ahojte, baby. a tie, čo máte dnes deň matiek, všetko najlepšie.som tu prvýkrát.som rada, že som našla toto fórum. pred rokom som bola v chirmede ke na konzultácii,no na 100%som rozhodnutá nebola a tak som to nechala,veľmi ma trápilo, že som prsia zdedila po otcovy.ha-ha.manželovy to nikdy nevadilo aj keď ho kolega pred svadbou odhováral: neber si ju, veď ani cicky nemá veľké.po dvoch deťoch som schudla 9kil a samozrejme prvé zišli prsia.no aj napriek tomu mu to nevadilo. keď som prišla z konzultácie,kľudne súhlasil a nevadila mu ani cena. nie je to možno pre niekoho veľa, no niekto by si dovoliť nemohol.asi tie splátky to istia.dokonca mám pocit, že by sa mu predstava plnšieho objemu páčila. a ja naopak rozmýšľam, že sa na to asi nedám,bojím sa .... riziko narkózy, čo povedia ľudia,žijem v menšom meste,čo rodina?možno si to nevšimnu, ale tomu neverím. ale keď nemám čo dať do podpiry, tak ma to nenormálne láka.ale ja sa musím rozhodnúť sama. a ako sa dá dostať do galerie? mne vtedy lekár radil také 300ml,možno350.chcela by som sa rozhodnúť,porozmýšlať. pekný deň.