Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bonka

dominique diky!!
a ten 10 den si zvladala do nemocnice ci to bolo bolestive??a prevoz po operacii bol aky??kolko si to mala domov??mna bude delit cca 200km dufam ze to prezijem

dominique

bonka - bola som tam asi 10. den na vybere stehov. Prevezy ani nie su, lebo mas len stahovaciu podprsenku a ten kompresivny pas. Pas musis nosit prve tri tyzdne, potom uz len stahovaciu podprsenku.No a po mesiaci musis ist na kontrolu. Potom tam chodis po dvoch mesiacoch, potom tusim ze raz za pol roka a potom raz rocne...Tak to tusim ze je...

Bonka

dominique dikes
po opke si sa ako citila?
tiez ma zaujimaju tie prevezy....po operacii si sa za kolko dni musela vratit do nemocnice??kolkokrat od opky si tam vlastne bola??vdaka

b4rbie

ketrin

rada by som sa ta este spytala, ako s tym platenim to je. si vravela, ze pred si zaplatila tych 790eur a po sa doplaca. Potom sa to plati jendorazovo ci ste sa nejako dohodli na splatky, alebo termin? Lebo ja teraz nieco mam no az v leto to dotiahnem. Tak rozmyslam, ze ci to nezaplatim potom uz "na šupu" naraz.

dominique

petkabih - aj ja som sa bala velmi anestezy. Potom som si vsak vsugerovala, ze sa clovek dennodenne vystavuje nebezpecenstvu. Kazdy den mozes zomriet na ulici, alebo sa ti moze stat uraz. Povedala som si, ze ked sa to ma stat, tak sa to stane aj inak ako pri anesteze!
A okrem toho mas radu predoperacnych vysetreni a hovoris pred operaciou aj s anesteziologickou.

A k tym jazvam, nie su absolutne tak viditelne pod pazuchami. Lekar mi povedal, ze nebudu po case vobec vidno.

petkabih

to dominigue

ja by som si ani pod prsia alebo cez bradavku nechcela, lebo tam by som urcite mala tie roztiahnute a vypukle jazvy.. ach ta moja koza:(

ale, fakt jedine, co ma odradza je ta anesteza.. predsa je to risk..vsak uz tolko bab zomrelo..:(

dominique

Bonka - neviem o nijakych podmienkach. Skor je to vyhoda, lebo ako mi to lekar aspon vysvetloval, tak na jazvu je v reze pod pazuchou najmensi tlak a dobre sa hoji.
Cez bradavku sa mi rez nepaci, ale aj tak som videla, ze sa davaju okruhle implantaty. Pod prsiami sa vkladaju anatomicke. Tie neviem, ci sa daju vkladat aj cez pazuchy, nepocula som o tom este

dominique

ja som 5. tyzden po operacii, hoji sa to fajne, jazvy nie su hrube, su zcelene, no trocha stmavnute. Snad to zmizne.
A nelam si hlavu nad velkosou, ci rezom. Lekar ti aj tak sam navrhne, co bude najlepsie pre teba a aka velkost ti sadne. Ja som bola maximalne plocha a väcsi implantat ako mam by sa mi asi ani nezmestil:(

petkabih

dik:) ja tiez rozmyslam minimalne tych 300ml. teraz mam take nulky ci polky, meriam 160 a vazim 48..
a urcite pod sval a tiez cez pazuchu.. a ako sa vam to tam hoji? kamoska to ma super, ale ja sa bojim, ze tam budem mat velke jazvy, lebo mne sa take robia..