Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kiarusenka

ketrin11 ja mam nizky a moje prsia su celkom makke, su pevne ale kedze mam nizky profil tak je to uplne ine ako ked ma niekto vysoky ... skoda no...aj v plavkach to vyzera inak .. a mimmi to na kazdom vyzera inak... niektore baby maju v galerke take cislo co by som ani nikdy nepovedala ze maju take velke . napr na jednej zene prikladne 300ml mote vyzerat tak na inej onak ... aj podla toho aky mas siroky hrudnuk,...ja mam dost siroky a mam 300ml a vyzeraju prirodzeno... na babe ktora ma uzky a 45kg ba to bolo bomby.. mne z 10ludi 8povie ze mam prirodzene a 2 len maju malu pochybnost

alexy

Mimimi,
ja mám dokonca 260 a 240 ml, najprv sa mi zdali byť obrovské, ale teraz po 7 týždňoch sú také akurátne. Mala som, teda lepšie povedané nemala som žiadne prsia a teraz mám dvojky.
Doktor prihliada na výšku, váhu a na Tvoj vlastný základ. Povedal, že čím mi dá menej ml, tým bude výsledok prirodzenejší, a je aj menšie riziko vzniku kapsulácie.

dominique

ahoj mimimi - to je to, co som ti spominala, ci ti nebudu aj male. Ale zalezi to od toho aky mas zaklad.
Myslim, ze lekar to vie sam zhodnotit a prisposobit tomu implantaty, tak by som sa az tak nestrachovala.
Daj do galerky foto pred, nech vieme viac;)

mimimi

Ahojte baby,

ked som pozerala tu galeriu, tak som sa trocha zlakla... Vačšina ma 300 alebo este vačsie, a ja mam mat 260??? ma vobec niekto take male implantaty ako ja?

Inak ste vsetky velke fešandy :)

dominique

Baby, mne sestricka po vybere stehov povedala, ze si jazvy prelepovat nemusim.
A nerobim to ani, pretoze sa mi rany lepsie hoja, ked nie su prelepene.
Jednemu vsak nerozumiem, preco by mali stmavnut a preco zhrubnut?

Inak, povedal vam lekar, kedy sa moze spat na boku?

Tie, co ste dlhsie po opke, dokedy sa vam menili prsia od operacie? Ja som uz 5. tyzden po opke za chvilu a myslim si,ze moje prsia sa uz asi tyzden vobec nemenia.
Isli niektorej z vas viac k sebe, ked odpuchli? Mne lekar povedal, ze pojdu, ale zda sa mi, ze sa nehli ani o milimeter okrem toho, ze sa zmensili (ked zmizol opuch).

babydoll

ahojte babeny,
dlho som tu nebola, vidím samé nové mená, takže super, každej jednej vám to prajem, je to úžasný pocit mať nové prská, nech si hovorí kto chce čo chce, ja by som do toho išla hneď znova bez zaváhania. Ale píšem kôli solárku- mne môj doktor povedal, že v pohode po 6 týždňoch môžem chodiť a jazvy si prelepovať nemusím. Začala som sa opalovať síce až po 8 týždňoch od op. a jazvy sú úplne v poriadku, žiadna pigmentácia ani zhrubnutie sa neprejavilo. Tak sa nemusíte ničoho báť. Držím palčeky všetkým čakateľkám, ale aj kočkám, ktoré máte práve čerstvo po op. želám skoré uzdravenie a šup sa prsiť do bikín:-)))

ketrin11

solarko a opalovanie. Zevraj sa majujazvy prelepovat, inak by mohli stmavnut a boli by tym padom dost viditelne, co je fakt pravda

ketrin11

solarko a opalovanie. Zevraj sa majujazvy prelepovat, inak by mohli stmavnut a boli by tym padom dost viditelne, co je fakt pravda

ketrin11

bondi,
dievcata na omlazeni pisali, ze mesiac po opke uz chodili do solarka, ale si jazvy prelepovali. Co sa tyka toho holenia, tak z toho mam aj ja husiu kozu. neviem si predstavit, ze sa mesiac nebudem moct oholit, to uz ako budem vyzerat??? hi