Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

evkalc, parada, zazrak plastickej chirurgie. Modelaciu vobec nepotrebujes!!
A ta biela kosielka bez rukavov je super, to mas odkade??

petkabih

ahojte:) tak aj ja sa chystam na operaciu:) teda, chcela by som ist co najskor do BB. ale straaasne sa bojim narkozy.. predsa je to risk.. kam mam zavolat, ked sa chcem objednat Cervenovi na konzultaciu? da sa vybavit termin operacie este pred konzultaciou? lebo konzultacia moze byt aj za mesiac a to by mi zas odialilo..

dakujem:)

viktorka37

ahojte, baby. a tie, čo máte dnes deň matiek, všetko najlepšie.som tu prvýkrát.som rada, že som našla toto fórum. pred rokom som bola v chirmede ke na konzultácii,no na 100%som rozhodnutá nebola a tak som to nechala,veľmi ma trápilo, že som prsia zdedila po otcovy.ha-ha.manželovy to nikdy nevadilo aj keď ho kolega pred svadbou odhováral: neber si ju, veď ani cicky nemá veľké.po dvoch deťoch som schudla 9kil a samozrejme prvé zišli prsia.no aj napriek tomu mu to nevadilo. keď som prišla z konzultácie,kľudne súhlasil a nevadila mu ani cena. nie je to možno pre niekoho veľa, no niekto by si dovoliť nemohol.asi tie splátky to istia.dokonca mám pocit, že by sa mu predstava plnšieho objemu páčila. a ja naopak rozmýšľam, že sa na to asi nedám,bojím sa .... riziko narkózy, čo povedia ľudia,žijem v menšom meste,čo rodina?možno si to nevšimnu, ale tomu neverím. ale keď nemám čo dať do podpiry, tak ma to nenormálne láka.ale ja sa musím rozhodnúť sama. a ako sa dá dostať do galerie? mne vtedy lekár radil také 300ml,možno350.chcela by som sa rozhodnúť,porozmýšlať. pekný deň.

ketrin11

b4rbie, cena závisí hlavne od značky implantatu, ale ja si myslim, ze vsetky majuuz vysoku uroven a je to v podstate jedno. Najdrahsie su Mentory. Potom je rozdiel aj medzi okruhlimi a anatomom. Anatom je o cca 15-20000 drahsii. Cena nezavisi od velkosti a ani sposobu rezu

ketrin11

andulka33, no bojim, bojim.
Mam to za 11 dní a stale na to myslim, furt som na internete a je to horie so mnou ako predtym. Kazdej sa pozeram do vystrihu, som ako strelene. asi sa zavrem doma a nikam nebudem chodit, hihi

ketrin11

b4rbie,
je to Novamed, ja mam mat okruhle, tak som platila 790 EUR za implantaty a zvysok mam doplatit pred opkou. Spolu nejakych 2039. Cena celkom fajn. Konzultacia trvala cca 20 min. stala 500 SKK a bola som tam ako tela, lebo som absolutne nemala prehlad co a ako. Az potom som zacala citat a pod a teraz by som sa uz vedela aj opytat co to. Tak sa dobre priprav, mozes si aj doniest obrazok svojej predstavy, nech ma doktor predstavu..

kiarusenka

ahoj evkalc, prpeac ze odpisujem neskor ale vzdy doma mi nejde prihlasit na tuto stranku iba u priatela a inde... jasne,hned ako budem mat volno odfotim ..kupujem si v new yorker vystuzene su paradne krasne ukazu mam 75D niekedy 80D

Bonka

dakuje baby!!
a na prevezy po 2 dnoch ste nesli???
jedna baba pisala na fore zzz ze jej cez tu podprsenku presakovala krv