Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

baby ako ste vedeli, ze aku sportovku si mate objednat, myslim, tym velkost, len som tak rozmyslala, ze ked zahodim tu retro, aby som mala aspon jednu taku pevnu podprdu, ale neviem aku velkost

Ifka

Ďakujem Andulka :))))
však??? aj mne sa zdajú od červeňa všetky podobné :)))) ja som veeelmi spokojná, len sú ešte ako skaly, ale tak hádam zmaknú.

andulka33

mimimi
pozerala som tvoje foto, takže tých 260 bolo asi kvôli stavbe tela tvoje maximum, mne doktor povedal najskôr na to čo som chcela, že si nie je istý, že mi tam toľko ml dostane, že nemám toľko kože..ale potom sa pozrel a podotkol, že by to tam dostal, ale bude to vyzerať vulgárne, tak sme to nechali na tých 325ml...

takže nechaj to na doktora , on vie čo robí , určite budeš spokojná :))
veľa šťastia!!

andulka33

ahojte baby

Ifka , no presne akoby som videla seba !!!! tie budú krááásne keď odpuchnú, už teraz je to vidieť, budeš mať nádherný tvar.. krásne sa ti vytvaruje ten stred!!
:)))

vitaj medzi nami cicikatými ...

evkalc

dominique - cez vikend sa skusim pofotit a pridam foto. len teraz neviem ci mam odfotit este zblizsia alebo viac z dialky..ja som si myslela ze ta podprda biela co mas na foto je vystuzena lebo tak vyzera.. teda nevyzera to byt len latka tenucka neviem ci sa rozumieme.. pofot aj nove foto nie len podprsenky

kiarusenka - presne to aj ja vidim ze v nevystuzenych su pod trickami male a vobec to pekne neukaze tak preto sa tu cudujem babam co maju podobne ml ze im to vyzera velke aj v nevystuzenej
ake podprsenky push up ti sedia nevies odfotit strih?

lillien

Ahojte babenky!Som tu prvý krát a prosím Vás o radu. Som 6 mes.po opke a ľavý prsník mám stále citlivý v okolí bradavky(taká tupá bolesť ako pri modrine)Ale žiadne sčervanaie napovrchu.Rez(pod prsom) ma omína iba pri väčšej námahe, ale zaujímavé, že iba ľavý. Máte niekto podobnú skúsenosť?Dr. mi povedal,že to bývajú nejaké zrasty svalu a bolesť vyúsťuje práve v okolí bradavky,ale že to sa do roka upraví samé.Ďakujem za odpoveď

kiarusenka

evkalc-mne sa teda nezda ze by si mala male,praveze super k bokom ich mas...mne nesedia zas nevystuzne .uplne fuj.. male ich mam v tom a take divne... ja si kupujem len push