Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dominique

evkalc - pozeram si tie tvoje fotky stale znova a znova, no zpredu to neviem moc posudit, ale z boku sa mi teda male nezdaju!!!
Bolo by fajn, keby si prihodila lepsie fotky (ostrejsie a z mensej dialky:)
Ja mam 75C,kosticove, nevystuzene, zatial tri, spravim ti fotky v nich. Ci chces len podprdu odfotit?
Jedna je mi tak tesne a jedna z nich mi je podla mna mala a ta biela, co tu mam fotky v nej je mi ako jedina asi dobra:) Odvtedy som nekupovala ine, lebo si uz davam pozor na to. Nie vsetky sedia! nabuduce skusim v obchode 70D a 75D, okrem 75C.
Evkalc, pokial si dobre pamätam, ty mas anatomicke, 360ml? Ja mam gulate a 325 ml. Neviem, ci ti budu sediet take podprdy ako mne, ale drzim ti palceky, nech si coskoro najdes vhodnu podprsenku:) Je to fakt problem so silikonmi. Moje su take tvrde zatial, ze mi vystuzene ani len nesedia.
Baby, vam sedia??
Tesim sa na nove fotky:))) Aj ja zajtra prihodim:)

evkalc

baby ja nie som az taka drobunka.. mam nejakych 171cm a 55 kg.. takze taky normal. ja neviem mne sedia tiez hlavne nevystuzene podprdy ale v tom to v trickach nevyzera velmi dobre. a to fakt nemozme nosit vystuzene podprsenky? mne v chirmede nic nepovedali o podprsenkach..
baby ste tu niektora co ste boli na opke v chirmede? neviete mi povedat ze co nosite vy?

dnes sa mozno pofotim a poslem foto. ale len na holo lebo podprsenky nemam.

evkalc

dominique - ale prosim ta povedz mi co robis ked chces aby vyzerali velko vo vystrihu.. ked si das podprdu len s kosticami nevystuzenu tak aj tak ti vyzeraju velko? lebo mne aj v tejto retro vyzeraju male hlavne z boku je to o nicom. a tu podprdu mam 80D lebo vtedy ked som chcela len skusat nemali C - cko tak som si len tak kupila tu. no je mi velka urcite. len mne nejak vobec nesedia pekne tie podprdy zato som chcela ze aku mas mozno by mi to pomohlo pri vybere strihu podprsenky aj ked mne to tak sediet nemusi samozrejme. skus sa pofotit este v tych podprsenkach aj v nevystuzenych prosim ta.

kiarusenka

dominiqe keby som doma nemala krabicky eurosilicone 300ml low profile tak aj ja poviem ze su anatom.implantaty ... evkalc a tebe kde robili ? ked porovnam pred a po mas to uplne super ... :)

andulka33

evkalc

ja neviem či som odvážna, snažím sa robiť veci prirodzene, nepremáham sa vlastne sa už cítim v pohode..a ak je niečo naozaj záťaž tak to skrátka nerobím..
pozerala som to tovoje foto, tiež sa mi zdalo na jednej foto že máš väčšiu podprdu ako treba..ale možno to bolo preto , že ti menšie číslo niekde tlačilo, neviem či skutočne potrebuješ vystužené, lebo mňa napríklad dr. vyslovene upozornil na kosticu bez výstuže..ale povedal taký strih, aký sa mi páči lebo mi bude naďalej formovať prsia..ja som toho poskúšala dosť a po pravde žiadna pevne vystužená mi nesedela.
a ešte sa mi stále nechce veriť , že sú tie voje didi také malé ako píšeš , lebo poväčšine každá z nás ma menší objem ...neviem si to predstaviť a ty pôsobíš drobunká na fotkách, ako to môže byť málo na teba? Prihoď viacej foto nech , možno skús celej postavy ako som dávala ja .. kuk do galerky ..:)

andulka33

ahojte babenky

ketrin11
rozdiel je minimálne o dve čísla..ja som nosila tak 75B ale to B bolo prázdne .. musela som to vypchávať ale A-čková kostica mi nikdy nesedela ... takže preto B..

Dominique
žijem v Írsku to číslovanie je zvláštne aj mne ale stále som pri 75C-70D - niekedy aj 75D...ak je menší vzor.. no a 75obvod považujú za veľkosť 34, a 70-32, a 80-36... podľa toho čo som videla ..tak neviem v podstate to dáva zmysel ..

mops
poslala som ti mailik , neviem či si ho dostala, daj mi prosím vedieť či ti to prešlo aj s fotkami ...

susana019

No baby tak vam v dobrom zavidim no rada by som sa inspirovala fotkami ja by som aj poslala tiez este pred op este ani neviem kedy pojdem ale asi na jesen.
Ako sa dostat do galerky a je podmienka poslat prsia? a taka blba otazka ste tam odfotene len od krku do pasa?

Dakujem

dominique

evkalc - podla mna mas len zlu podprdu. Je prilis velka a preto tvoje prsia vyzeraju v nej malicke. Co to mas za podprdu na tych fotkach?
Ja mam na jednej taku bielu - ta je 75C, sedi mi fajn, ale druha 75C, taka cierna je mi mala, tak skusim v D-ckach hladat cosi. Bojim sa vsak, ze to uz bude velke.
Mne sa nezdaju tvoje prsia male. Mozes dat viac fotiek? Mozem ti spravit fotky tej podprdy, keby si chcela, ale je uplne ubycajna, bez vypchavok a ma len kostice.
Ides inak na tu modelaciu? Co ti presne chcu robit?
Ja som si doteraz myslela, ze mam tiez male silikony, ale podla mne je to akurat tak ako to je. Ked chcem, mozem ich schovat, nekricia z kilometra, ze su to silikony a tym padom mozem posobit viac serioznejsie. A ked zase chcem, tak ich ukazem svetu vo vystrihu a tam posobia dost velko:)