Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mops

Ahoj andulka33 pisala som ti mail aj som ti to skusala poslat,ale bez fotiek.Ja som asi jedina ktora sa nefoti a nemam ani cas.Inac mi to neposlalo neviem preco nam tu stale nieco blbne s tym internetom tak ti skusim poslat z roboty.Akurat sa chystam do postele som ako vymackany citron rano o 4 som isla do BB na tu kontrolu a potom spät tak som hotova.Doktor vravel,ze je to ok,ale mam si ich kazdy den masirovat a jazvy tiez.Dnes som si kupila prve 2 podpiry to bola premiera bez vystuze.Tiez mi sedeli 70C a 75D- tu ked som videla tak som sa zacala smiat,ze aka obrovska a ta mi sadla perfektne.

andulka33

doninique
ani moje nie a nie k sebe..:) asi si musíme počkať ten rok kým zmäknú a riešiť to tou podprdou ...

inak "čiarka" asi nebude...:(

andulka33

ketrin11 neboj

nebude to až také zlé , ja som sa oholila už večer predtým ako som šla na stehy..ale moje jazvy boli už uzavreté .. Veľmi opatrne ale dalo sa..

andulka33

Baby ja som začala nosiť ormalnu podprdu minulý týždeň presne tri týždne po a všetko je v poho.. samozrejme spávam v sťahovacej..mám už asi 5 nových podprd a rad radom ich striedam .. a je to povolené od Dr. Červeňa, aj mne sa ž dá ležať na boku ale sem tam ma potiahne jazva tak si hľadám lepšiu polohu..

contractubex nepoužívam , tiež zakázali a neriešim to lebo jazvy sú krásne čisté a vyzerajú ako mesiace po.. ale za to vďačím tej bio lampe..
takže tak..

andulka33

ahojte baby
dominique

pod prsiami 75 a obvod cez bradavky 91-92.. a nosím 34C, 32D.. a jednu som obliekla 34D..závisí od tvaru...

miu miu

Ahojte baby, vsetky vas zdravim, strasne davno som tu nebola, lebo vobec neni kedy. Nastalo mi riadne perne obdobie. pre tie ktore ma nepoznaju som po asi pol roka, som maximalne spokojna, je uzasny pocit kupovat si krasne tricenka a skusat ich bez podprsenky. vsetko krasne sedi a tesim sa z toho. nemam ziadne problemy a ani som nemala, jazvy su krasne tenucke a krasne vybledli, bola tu debata o solarku. aj ja som asi po dvoch mesiacoch od opky zacala solarkovat ale jazvy som si preliepala aby mi nahodou nezcerveneli. a asi sa to vyplatilo lebo su ozaj pekne a neviditelne. Baby smelo do toho, odporucam nebat sa a smelo si splnit svoj sen. este mi nikto z mojho okolia nepovedal ze ci mam silikony, su prirodzene a k mojej postave umerne. Takze skvely vyber mojej lekarky. Baby je to super pocit tak drzim vsetkym palce nech aj vy ste coskoro prsatice.... cmuky