Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bambi1

susana019
ahoj, ja som dnes presne 2 týždne po, mám takmer 2 ročnú veeeľmi živú dcérku a 6 roč. chlapca. Po dvoch týždňoch už zvládam okolo nich takmer všetko, iba ju nezdvíham, inak už je mi úplne super. Prvé 2 týždne ak Ti niekto pomôže bude potrebné, potom už sa to dá zvládnuť. Tiež som z toho mala obavy.
Moje prsia sú tiež dielom Dr.Tršku, dnes mi ich odlepil, sú nááádherné, vravel, že ani modeláciu nebude treba robiť, možno časom, tak som štastná. potom pošlem foto...:-))))

mops

ketrin11 ja som objednavala apart cez slovenske otto a nemala som stym problem.Apart je dobra znacka a zacali mi potom posielat apart katalog.Len si poriadne pozri velkostne tabulky.

kiarusenka

ahojte baby, uz som aj ja v galerke a pozrela som si aj vase.. mate ich fakt pekne ..mne je len luto ze nemam vysoky profil ..,. ale musim byt skromna :(

ketrin11

susana19,
ja mam 5 rocneho ziveho chalana, tak sa tiez trosku bojím. Je dost hravy a neviem ako s ním vsetky tie aktivity a kruzky budem absolvovat:))
Prvy tyzden ma muz nadiktovanu odomna dovolenku, hihi ale potom k nam asi bude musiet prist kamoska aspon na tyzden. Aj sam doktor mi povedal, ze aspon na tri tyzdne nech si niekoho zabezpecim do domacnosti.
Aj tebe drzim palce, nech si vyberies to ho praveho chirurga

susana019

Ahoj baby, moj obdiv maju baby co uz maju po a drzim palce ktore uz maju termin. Ja uz vyse roka premyslam nad novymi prskami len som este aj tak musela pockat pokym prejde rok po ukonceni kojenia a ten cas uz bol a teraz pomaly rozmyslam ze na jesen by som si uz aj konecne dala :)

Pred tym som tiez rozmyslala nad Trskom a myslim ze som aj rozhodnuta ze ked pojdem tak urcite k nemu.

Baby ako ste to zvladali pri detoch po op? a ako mate stare deti?

Dakujem za vsetky odpovede.

a co sa tyka OBLECENIA ja uz mam vyhliadnute ze ked budem mat hotove urcite si nieco kupim v jednom obchode v BA v auparku, tusim sa vola Zebra.

andulka33

ahojte baby :)

evkalc
pozri si tuto stranku, ja som sa ňou často inšpirovala, a moja krajčírka mi podla nej dosť šila, kedysi sa dalo dostať aj ku katalógu ale už sa mi nedá..ale aj tak veci stoja za to..neviem či sa ti podarí objednať, možno áno..popozeraj všetko ,mávajú neuveriteľne pekné kolekcie!!

www.apart-fashion.de

ketrin11

Paapulka, mne cerven povedal ze tenis prve tri mesiace urcite nie. Potom, ked sa bude vsetko OK hojit, tak po troch mesiacoch uz mozem