Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

poslala som foto ale vyzera to tam hrozne lebo my nejak nevieme pekne fotit.. no ked si nakupim podprsenky a nove tricka tak si dam viac zalezat.. no ale nevyzeraju teraz na foto bohvieako sa mi zdaju ze su kusok nizsie..to asi kvoli tej kozi.. budem musiet asi absolvovat modelaciu

evkalc

B4bie - ja som bola v Kosiciach v Chirmede, robia krasne prsia ale moje v galerke nepozeraj lebo ja som uz dve deti kojila a prsia boli hrozne skarede a na to ze mi nerobili modelaciu su celkom pekne ale pozri si napr. sisssa, bianica, salmi a pod. vyslo ma to 65000,-sk, a v BB ta to vyjde podobne u dr. Cervena alebo myslim dr. Pikula. Dr Trska v BA robi priblizne za 80000,-, Jezovitova v Ba je este drahsia. takze skor odporucam KE alebo BB. a robia fakt krasne prsia.

miu miu - este som sa chcela spytat ci sa ti este zmensovali prsia? som zvedava na foto co si poslala. a ozaj nevies o nejakej dobrej internetovej stranke a oblecenie?

b4rbie

Barborka si zlata
prave som si pozerala jeho pracu, je super, a pravdu povediac este nie som rozhodnuta ku komu pojdem. Lebo mam ponuku na toto leto si zarobit, a dorovnat co mi chyba, tak az potom pojdem. Tak snad ma to vyjde do 80tis. Chcela by som anatomicke no vobec neviem ake a uz vobec kolko ml. viem, ze lekar mi poradi, no ceny su tak rozdielne, ze mam v tom chaoz.
Od kial si? ako si vyriesila cestovanie, rsp. kolko si tam lezala?

BarborkaC

B4rbie bola som v Cesku u doktora Dolezela no spokojna urcite som aj ked ma upozornili ze pocas hojenia sa to moze trosku zmenit,kym sa vlastne ta koza prisposobi....bolest dost velka ale nelutujem!

BarborkaC

Nazdarek baby
chcela by som sa spytat po kolkych dnoch od operacie vam robili prevezy a kolkokrat ste vlastne museli ist k vasmu doktorovi kvoli prevezom.....dik

b4rbie

Ahojte,
mam na Vas otazocku, planujem totiz tiez opku, no ide dost o to kolko je cakacia doba. Neviete mi poradit asi cca kolko to je? Rsp. viem ze niekde je to aj rok, tak kde to je najrychlejsie?
Prosim