Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

Bonka

myslím že si ich môžeš dať spraviť v BB.Treba zavolať dr. Dedičovej spýtať sa a objednať..0484399130
Neviem na čo všetko robia testy,ale keď im povieš na aký zákrok ideš , určite ti spravia čo treba..
No a v BB sa chodí na stehy po 10 dňoch a na kontrolu tak cca po mesiaci a asi po roku,možno iné baby budú vedieť lepšie,ja som v cudzine,takže ja som bez kontroly..a pôjdem až keď náhodne priletím..

evkalc

v chirmede boli uplne super. ja som bola na konzultacii 04.02. a opku mi naplanovali na 19.03, cize necely mesiac a pol.. no mozno sa bude dat aj skor treba skusit. na konzultaciu musis raz ist aby ta videli a urcili velkost a potom na operaciu, po opke o 3 tyzdne na vyberanie stehov a potom uz len o 3 mesiace a este o pol roka.

Bonka

andulka33
prosim ta pisala si o predoperacnych,mozem si ich dat spravit tam v bb na klinike aj ked nejdem na operaciu k cervenovi?
co vsetko ti tam robili??diky moc!

andulka33

a b4rbie

cena sa odvíja od kliniky, zákroku,ale asi hlavne od implantátov..
Dr. Červeň objednáva zo Siklienky..teda všetky od neho máme eurosilicon..podľa toho čo som počula polytech je drahší..takže aj to môže byť dôvod prečo je Dr. Trška drahší!!
Všetky ale garantujú doživotnú záruku a veľa báb sa vyjadrilo, že na značke nezáleží.. to je skôr otázka na Dr.
Všetky čo sme z BB platíme okolo 62-65000 , ale jedna známa platila o 10000 viac, neviem prisudzovali sme to zákroku..ju rezali pod prsiami..neviem či je to tým..väčšina báb
z BB ma imploše vložené pod pazuchou.

veď uvidíš, končím nech tu toľko nemudrujem :)

andulka33

Ketrin11

tebe sa to blíííži :) bojíš sa??
neboj budeš happyyyyy!!
len tá bolesť prvé 3 dni au...:(
ale zvládneš ako my všetky!

baby
mne sa vidí, že mi už didi mäknú...je to 5 týždňov, čo vy na to? ako to bolo u vás??

andulka33

Pekný večer babenky
b4rbie

ono to záleží od toho kedy by si asi chcela ísť..ja som bola v BB na konzultačke v januári a mne vyhovoval apríl.. tiež som dávala na kopu peniažky.. no a to boli aj prvé možné termíny ktoré v Novamede u dr. Červeňa mali..
Nedávaj si termín na leto, budeš to ťažšie v tom teple znášať..a navyše už teraz sa im plnia termíny na september, ja ti zase jednoznačne doporučím dr. Červeňa, pozri si v galérke aj jeho robotu, myslím že sme väčšina ak nie všetky od neho spokojné!!
Mne vyhovovala aj cena- vyšlo ma to niečo vyše 62000. Ale určite sa rozhodni podľa konzultácie..možno si daj konzultáciu s viacerými a budeš sa ľahšie rozhodovať..
Operácia prebehla zo dňa na deň. Prídeš, zoperujú ťa a na druhý deň si doma.
č. na Dr. Červeňa je: 0905497929, konzultáciu si dohodni čím skôr a potom uvidíš ako to vyzerá s termínmi.., ak bude treba mám číslo aj na predoperačné vyšetrenia, na dr. Dedičovú, tiež v Novamede, spravia ti ich za 15min a počkáš si alebo zavoláš na výsledky-stálo ma to 49Euro...šla som 4 dni pred operáciou a všetko bolo na čas..
Teraz som 5.týždeň po a cítim sa skvele:)

Tak veľa šťastia!!

teda klinika Novamed BB
Dr. Červeň, prípadne Dr.Pikula-ale na toho by ti vedela dať kontakt mops..

b4rbie

evka dakujem, dost si ma potesila, aj ta suma je ina ako som pocula. Tu v ba je to teda o dost drahsie...
Ak ta nebudem otravovat rada by som sa spytala, ze kolko si cakala na opku? a ako je to z konzultaciami? predsa neni to za rohom dakujem

ketrin11

bonka, ja som sa objednala na predoperacne u svojej obvodnej,

evkalc, neviem preco by si nemala kukat tvoje foto, praveze si myslim, ze ty si ukazka toho, co plasticka chirurgia dokaze

carmenka13, musis poslat svoje foto livke na mail a ona ti pisle link s heslom. (mail je niekolko stranok dozadu)

b4rbie, ja som bola na konzultacii zac. februara a opku mam u Cervena 21.5