Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

renata27

Ahojte baby,

nahodou som si vcera spomenula, ze som mala prave rok od opky. Ten cas tak leti, ze uz ani neviem, ze kedy som to bola na operacii:)
A nemusite sa bat, ze sa vam zmensia alebo nejak zavazne zmenia. Je to este lepsie, prirodzenejsie a zijete s tym ako od narodenia:)
A tiez mi chcela dat vacsie pri opke,ale nechcela som a nelutujem. Nie je nic lepsie, ako mat prsia a vyzerat ako keby boli vase:)))
tak sa vsetky drzte, vzite sa s nimi a uzivajte v zdravi :)

dominique

andulka - super, ze sa citis fajn, ja som uz 4. tyzden po opke (teda nie este celkom), ale uz po 10 dnoch som mohla nosit tazku kabelku napriklad, alebo po dvoch tyzdnoch som uz aj prach utrela a tak:) Zametal nastastie priatel, ale celkom sa dalo postarat o domacnost:)
Teraz uz veselo periem a upratujem a robim skoro vsetko tak ako predtym, len este stale spim na chrbte. Ked sa dam na bok, trocha citim taky tlak na prsku, tak sa potom radsej dam zase na chrbat.

Neviete niekto dokedy sa ma spat na chrbte?

mops - ako tvoje prska? Mas ich uz skoro rovnakej velkosti? Uz ti urcite pekne odpuchaju, vsak?

evkalc - nemas ich zboku male! Mne sa zdaju praveze zboku vacsie ako moje:)
Ja si inak asi kupim D podprdu, lebo v 75C mi vylieza skoro bradavka a odstavaju mi ramienka. Len neviem, ci si mam kupit 70D, alebo 75D. Podla mna ten kosik bude uz moc velky pri 75D. No ved uvidime, ale fakt to nie je lahke kupit si podprdu:((( Tiez som myslela, ze vymetiem obchody s podprsenkami a mam doma len ciernu a bielu a ani tie mi celkom nesedia. Ta biela este ako tak, ale v ciernej mi uz skoro bradavka vykuka..Kupila som si ich z nutnosti:((

evkalc

andulka - len mne zase vadi na nevystuzenych podprsenkach ze z boku ich mam potom male.. ja som si skusala nevystuzenu 75C a vyplnila sa pekne ale z boku v trickach to vyzera male..

baby vam sa nezdaju z boku z profilu ked sa pozerate male? zpredu som este celkom spokojna ale zboku nie a neviem si predstavit ako by to vyzeralo len v tych latkovych stale.. lebo tie mi sedia super

mops

Ahoj andulka to je super,ze si uz celkom fit.Ja som v pohode bolesti nemam len obcas take pichnutie,ale to je tiez len na tej lavej strane ta je stale trochu opuchnuta.Dokonca sa mi tuto noc snivalo,ze mi tam vlozili vetsi implos:) Normalnu podprdu som este neskusala ja stale nosim poctivo tu uzasnu stahovaciu.No a buduci tyzden v stredu musim ist na kontrolu.Inac prska sa tvaruju pekne mam pocit,ze su kazdy den ine.A poviem ti,ze auto nezvladnem soferovat ani teraz po 3 tyzdnoch nie ako ty uz po par dnoch.No a v robote v pohode ja som v kancelarii tak to je v pohode.Budem drzat palceky nech si coskoro najdes aj ty lepsiu robotku.A nebojis sa uz v piatok nastupit do prace?Viem,ze si v pohode,ale aj tak sa este setri.A ako bolo u kamosky na letisku si vsetko zvladla s tymi kuframi?

andulka33

mops a s tými opuchmi ešte nestresuj.. ako baby hovoria, ono to odpuchne , ako som vravela , od kedy sa obväzujem opuch zhora zmyzol úplne sa vytvarovali..ono to odíde samé ..neboj :) dúfam že už nemáš bolesti...napíš ako zvládaš v robotke a tak..

danculikxxx
kukla som tvoje foto a myslím tiež že zmestíš aj tých 400 ak si pripravené na poriadne didi:) ale čo sa týka tých dvorcov a veľkosti , dala by som na lekára, ak by neodporúčal tak by som nešla do veľkých ale ak to sám schvaľuje tak určite max.. asi by som mala rovnaké pocity ako ty..- myslím zvažovala kvôli dvorcom..
myslím ale , že doktor dobre vie čo robí, tak sa nemusíš báť.
Veľa šťastia :)

evkalc
ja nie že by som mala problém s číslovaním ale asi prvýkrát som skúšala skutočné číslovanie a tvary..vyskúšala som asi 15podprd a už my to prezliekanie šlo na nervy..a strácala sa v tých tvaroch .. ale nakoniec vybrala a viem čo mi asi sedí a čo nie..tak budem podľa toho hľadať..
všetky boli ale s kosticou a inak nevystužené, vystuženú som skúšala asi iba jednu a vôbec nesedela..a mne doktor kázal látku nie vystužené tak neviem čo sa má a nemá ...

andulka33

No ahojte babenky
boože ja sa k fóru stále neviem v klude dostať,čo som priletela sem domov..
no takže zajtra mam 3 týždne od opky a cítim sa -nechcem to zakríknuť- až príliž prirodzene a dobre..dokonca sa mi dalo už aj prehodiť na bok ale tiež som si neni istá či je to správne,práve že sa mi dá kadečo a potom sa zháčim .. či to môžem..ako som prišla musela som sa zorientovať ani kufre som 2 dni nebola schopná vybaliť..musela porobiť poriadky v skrini - vytriediť veľkosti a tak:))...no a predvčerom a včera som z ľahka vysávala a zmyla podlahu a umyla kúpelnu a poviem vám..cítila som sa ako nemožná!!ale dobojovala ešte drahý dočistil..trochu som cítila ľavý sval ale nie bolesť iba že ho používam..aj keď napríklad utieram stôl tak pri takých nenapko pohyboch cítiť ..že zapínam prsné svalstvo..potom som sa zabandážovala sťahovacím obväzom aby som sa cítila bezpečne..a už v klude sedela..
no a cici naozaj menia tvar ani nie že by boli menšie ale fakt sa zo dňa na deň menia

mops
nosím taký spezial obväz a asi to fakt ovplyvňuje tvar..naši mi hodili do pošty ten pás tak to budem nosiť pre istotu ked to pride..
-robota ako som dufala ma nepotešila..skutek zase utek .. takže si hľadám tú robotu v office..dúfam čím skôr..lebo v piatok sa mám vrátiť zase na tie nekonečné smeny a to si nechcem predstaviť...
som rada že mám ešte na oddych tých pár dní,
podprdu môžem nosiť od zatra normálnu :) jednu som si už kúpila 34C a jednu objavila doma čo vždy bývala malá..na ostatné sa chystám babenky dám vedieť ako dopadlo skúšanie..
mám nejaké foto tak pošlem Livke..

Baby aj vy sa cítite tak fit od dr.Červeňa??
jazvy mám neobyčajne zdravé , zrastené a pekné akoby to bolo mesiace dozadu..
tak je to asi fajn???
No keď bolelo bolo zle..keď nebolí zase som doplašená ... no celá ja...
tak dobrú nocku a napíšte nejaké pocity...

sakura

evkalc
no ja sa priznam ze predtym som mala problem s podprdami a mam aj teraz:)))
Najlepsie mi sedia Triumph. Ale je to katastrofa. Som si myslela ze to bude ok a zas problemy.....
Zatial som si kupila len 3 podprsenky co mi sedia. Som si myslela ze aky nalet urobim do obchodov, tolko podprseniek si kupim. Ale fakt mi to skussanie islo na nervy a tak som zatial len pri 3 podprsenkach. Cakam kedy chytim chut ist si skusat a kupit dalsie...

evkalc

danculik - tebe chcu robit aj modelaciu?? lebo podla mna mas nadherne prsia a vobec ju nepotrebujes... a mas aj zaklad pekne by ti ukazali aj 350ml alebo podla mna nebudu zle ani 400ml.. neviem ci si ta mylim s tou modelaciou ale ak ano tak si ju nedaj podla mna robit... mne osobne sa nejak nepaci ten rezokolo bradavky aj ked mozno to budem ja musiet podstupit casom..no ale moje a tvoje prsia pred sa absolutne nedaju porovnat..

dominique - ak sa tie moje prsia este zmensia tak uz ma asi porazi... pridaj aj ty este nejake foto..inak ja som si bola skusat nejake podprsenky a mne skoro ziadna nesedi.. lebo tie prsia su tak pevne ze sa nedaju poriadne tvarovat a vsetky mi odstavaju tam hore pri ramienkach stoji ta podprsenka tak od tela.. ale velka mi nie je lebo kosik mensi by som nemohla mat podla mna. skusam si 75C.

baby vy nemate problem s kupovanim podprseniek? napiste nejake typy ktore dobre sedia...

danculikXXX

Caute baby!
Tak ja teda asi pojdem do tých 400ml, len aby už nepôsobili moc vulgárne! Ale všetky hovoríte, že sa zmenšujú, že radšej dať väčšie! Dám si poradiť, aj manžel chce samozrejme väčšie! A neviete dá sa objednať aj iná tá hrozná podprsenka,alebo ibá tá čo povedal doktor? Pozerala som si stránku Siklienka a majú tam aj o niečo "krajšie". Fotka je v galerke, tak pozrite!
V novamede robia aj predoperačné? Zabudla som sa spýtať?