdaju aj male, tak neviem, ci tych 260 nebude malo pre teba:( A urcite zostan pri pazuchach, lebo je tam najmensi tlak na jazvu a nie je to vobec vidiet. Skus si pozriet v galerke baby, ktore to maju cez bradavku a uvidis sama. Dlho sa to hoji a mne osobne sa to vobec nepaci.
Pristup do galerie si musis urobit tak, ze si odfotis prsia, posles mail na e.uhrinova@gmail.com a ona ti posle link s menom a heslom do galerie. Tam si nas mozes pozriet a sama zhodnotit aka velkost a aky rez by sa ti pacil:)
Aj tebe pekny sviatok prace:)

ketrin11

mimina,
ja idem k Cervenovi 21.5, Mam mat okruhle pod sval, rez pazuchou, z povodnzch 325 sme to prehodili na 350, zevraj mensie Ccka. Vela dievcat z tadialto bolo u neho a su velmi spokojne. Co sa tyka galerky, niekde 2 -3 strany dozadu je mail na Livku, kde musis poslat svoje foto a ona ti posle naspat link s heslom, tam si mozes pozret vytvory plastickej chirurgie:)))

mimimi

Ahojte baby, ja mam operaciu 17. juna u dr. Červeňa.boli ste s nim spokojne?
Mne navrhol 260ml a okruhle, teraz ako som velmi schudla a po jednom dietati nemam absolutne žiadne prsia... Len neviem, či to je dobra velkost :)
ale chcem aby to vyzeralo prirodzene, tak snad ano. A dohodli sme sa ze ma bude rezat pod pazuchami, ale teraz by som to asi zmenila na bradavku, čo vy na to? Ma niektora z vas pod pazuchou? a rada by som si tiez pozrela vase fotky, mozem? tak pekny sviatok prace a budem sa tesit, ked mi niektora z vas skusenejsich napise :)))

dominique

evkalc - aku modelaciu ti chcu robit?
Co ti presne spravia?
To je pekne od nich, ze to na vlastne naklady urobia:)