Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

baby, mam necele 3 tyzdne pred op-kou a 15teho mam ist na predoperacky. Zacina na mna nieco liezt a aj na mojho maleho. Uz to vidim, vzdy sa to s nami potom vlaci min.jeden mesiac a nemozme to doliecit. Ma vykoti. Tri mesiace cakam na termin u Cervena a nechcem to uz odkladat. Co mam robit?

dominique

kiarusenka, renata27 - my asi nie sme opravnene poskytovat heslo do galerky, ale napis e-mail na e.uhrinova@gmail.com a ona ti obratom posle pristupove heslo do galerky:)

kiarusenka

ahojte kočky, tak ja uz mam 6mesiacov po operacii,teraz mi vsak vstupilo zas do hlavicky ze keby mi dali vysoky profil implantatu tak by tie prsia boli vypuknutejsie :( teraz vyzeraju velmi prirodzeno ani asistentka plastickeho chirurga nespoznala ze mam silikony ... chcela by som si pozriet galerku ako sa to da ? ja tiez prilozim foto len neviem ako sa to da pozriet.dakujem :)

renata27

evkalc

Rada vlozim fotky po roku, ale neviem kde uz amm tu adresu s heslom:) aj ja by som si rada pozrela nejake nove foto vas vsetkych:)
viete mi niekto poslat stranku, heslo ,aby som sa odfotila a poslala ?

dakujem, prajem pekny den

evkalc

danculik - ja si myslim ze si sa rozhodla velmi dobre.. fatk ty mas podla mna velmi pekne prsia aj teraz a rez dvorcom ti absolutne netreba si myslim.. ved ja som ich mala skoro po kolena a teraz su krasne hore..dufam ze to tak aj vydrzi... mne sa rez dvorcom nepaci a pojdem len v pripade nutnosti ze ak to nebude pekne casom co dufam ze bude stale rovnake :-))

renata - super ze si sa ozvala.. mohla by si pridat aj foto po roku nech vidime.. takze zmensovania sa nemusime bat? zvyknes cvicit? ako je to s cvicenim tiez v pohode?

dominique - tebe asi preto vytrca ta bradavka lebo mas okruhle prsia a kedze si asi este nekojila tak ti bradavky stoja pekne vysoko.. no ja si budem pravdepodobne kupovat podprsenky 75C a D neviem to asi nie su take velke.. mne sa zboku zdaju fakt pod obycajnym trickom v retro velmi male.. a to ma stve ale dufam ze ked zacnem nosit ine podprsenky tak to bude vyzerat inak..

danculikXXX

Caute baby!
Ste fakt všetky super! Ďakujem Vám za rady! A v dobrom Vám závidím, že už máte po tom! Ja sa už aj trochu bojím, ale viac sa teším! Rozhodla som sa - rez dvorcom nebude! A veľkosť stále neviem. Asi by som mala ísť ešte raz na konzultačku a prediskutovať to s doktorom. A čo myslíte zvládnem to v lete s tou hroznou poprdou? Dúfam, že už tak september-október budem fit, chceme ísť totiž na dovču a už chcem mať pekné cicy!

ketrin11

renata27, ahoj, je super, ze si sa ozvala po takom case. Ja ked som si minule pozeraôa albumi, strasne sa mi pacila ta hneda podprda, z kadial ju mas? Vyzera fakt super (hlavne, ked mas do nich co dat:))

ketrin11

renata27, ahoj, je super, ze si sa ozvala po takom case. Ja ked som si minule pozeraôa albumi, strasne sa mi pacila ta hneda podprda, z kadial ju mas? Vyzera fakt super (hlavne, ked mas do nich co dat:))

marja

baby to nemyslite vazne ze nosit len nevystuzene?ved ja si hodlam kupit take tricka v ktorych mi tam push upka alebo vystuzena spravi nieco velmi pekne:))))ved na to sa tak strasne tesim:)
uz len necele dva tyzdne, fuuu, ale to leti. zatial nestresujem ale asi budem:)