Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

danculikXXX

Mimimi!
Ja mam termín u Červeňa 24.6. Dohodli sme sa na 350 pod sval anatomické rez pod prsníkom. Pôvodne som chcela tiež mať cez bradavku aj s modeláciou a odhovoril maod thoto, že po tom bývajú škaredé jazvy, že sa jazva zvykne natiahnuž, takže som od tohto upustila a aj baby mi tu tak radili. Ale zase videla som naživo aj pekné jazvičky, skoro som potrebovala lupu, aby som ich našla! Záleží, ako sa ti hoja rany, ale ja to riskovať nebudem, alebo ako decko som stále padala na kolená a teraz ich mám samú jazvu!

Evkalc!
Podla mňa tú modeláciu už nepotrebuješ ani ty! Teda, aspoň na fotkách to tak vyzerá! Úplná zmena! Perfekt!

bambi1

striktne na tom netrvá, iba Ti to odporučí, na zvýšenie tvojej bezpečnosti pri opke. Ak nechceš, je to na tebe, či ju budeš brať, alebo nie.

petulaaa

bambi1
no ja som tiez viacmenej najprv inklinovala k Trskovi, lebo som na neho citala vela pozitivnych odoziev, len som pocula ze Trska trva na vysadeni antikoncepcie a Jezovitova nie a ja by som si ju radsej ponechala a zobrala nejake lieky proti zrazanlivosti krvi lebo si myslim ze mi to dost narobi sarapatu,vysadit a potom zasa zacat brat... neviete ci na tom ozaj tak velmi trva?

bambi1

neviem, či často dáva anat., ja som ich potrebovala, vyzerajú prirodzenejšie. Ešte mám na sebe leukoplasty, zajtra mi ich dá dolu a vyberie stehy, potom pošlem foto. Stále si rozopínam podprsku a obdivujem si ich :-))) na opku som čakala od januára, tak som veľmi štastná, že už ich mám...

bambi1

petulaa
tiež som premýšľala nad nimi, ale jednoznačne vyhral Trška, nepáčia sa mi prsia, aké robí Ježovitá, veď si pozri galerku, nedá sa to ani porovnať. Bola som u Tršku, je perfektný a robí krásne prsia :-)))). Som 2 týždne po a cítim sa skvele.
Choď k obom na konzultačku, a potom sa rozhodni...

petulaaa

ahojte baby, uz dlhsie vas citam, rozmyslam nad operaciou tak zhanam info kade teda :) chcem sa spytat, koho by ste mi skor odporucili?trska alebo jezovitova? poslala som uz aj mail, koli heslu do galerky tak snad mi to pomoze pri vybere :)

dominique

fakt;( nefunguje...

viete niekto, ci nejaky plasticky chirurg hovori aj nemecky? Kamoska vo Viedni by rada sla na korekturu k niekomu, kto hovori nemecky, lebo tu vo Viedni je to strasne drahe.