Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bonka

dominique diky si ma upokojila si zlata....
a v akych cenovych relaciach sa pohybuju okruhle a v akych tie kvapkovite??
co je lepsie mentor ci euroslicone??

dominique

ketrin11 - Ja som to mala take iste, vo stvrtok som mala opku a uz v sobotu tusimze som mala rodinnu oslavu! Vies co, bola som taka otapena troska, ale sedela som za stolom take 2 hodky asi. Aj pohar vina som si dala. Potom som sla vsak spat, lebo ma to unavilo:D

ketrin11

dominique, andulka33, baby chcem sa spytat na jednu vec. Opka mi vychadza na stvrtok a v nedelu mame rodinnu akcošku. Budem tam len posedavat, nic nerobit, myslite ze to zvladnem. Vy ste po opke len lezali, alebo ste normalne chodili aspon na prechadzky a pod. A co alkohol? nie som ziadna alkoholicka, ale na rodinnej oslave si zvyknem vypit, myslite ze tak skoro po opke budem moct?

ketrin11

dominique, andulka33, baby chcem sa spytat na jednu vec. Opka mi vychadza na stvrtok a v nedelu mame rodinnu akcošku. Budem tam len posedavat, nic nerobit, myslite ze to zvladnem. Vy ste po opke len lezali, alebo ste normalne chodili aspon na prechadzky a pod. A co alkohol? nie som ziadna alkoholicka, ale na rodinnej oslave si zvyknem vypit, myslite ze tak skoro po opke budem moct?

ketrin11

b4rbie, tych 790 bolo za implantaty. Tie sa musia zaplatit tak cca 1 mesiac pred opkou. Sama si ich objednavas nie u doktora ale u subdodavatela t.j. Siklienka a musis ich vyplatit aby ti ich poslali k doktorovi. Zvysok sa plati v den opky v hotovosti. teda aspon u cervena to tak chodi

ketrin11

b4rbie, ja som povodne chcela tiez anatom, aby to vyzeralo prirodzene, ale doktorCerven ma presvedcil, na okruhle. Ten sval v postate tak vytvaruje ten okruhli, ze vyzera dobre. Ved ked budes mat pristup do galerky, sama uvidis na dievcatach, ze je to pekne

dominique

Bonka - ta kapsularna kontraktura je velmi ojedinela. Stava sa napriklad, ked po operacii nedodrzis kludovy rezim, namahas sa, alebo sa to moze stat len tak. Neviem vsak o tom prilis vela, radsej som to neskumala. Tiez som taky typ analyzatora, no v tomto pripade ta to moze odradit, alebo odstrasit:(
To mas ako s tymi rizikami operacie a napriklad emboliou. Tiez sa to casto nestava, ale ak sa stane, je to velmi nebezpecne. Podla mna je to cele ako nejaky pribalovy letak nejakeho lieku. Radsej ti napisu milion veci, ktore sa ti mozu stat, ale realne su malo pravdepodobne.
Neboj:)))

Bonka

dominique
dakujem pekne,bolesti sa velmi nebojim skor toho ze mi to nejako uskodi zdraviu alebo tam budem mat zapal....hocico sa pri mojom stasti moze stat
ja po silikonoch dlho tuzim a teraz ked uz na ne´peniaze mam nic mi nebrani....len rodina o tom nechce ani pocut,teda vie o len mama ale je proti

dominique

bonka - takze aj ja som to mala dost daleko, kedze byvam vo Viedni a operovana som bola v BB. V den operacie ma tam odviezol priatel, ten prespal v hoteli oproti a den na to, ked ma prepustali ma odviezol domov. Ta cesta bolela, fakt kazdy kamienok. Ani som sa neobuvala, odisla som v slapkach, teplakoch a mikine na zips. Je dobre, ak budes mat pod zadkom vankus, nech ti to tlmi jamy na cestach.
Na vyber stehov som sla uz sama vlakom (mam kratko vodicak este som si netrufla ist sama tak daleko), niesla som tazku kabelku a slo to uz. Nemala som uz take bolesti. Da sa to prezit. Som rada, ze som tam sla! Mohla som si to dat spravit aj v BA, kedze tam mam rodicov, no praca v BB sa mi pacila viac a nelutujem, ze som sla tak daleko! Teraz by som mala ist kazdu chvilu na kontrolu zase do BB. Asi pojdem tiez vlakom...
Neboj, vsetko sa da prezit! Bolesti nie su take strasne. Chodit sa da bez problemov. Najhorsie je to podla mna, ked lezis a ked sa mas posadit tie prve dni...