Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

smotana

čaute kočky, aký máte názor na zvačšenie prsníkov vlastným tukom? Chcela by som to absolvovať v Rakúsku. Rada by som sa skontaktovala s niekým, kto to už podstúpil. Prosím píšte Vaše názory. ďakujem

b4rbie

hm, nechcem mudrovat, ale ja som pocula, ze tie nechty nemozu byt nalakovane aby videli ci nahodou ti nemodraju rsp. keby sa ti nedokyslicovalo telo alebo by sa spravila nejaka zrazenina...tak vtedy by zmodrali. ale to len pre istotu. ked som lezala s nosom bola tam jedna baba s gelovymi a povedala, ze si ich necha a aj aj ich potom mala... takze je to na tebe ale istota je istota

ketrin11

a este jedna vec?? ako ste to mali s domacnostou? O maleho mam postarane, ale co domacnost? myslim, upratat, poumyvat, prat a pod... kedy ste taketo bezne veci robili?

ketrin11

andulka33, to je super, ze ty si ho nenahmatas, ja co som citala, tak vacsina zien si ho nahmata, ze sice to nie je viditelne okom, ale nahmata si ho nahmata, tak ty to mas fakt profi, hihi

ketrin11

andulka33, k tej anasteze sa chcem spytat,
zevraj nemozes mat nalakovane nechty ani priesvitnym, ale napadlo ma, ze si davam japonsku (ten prasok na nechty) myslis, ze to vadi? asi ano, vsak??a co na nohach? tam lak mozem mat, ci??

andulka33

evkalc

ja si nič necítim tak ti neviem poradiť..práve, že sa ich snažím nahmatať a nič..a s tým čo opisuješ by si možno mala ísť k lekárovi..či je to normálne, čo si si nahmatala..
Snáď to bude ok!

andulka33

A baby k tej narkóze!!

Skúste sa nad tým zamyslieť.. nie, že by to nebolo riziko,je tak isto ako každá operácia,ale keď si prečítate pár strán do zadu, sú tu baby ktoré boli niekoľkokrát pod úplnou anestéziou a pohode.
1. máte všetky predoperačné vyšetrenia
2. ste pod stálym dohľadom anesteziológa a celého tímu - ktorý vie čo robí a verte či nie, všetky sme tam ako na bežiacom páse..jedna za druhou je to bežná vec..
Ja som si povedala, že kopa starších ľudí zvláda anestéziu, vo veku 60-70rokov a tí by sa mali obávať, možno kvôli slabšiemu srdcu a pod.
...
nemyslíte??
Riziko je to ako každé iné,ako písala dominique a už viacero z nás ale netreba z toho robiť tragédiu!
A hlavne treba myslieť pozitívne, nieste prvé ani posledné, ten strach plynie možno z toho nepoznaného, vy tú narkózu ani nebudete vnímať, ja som ten zákrok vnímala ako 10minút..to je celý pocit z anestézie, ľahla-zaspala a o pár minút som bola na izbe a nevidela na špičky :))
..srandujem..
nebojte dopadne to dobre!!!
Takže hlavu hore! Pocit po je neporovnateľný a neopísateľne príjemný, stratíte všetky komplexy a ostane iba radosť..
Ono sa stáva tak ako sa stávajú havárie a padajú lietadlá...ale tomu sa nevyhneme, pokiaľ vám ale testy dopadnú dobre nie je dôvod sa znepokojovať a malovať čerta!!

andulka33

Ahojte baby

Ketrin11

Neboj všetko zvládneš, keby si videla aká som bola akčná ja tak odpadneš..
Ten deň po operácií to bola hrúúúza...je to stála neutíchajúca bolesť , ako keď ťa bolí zub..nemôžeš sa pohnúť ani nadýchnuť z hlboka..ale na toto všekto sú lieky od bolesti ktoré to tlmia..ja som bola hrozná prvý deň, nešla som po opke ani na vecko čo sa po narkóze musí ..ani som sa nenavečerala, sestrička bola možno aj nahnevaná lebo bola nepriemna, porát musíte a musíte a ja skrátka nič..ani pohnúť..slzy a tak...
Ale zase ráno som sa už zmierila s myšlienkou že sa musím premôcť lebo idem domov..a hlavne to už šlo..poobliekala som sa prvá na oddelení :)) ranné sestričky ma zase chválili..ale poviem ti aj ponožky sa na nič obúvajúúú :( no , cesta domov bola znesitelna, zastavila som sa s brachom na salaši a dala si po dvoch dňoch niečo dobré a teplé...inak ráno som zmastila ten rožok čo sestričky priniesli len taký fukot..:)
no musíš v aute skrátka sedieť tak aby si necítila každý kameň ako dominique spomínala, doporučujem moc sa neopierať..
no a snažiť sa chodiť po dome..nie sa zasedieť alebo ležať, lebo stuhneš!! A ťažko sa sadá a vstáva!! tretí deň som už štrádovala na prechádzku a do lekárne po wobenzym! A poviem Vám baby bolo to únavné, prešla som asi 4-5km...a fučala ako keby mám 100kg..ono to unavý..každý deň som bola medzi ľuďmi aspoň na pár hodín a vonku aby som sa zbytočne nepozorovala a každý deň to bolo lepšie, cez víkend sme mali oslavu u kamošky...dala som si asi zo 2 poháriky a pohoda...ale ja som nejako moc nepotrebovala lieky od bolesti, skrátka sa to dalo..iba ma ťahalo strašne v ľavom prsníku ..pichalo ale to zmizlo, no a bolesť bola prachticky iba pri polohe z ľahu do sedu a pri vstávaní , skôr cítiť tlak v podprde a zmeny zimy a tepla..:) didi ako kamene..a tak...fakt..dá sa to , aj keď som frflala na fóre..ale dnes som rada ako všetky babenky..:)
Zvládate nebojte

Plne sa stotožňujem s tým čo píše Dominique!!
Tie čo ste pred opkou - pozrite si galerku spravte si predstavu ale vôbec neriešte implantáty, akurát si premyslite asi aká veľkosť aké ml. ..na to vám pomôže galéria..
Implantáty - značku aj tak rieši klinika..podľa zmlúv dodávateľov a toho čo lekár doporučí..myslím..no a tvar tak isto doporučí on..pretože sa pozrie na vás a vie čo vidí ...rozmery..tvar hrudníka..atď. samozrejme pýta sa na predstavu, ale riadi sa skúsenosťami.
Vôbec si nelámte hlavu!!

S tým platením je to v poho, c BB- 790euro mesiac pred operáciu prevodom alebo šekom za imploše a podprdu a zvyšok na mieste pred operáciou..takže vlastne nie naraz!
Zvyšok sa vlastne dopláca v deň operácie.

evkalc

baby inak ja si riadne citim na spodku implantaty.. je to dost blbe a neprijemne ze si to viem nahmatat. a vstrede prsniku citim ako nieco vydute neviem to opisat ale je to taka nerovnost nemate to niektora tiez.. no neviem ci nepojde na tu kontrolu uz v juni namiesto septembra.

b4rbie

ahojte
dakujem katrin...
no som zvedava na tie fotky, lebo tych okrajov implantatu sa celkom bojim, aby neboli vidiet...
svoje ""mini"" som poslala na mail (dufam, ze na dobry xi xi) vcera tak snad dnes sa do galerky dostanem.