Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

Paapulka, mne cerven povedal ze tenis prve tri mesiace urcite nie. Potom, ked sa bude vsetko OK hojit, tak po troch mesiacoch uz mozem

ivja

ahoj dievčence,
chcem sa spýtať- tie čo ste dlhšie od operácie, nevytvorila sa vám žiadna zatvrdlinka niekde v prsníku? Na omlazení som čítala, že to mávajú dievčatá, tak chcem vedieť, či aj niektorá z vás a čo s tým robíte a či ešte nosíte na noc retro prdprsenku.
Ja som po 3 mesiace, cítim sa Ok,brušáky sa mi stále nedajú robiť, lebo ma prsia trochu ťahajú, tak to nechcem siliť.

paapulka

Ifka, ano je to normalne, ja som skoro 3 mesiace po, a stale si este necitim celu spodnu cast prs. Dr. mi hovoril, ze to moze trvat aj rok. Baby co ste 3 mesiace po, mozete uz naplno sportovat, ja mam konkretne na mysli tenis, uz som skusala ale len tak 5 min, to bolo asi pred 2 tyzdnami, ja viem,ze da sa uz hocico robit, ale neviem ci tym tenisom si to nejako nepobabrem. Dik za odpoved

evkalc

Mne sa tiez nepacia prsia co robi Jezovitova.. takze ked sa rozhodujes medzi Jezovitovou a Trskom tak jednoznacne trska..

Baby neviete ktora tu davala link na super stranku s oblecenim, modelka im bola Eva Cifrova ale vtedy este ta stranka nebola funkcna len uvod bol.. prosim neviete o tej stranke? alebo neviete nejake super oblecenie co sa da pozriet na internete a objednat?