andulka - super, ze sa citis fajn, ja som uz 4. tyzden po opke (teda nie este celkom), ale uz po 10 dnoch som mohla nosit tazku kabelku napriklad, alebo po dvoch tyzdnoch som uz aj prach utrela a tak:) Zametal nastastie priatel, ale celkom sa dalo postarat o domacnost:)
Teraz uz veselo periem a upratujem a robim skoro vsetko tak ako predtym, len este stale spim na chrbte. Ked sa dam na bok, trocha citim taky tlak na prsku, tak sa potom radsej dam zase na chrbat.
Neviete niekto dokedy sa ma spat na chrbte?
mops - ako tvoje prska? Mas ich uz skoro rovnakej velkosti? Uz ti urcite pekne odpuchaju, vsak?
evkalc - nemas ich zboku male! Mne sa zdaju praveze zboku vacsie ako moje:)
Ja si inak asi kupim D podprdu, lebo v 75C mi vylieza skoro bradavka a odstavaju mi ramienka. Len neviem, ci si mam kupit 70D, alebo 75D. Podla mna ten kosik bude uz moc velky pri 75D. No ved uvidime, ale fakt to nie je lahke kupit si podprdu:((( Tiez som myslela, ze vymetiem obchody s podprsenkami a mam doma len ciernu a bielu a ani tie mi celkom nesedia. Ta biela este ako tak, ale v ciernej mi uz skoro bradavka vykuka..Kupila som si ich z nutnosti:((