No ahojte babenky
jaaj evkalc, ked ja sa sem teraz nejako neviem v klude dostať.. a popísať..
Takže baby ja som tiež výsledok dr. Červeňa,som 25 dní po a cítim sa skvele, mám 325okrúhle, vysoký profil pod sval, cez pazuchu, môžem potvrdiť že moje rany sa hojili astronomicky rýchlo, mne tá jazva pripadá ako po 2 mesiacoch..jednu mám krajšiu druhá sa formovala kúštik dlhšie,už teraz viem že to vôbec nebude vidno,
dnes posielam livke nové foto, už v nových podprdách :))
takže nakoniec mám 34C a dokonca 32-34D.. ako ktorú..aj keď sa vám to na forkách možno nebude zdať..
s tým hojením a prácou to ale nie je bohvie čo... včera som bola prvýkrát v robote a po 4 hodinách ma poslali dom.. ono sa to nezdá ale mne pripuchla ľavá strana, tak som šla rovno z práce lekárovi a vypísal ma na ďalšie dva týždne..
mops takže mam času trochu hľadať lepšiu robotku.. ja som im to hovorila že sa nemôžem naťahovať a dvíhať..im sa to nezdalo, a to som sa ešte šetrila.. ale čo cicík sa po hodinke dvoch ukludnil a ja mám zase lehárko..uvidíme čo bude potom ... asi som to cítila preto , že som stále aj ked nenapko ale zapínala ten sval .. a unavil sa..
tak evkalc ako?? Pozháňala si tie podprdy?? ja som sa vybrala do mesta na nejaké pohovory.. a keď z toho vzišlo skončila som v prvej predajni spodného prádla :)))))
tomu sa hovorí aj tak vydarený deň:))
Baby čo poznáte TKmax v cudzine- vrele odporúčam.. našla som si kvalitné značkové podprdy okolo 8-9 Euro .. dokonca som objaila Wonderbru... :)) tak som sa vytešovala... no a všetky na podi v pasovali,teda boli pohodlné.. asi až časom zistím čo sa mi nosí lepšie..
dominique
no ja som schopná ležať na boku ale netvrdila by som že tak prespím dlho..na pravej strane sa mi celkom fajn dá, len ta tej ľavej je to tak opatrne, že si nájdeš konkrétnu polohu..
mimimi
Dr. Červeň vie čo hovorí, predpokladám že keď ti navrhol iba 260asi máš dosť základ..lebo inak by to bolo veľmi málo
ja mám 325 a do menších by som nešla.. do väčších nie asi iba kvôli bolesti:)
s výsledkom som spokojná!! Neťahajú oči na 3 metre, v robote si to asi nik nevšimol.. to je ale kvôli uniforme a strihu..no neviem , ja som hlavne rada že je to na mňa prirodzená veľkosť a že ten komplex zmizol .. a mám čo do podprdy dať.. som rada že je to C-čko.. o tom som nikdy nechyrovala a nechcem sa trápiť či mali mať o pár ml.. viac... mám čo som chcela a je to.. skrátka necítim sa ako v dvanástich :)))
prihoďte foto baby čo sme skoro rovnako po!!!
Držím palce Ketrin11!!
A blahoželám ifka!!
Ketrin11 neboj, všetko pôjde rýchlo.. a o pár týždňov budeš už posielať foto jedna radosť!! Baby od Dr. Červeňa budete isto spokojné !!!