Ahojte baby
Ketrin11
Neboj všetko zvládneš, keby si videla aká som bola akčná ja tak odpadneš..
Ten deň po operácií to bola hrúúúza...je to stála neutíchajúca bolesť , ako keď ťa bolí zub..nemôžeš sa pohnúť ani nadýchnuť z hlboka..ale na toto všekto sú lieky od bolesti ktoré to tlmia..ja som bola hrozná prvý deň, nešla som po opke ani na vecko čo sa po narkóze musí ..ani som sa nenavečerala, sestrička bola možno aj nahnevaná lebo bola nepriemna, porát musíte a musíte a ja skrátka nič..ani pohnúť..slzy a tak...
Ale zase ráno som sa už zmierila s myšlienkou že sa musím premôcť lebo idem domov..a hlavne to už šlo..poobliekala som sa prvá na oddelení :)) ranné sestričky ma zase chválili..ale poviem ti aj ponožky sa na nič obúvajúúú :( no , cesta domov bola znesitelna, zastavila som sa s brachom na salaši a dala si po dvoch dňoch niečo dobré a teplé...inak ráno som zmastila ten rožok čo sestričky priniesli len taký fukot..:)
no musíš v aute skrátka sedieť tak aby si necítila každý kameň ako dominique spomínala, doporučujem moc sa neopierať..
no a snažiť sa chodiť po dome..nie sa zasedieť alebo ležať, lebo stuhneš!! A ťažko sa sadá a vstáva!! tretí deň som už štrádovala na prechádzku a do lekárne po wobenzym! A poviem Vám baby bolo to únavné, prešla som asi 4-5km...a fučala ako keby mám 100kg..ono to unavý..každý deň som bola medzi ľuďmi aspoň na pár hodín a vonku aby som sa zbytočne nepozorovala a každý deň to bolo lepšie, cez víkend sme mali oslavu u kamošky...dala som si asi zo 2 poháriky a pohoda...ale ja som nejako moc nepotrebovala lieky od bolesti, skrátka sa to dalo..iba ma ťahalo strašne v ľavom prsníku ..pichalo ale to zmizlo, no a bolesť bola prachticky iba pri polohe z ľahu do sedu a pri vstávaní , skôr cítiť tlak v podprde a zmeny zimy a tepla..:) didi ako kamene..a tak...fakt..dá sa to , aj keď som frflala na fóre..ale dnes som rada ako všetky babenky..:)
Zvládate nebojte
Plne sa stotožňujem s tým čo píše Dominique!!
Tie čo ste pred opkou - pozrite si galerku spravte si predstavu ale vôbec neriešte implantáty, akurát si premyslite asi aká veľkosť aké ml. ..na to vám pomôže galéria..
Implantáty - značku aj tak rieši klinika..podľa zmlúv dodávateľov a toho čo lekár doporučí..myslím..no a tvar tak isto doporučí on..pretože sa pozrie na vás a vie čo vidí ...rozmery..tvar hrudníka..atď. samozrejme pýta sa na predstavu, ale riadi sa skúsenosťami.
Vôbec si nelámte hlavu!!
S tým platením je to v poho, c BB- 790euro mesiac pred operáciu prevodom alebo šekom za imploše a podprdu a zvyšok na mieste pred operáciou..takže vlastne nie naraz!
Zvyšok sa vlastne dopláca v deň operácie.