Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimimi

Andulka 33, velmi pekne dakujem za nazor.
Asi to fakt necham tak, vsak ja sa budem tesit z kazdeho ml, co tam budem mat...
tak pekny vikend...

miu miu

jaj a ako rychlo mi zmakli? ono sa postupne menia stale ale najprv zmakli tak po dvoch mesiacoch a potom zmena asi po piatich. ale myslim ze este sa menit budu.

miu miu

evkalc uz mozem nosit vystuzene uz som si zvykla, ale trvalo mi to aj 4-5 mesiacov, ale stale chodim radsej bez podprdy ked sa da. po dlhsej dobe ma tie podprdy tlacia. a to nemam ziadne vypchavky. vsetky vyberam alebo kupujem bez vypchavok. hned ked sa da tak vyziekam podprsky. ale vydrzim napriklad celu pracovnu dobu uz v poode. prska si zvykli.

evkalc

miu miu - skoda ze tie veci sa nedaju objednat aj cez internet. neviem preco tu stranku nespojazdnia.. no ja som zvedava ake prsia budu tie moje ked zacnem kupovat podprdy? ako rychlo ti tak zmakli ako pises? mozes nosit vystuzene podprsenky alebo tiez nosis len tie s kosticami?

miu miu

evkalc dakujem za poklonu ale podla tych foto co tu mam tak oni este trochu zmenili tvar. su gulatejsie a este maksie. predsa uz som pol roka po. skusim sa pofotit a poslat dalsie fotecky. nosim podprdy 75C alebo 70D ale dokonca na tych 75C mi na podaktorych trcia bradavky ale robia pekny dekolt. ale daju sa schovat neposlusnice. takze mam daco medzi C a D. ale ja uz som si na ne tak zvykla ze by som si hned dala aj vacsie spravit. ale mne by sa na zaciatku vacsie nevosli. a tricko mam z Nitry z obchodu planet paris, uz to tu bolo viackrat spominane. Fotila pre nich Eva Cifrova.

mops

lillien ja som po opke len mesiac,ale tiez mam taky problem,ze v okoli bradavky je to stale citlive tiez na lavej strane.Nemam tiez ziadny opuch ale mavam taku pichavu bolest a bradavka je stasne citliva.Ja mam ale rez v podpazusi a tiez doktor(Dr.Pikula) vravel,ze to moze trvat az rok. Andulka33 daj vediet ci ti dosiel mail,lebo mi to stale blbne.

alexy

Čaute baby,
neviem, či robíte dobre, keď chcete nosiť prevažne push-upky. Moje prsia vypadajú tiež v tričku malé,ale keď sa vyzlečiem neviem sa nane vynadívať. Som už skoro 2 mesiace po opke a zatiaľ nosím, len športové podprdy a kúpené mám aj 3 s kosticou nevystužené.Tiež som plánovala, že budem nosiť push-upky, nech to vo výstrihu vypadá super.V piatok som pre istotu volala sestričke /operoval ma Dr.Červeň/- ona mi vysvetlila, že push-upky dávajú prsia do neprirodzenej polohy-v podstate deformujú prsia a že mne ich už viac dvíhať hore netreba.Povolila mi nosiť takúto podprsenku len príležitostne -tak raz za mesiac.Som dosť sklamaná, pretože v obchodoch so spodnou bielizňou sú práve také podprsenky tie najkrajšie a robia krásny dekolt.
Baby, keď si kúpim push-upku s vyberateľnými vankúšikmi, ale budem ju nosiť bez nich -potom to už push-upka nebude?