Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petkabih

ahojte baby, ako to funguje s tou strankou s fotkami? uz som na ten gmail poslala fotku svojej plochosti:) a teraz mam cakat na heslo? ci?

dominique

petkabih, b4rbie - hehe, ze fotky plochosti:-D Hej, cakaj na link s menom a heslom. Mala by ti odpisat tak do zajtra tipujem. Je rychla:)
A tie co boli v novamede som ja, andulka33, ifka a este aj dalsie, ktore su v galerke, no neviem teraz mena. My tri vsak mame 325 ml, okruhle implantaty, rez cez pazuchy.

petkabih

ahojte baby, ako to funguje s tou strankou s fotkami? uz som na ten gmail poslala fotku svojej plochosti:) a teraz mam cakat na heslo? ci?

b4rbie

ahojte, a krasny den mamickam

dakujem velmi za rady, a andulke aj za cislo hned zajtra si zavolam, na stranku novamedu som sa dostat nevedela neviem, maju nejaku novu?? chcela som si pozriet vase fotky co ste boli v BB, no teraz neviem ako...

docitala som sa, ze tie co maju rez pod pazuchou mozu mat len okruhle, takze keby chcem anatomicke musim si dat rez pod prsia. ja mam velmi malicke prsia rsp. skoro ziadne tak sa bojim ze tie okruhle budu neprirodzene.

dominique

tralala a baby: pod tym videom je link, kde su fotky pred a po zakroku. Samy vidite, ze efekt sice je, ale nie je taky ako so silikonovymi implantatmi!

dominique

tralala - nemam s tym skusenosti, mam silikonove implantaty, ale zvazovala som aj tuto moznost. Je to vsak prilis drahe, efekt nie je taky vyrazny a navyse sa to musi pravidelne, myslim po roku opakovat.
Viac tuto: Je tam aj video

stemcells.ddrheinrich.com

tralalala

baby a poculi ste uz aj o tej metode, ze vam z jednej casti tela odoberu tuk a daju vam ho do prs?...ako ja si nechcem davat ani silikony, ani ten tuk do prs, ale ma tak zaujima, ci nemate niektora s tym skusenost, ze ci tie prsia nie su nahodou potom moc makke :-P

ketrin11

viktorka37, samozrejme, ze sa musis rozhodnut sama. Prve, co sa ma Cerven na konzultacii opytal, ze ci to nie je na natlak manzela, alebo partnera, hihi,
Ja som sice spokojna aj s tym co mam, ale nenadarmo sa hovori, ze poprsie je symbol zenskosti a uz sa neviem dockat, ked sa budem naozaj citit zensky:)) Mam vela znamych co sa pysia silikonmi a same hovoria, ze ten pocit sa neda opisat. Tak akokolvek sa rozhodnes, drzim ti palce.