Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

kiarusenka, ja si myslim, ze tebe staci ten stredny profil, vyzera to super, nemusis lutovat ze si si nedala vysoky

Bondi

tak uz som z toho zmagorena....kazdy hovori ine...mne vravela sestricka ze si nemam lepit jazvy a lekar povedal ze po troch tyzdnoch uz staci podprdu len v noci...porazi ma...dufam ze to nema vplyv na hrubku jazvy
Co sa tyka solarka ...tak neviem preco sa bojim...uz sa bojim vsetkeho kedze tu hovori kazdy ine casto...
A co pouzivas aj nejaky krem na jazvy?

evkalc

nam kompresivny pas nedavali. no zase kazali nosit podprsenku 6tyzdnov vkuse. jazvy si mame prelepovat az 3 mesiace a opalovat v pohode len jazvy musia byt zakryte? a preco sa vlastne bojite opalovat?

soferovat som zacala po 2 ci 3 tyzdnoch od op.

Bondi

Dominique
Tak sme boli u toho isteho lekara :)...mam 350, vysoky profil a cez pazuchy. To solarko teda asi tiez nerisknem aj ked tu evkalc zas pise ze sa moze opalovat ak si to zakryjes pred ziarenim...inak uz dva tyzdne po opke som si prestala lepit jazvy...dufam ze som urobila dobre...
To holenie teda skusim...a inak gulicku si davas aj na jazvy priamo?...na boku som spala len asi dva razy...evkalc vravi ze az po 6 tyzdnoch si lahne na bok tak neviem....
Inak uz soferujes?
Evkalc
normalnu podprsenku ale bez vystuze mozes uz po 3 tyzdnoch nosit..s vystuzou neviem....co sa tyka toho obvodu tak par stran dozadu niekto napisal tie cm ale podla mna pri vybere podprsenky sa tym moc neda riadit....a nosis v noci aj ten kompresivny pas okolo este?

evkalc

ahojte.
ja som mesiac po opke a v solarku som uz bola.. doktor povedal ze opalovat sa mozem ale musia byt jazvy zalepene a to mam stale. ja mam tie jazvy skoro neviditelne uz teraz.na boku este nespavam a este ani nebudem zo 2 tyzdne.. baby a po 6 tyzdnoch sa uz mozu nosit normalne podprsenky?

a s tymi obvodmi pod prsiami a cez bradavky by to zaujimalo aj mna napiste viacere ako to mate? a aku velkost podprsenky nosite.

dominique

Ahoj bondi,

co sa tyka toho kremu Contractubex, mam ho doma a tiez ho nepouzivam, lebo mi sestricka povedala to iste, co tebe!
Ze sa mozu jazvy rozsirit.
Tiez som inak mesiac po opke ako ty:)
Kde si bola a kto ta robil? Aku velkost mas?
Ja mam 325ml, vysoky profil, okruhle, dr. Cerven ma robil:)
Heh, ja tiez spim uz na boku a neviem, ci uz mozem, no lekar to nezakazal, tak neviem a mna to uz neboli spat na boku:)
Oholila som sa asi 12 dni po opke. Slo to velmi pomaly a robila som to opatrne, ale dalo sa.
Solarko zevraj mozes ak si prekryjes tie jazvy, ale ja to radsej este neriskujem.