ketrin - neboj horsie ako u mna to uz asi nebude.. ja som ochorela 3 dni pred opkou a museli mi ju zrusit.. potom som mala termin o dva tyzdne a to som nedostala kramy a brala som norethisteron uz 2 tyzdne tak povedali ze radsej nech to posunieme kym nedostanem a potom dalsi termin mi dali o tyzden a ten uz vysiel nastastie. liec sa a nestresuj sa lebo to je este horsie.. ja som sa uz do tretice nestresovala lebo som videla z v chirmede mi chcu vyjst maximalne v ustrety a povedali ze budeme prekladat aj po tyzdni az kym to nevyjde.. povedali ze ma vsunu niekde ze vzdy zvykne niekto vypadnut kvoli niecomu.. ale hlavne sa nestresuj
a ja som bola vcera na kontrole konecne mi vybrali stehy.. boli zase hrozne mili a taka som rada ze som sa rozhodla pre nich... povedali ze prsia mam este dost tuhe ale ze to sa spravi a budu maksie.. odporucili mi predsa tu modelaciu aj ked podla mna su krasne tvarovo a vobec nie su ovisnute no oni ze treba aj tak lebo je tam dost koze co natahovali.. a urcite mi to nehovorili kvoli peniazom ze by zarobili lebo to mam absolutne zadarmo tu modelaciu.. inak ze sa vsetko dobre hoji.
baby akymi leukoplastami ste si prelepovali rany? nejake specialne su na to?
a piste viac aj tie co uz mate po..
mna len stve ze zatial mi nesadla hadam ziadna podprsenka tak dufam ze sa tozmeni..
a vcera som riadne zhresila lebo som si V KE kupila bluzku co nema rukavy je len akoby korzet a bluzkovina za 99 euro!! som ale blba som to uz dnes aj lutovala ale ked bola taka extra.