Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bondi

Ahojte baby
Chcela by som sa Vas spytat co vam povedali na pouzivanie toho kremu contra...x ci ako sa to pise na tie jazvy....sice ste tu uz o tom hovorili ale mne sestricka povedala, ze to v ziadnom pripade nepouzivata aspon mesiac, lebo to moze rozsirit jazvy....mam implantaty cez pazuchy a vraj s tymi jazvami sa nema nic robit....prip.len repik ak bolia alebo niecim ich zakryt, aby ich podprsenka nedrela...tak neviem....obcas este bolia a bojim sa aj soferovat....kedy po opke ste zacali soferovat vy? Inak budu 4 tyzdne od opky a uz by sa asi aj dalo....ale obcas sa bojim aj gate zapnut hehe, co citim, ze si prsny sval napinam....stahovaciu podprdu nosim uz len v noci..cez den sportovu lebo vystuze by sme este nemali....obcas uz spim na boku ale neviem ci mozem....
A kedy ste sa konecne oholili? A solarko? Keby som si tie jazvy zakryla mohla by som uz ist do solarka? Ved aj tak budem nosit tricka s kratkymi rukavmi, takze by az tak nevadili ti biele miesta okolo pazuch.
Dik za odpovede.

dominique

andulka - kedze mas take iste implose ako ja, aka velkos podprdy ti sedi?
A kolko mas obvod pod prsiami a cez bradavky?

dominique

mops - ja mam tiez take iste implose ako andulka a tiez ma robil cerven. Ak chces, posli foto aj mne, dlho som mala aj ja jednu stranu vacsiu. Potom ti poslem aj ja. Moj mail je dominique.str@gmail.com
Co sa tyka tej karticky, tak za SN mam rozne cisla, ale co je podstatne je policko SIZE - velkost. Tam musis mat na oboch nalepkach napisane 325cc. Cize 325 ml pri Left a 325 ml pri Right.

andulka33

jeej mops no to si ma potešila s tým apartom , mne ho poslali asi 4krat .. ja som si ho objednala, ale neskôr som sa k nemu už nevedela dostať..
mops idem pozrieť tú kartičku, až tak som to neštudovala, ale moja aj ja maám máááálilinko ľavú stranu väčšiu ale iba o pár milimetrov.. mám taký pocit.. mala som to pripuchnuté aj z tej roboty , opuch sa stiahol ale niekedy keď na ne hľadím mám taký pocit ťe jedno je o pár milimetrov nižšie..

no pozrela som to je tam SN SN a LOT LOT ale čísla sú odlišné, ale to by som neriešila...
to tak isto má byť..
Určite zavolaj doktorovi a daj si to pozrieť aby si sa ukľudnila!! ono to sadá mesiace veď vieš.. neviem aký máš ten rozdiel.. pošli mi mailik a foto ak chceš na andulka2000@yahoo.com, pošlem ti späť moje foto, viem že nemáš dosah na galerku..neboj to sa spraví!!

andulka33

ahojte baby
ketrin11
nie neobjednavala, ale pol skrine mam podla apartu ušitých vecí .. mám dobrú krajčírku, a dnes je už dobrý výber látok..mám taký pocit , že oni doručujú iba v rámci Nemecka..ale ako som písala niektoré modely som videla v otte, oni spolupracujú,skús si k nim zavolať, či sa dá objednávať aj na SK, alebo či je aj u nás katalóg v obehu..

mimimi

Ahojte, som sa par dni neozvala, ale vsetko som to teraz dohnala...
Zajtra volam Červeňovi, či mi odsuhlasi 280ml, vsak ja som plocha ako lata, tak nech som potom spokojna. ja by som chcela mat pekne béčka, som strašne teraz schudla, teda mam 47 kg, tak aby to vyzeralo pekne a hlavne prirodzene.
A ked mi to odklepne, tak hned objednavam :)
uz sa tesim ako decko...
na bolesť a vsetko čo ma čaka potom ani neskušam myslieť. 17. mam OP a 30. uz letim naspať do prace, a okrem toho mam 2 ročnu dcerku, tak to budem mat vesele.
ale nech, ved pre krasu treba trocha trpieť, no nie???

pekny večer babenky

bambi1

susana
mne odporučil modeláciu, ale rozhodla som sa ísť bez nej, chcela by som ešte niekedy tretie dieťa (môže byť problém s kojením, pri reze okolo dvorca), a veľmi sa mi nepáčia tie jazvy okolo, pod prsiami nie sú takmer vôbec viditeľné. Išla so do rizika, ale vravel, že to vyzerá pekne aj bez nej.Vyšlo ma všetko cca 90tis.(vrátane 2 noci navyše v snope, predoper. vyš.+ podprsenka na výmenu)

susana019

ketrin, bambi dakujem za odpoved :)

Ja mam skoro 5 rocnu slecnu kde nevidim problem a skoro 3 rocneho chlapceka kde je mozno trosku problem. no asi je fakt super mat niekoho na tie prve 2-3 tyzdne a potom bude fajn.

A ako sa da dostat do galerky asi musim poslat foto svojich "prs" ak sa to da tak nazvat. No ja by som tiez rada anatomicke
len asi bude treba aj modelacia ale to necham na dr.

A kolko vas stali u Trsku?

mops

andulka33 chcela by som sa ta nieco spytat lebo ty mas take iste imlantaty ako ja.Uz som spominala,ze tu jednu stranu mam vetsiu a kazdy vravel,ze to zmizne to je len opuch.Ale teraz po mesiaci neverim,ze to moze byt opuch a fakt ma to dost znepokojuje,lebo nemam chut ist znova pod noz,len ked to bude nevyhnutne.Uz som si dokonca namyslala,ze mi vlozili rozne implose.Ale k veci mam otazku na tu karticku co sme dostali k implosom je tam oznacenie SN a tie cisla pritom mas ich rovnake aj pri lavej a pravej strane?Nemysli si,ze mi sibe ale fakt ma to trapi a ja mam tie cisla rozdielne.A bojim sa spytat doktora.

petulaaa

baby pozerala som galerku, najviac ma asi zaujali prace dr. Trsku anatomicke... len som o tom pocula ze sa stava ze sa pootocia a treba to potom preoperovat... stalo sa vam to niektorej?dosledkom coho to byva?