Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

ketrin - aj ja si myslim ze tvoje prsia po opke uz budu absolutne dokonale, vybrala si uplne super... budes ich mat velke a krasne. keby som ja mohla menit tak urcite by som dala o nejakych 50ml viac a inak je vsetko super.

evkalc

dominique - mne sa velmi nepacia iba kosticove podprsenky lebo podla mna mam v nich male prsia..vam sa to nezda? ja aj v tejto retro mam podla mna male pod trickami. kusok ma to hneva lebo presne tie nevypchate su mi najpohodlnejsie a sedia mi super. no len v trickach to nie je bohvieco.. mohla by si odfotit aku kosticovu mas mozno ma dobry strih co tie prsia spravi pekne ze by som potom hladala podobnu :-))

a este som chcela napisat ze mne sa pacia prsia hlavne z chirmedu vid bianica alebo sissa a este od trsku a potom od cervena ale vobec sa mi nepacia prsia co robi Jezovitova ale s vynimkou MIU MIU ona ich ma absolutne nadherne.. no ostatna jej praca sa mi nepaci. ale co zena to nazor takze kazdy ho moze mat iny.

dominique

ketrin11 - myslim, ze tvoje prsia budu po opke vyzerat fakt super. Mas dobry zaklad, nie ako ja a tym padom sa ti tam zmestia aj väcsie:))))A Cerven robi fakt krasne, takze ti drzim moc palceky:)

evkalc - nemusis sa bat si dat niekedy normalnu podprdu. Cerven mi povedal, ze po 3 tyzdnoch je mozne si kupit kosticovu, bez vypchavok a v retro je nutne 1 a pol mesiaca od opke spavat.

Ja som po troch tyzdnoch bola vecer vonku a dala som si prvy krat kosticovu podprsenku, bez vypchavok a obrovsky vystrih a predstavte si! Jedna baba sa ma dosla spytat, ci su moje prsia prave, alebo nie a pochvalila mi ich, ze vyzeraju super:D Potom som sa jej nevedela zbavit, asi 30 minut mi rozpravala o mojich prsiach a pozerala sa mi len do vystrihu:D

evkalc

andulka - aj tvoje prska su super. musim sa uz aj ja niekedy pofotit ale najprv musim kupit pekne podprdy no zatial mi ziadne velmi nesedia.. a ty sa mi zdas z nas najodvaznejsia ked tak citam co vsetko robis a ze uz cez den nenosis retro. ja ju nosim v kuse a minule som mala stretnutie s kamoskami na kave a bala som sa na hodinu si nedat retro a ist len tak bez s trickom.

miu miu - a este som chcela napisat ze tvoje prsia vyzeraju take makke..mas ich naozaj take? dufam ze aj tie moje casom kusok zmaknu a pojde viac k sebe.

evkalc

miu miu- pozerala som si uz po neviem kolky krat tvoje fotky a som fakt unesena... mas ich krasne.. a vyzeraju riadne velke.. ake cislo podprseniek nosis? napr. akej velkosti mas tie krasne co si v nich pofotena? a kde si ich kupovala? a este by ma zaujimalo kde si kupila to tricko co je iba okolo krku s goralkami? mozes byt fakt spokojna.

ketrin11

dominique,
hm ja som Cervenovi hned povedala, ze ich chcem co najviac k sebe, povedal, ze to zavisi od stavby hrudneho kosa a prsneho svalstva, ze chirurg to len v malej miere ovplyvni a mne tiez povedal, ze pojdu pekne k sebe, tak pol centi, tak dufa,. ze to tak bude.....
a som si kukla tu fotku v tych ruzovych plavkach, tam si ina kost, super

dominique

kiarushenka - ten nizky profil vyzera velmi prirodzene! Mas ich kraasne! Inak, povedala by som na ne, ze su to skor anatomy:D
Inak dakujem za kompliment:)Na tych ruzovych plavkach ma zasluhu ifka:)

andulka - dakujem za to cislo podprdy. Inak, kde to tak cisluju? V ktorej krajine si? Ja zijem vo Viedni,no tu som sa s takym cislovanim tiez nestretla este.
No, som zvedava, ci sa nam podari ich dat k sebe, alebo nie. Cerven mi pred operaciou povedal,ze budu pol centi od seba. Realita su vsak asi 2 centi. Ani ich k sebe nestlacim ako su daleko:(

mops - takze uz mas po kontrole? Co hovoril Cerven na tu rozdielnu velkost?
Uz sa ti to nejako zmenilo?
Keby si chcela sa pofotit, tak moj mail je dominique.str@gmail.com
Dufam, ze sa ti to coskoro upravi, nech mozes kludne spavat:)