Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

viktorka37

a zabudla som sa spýtať:
je pravda, že so silikónmi ťa už na mamografii nevyšetria, takže ak máš nedajbože rakovinu, nezistia ti to? však je to somarina!

viktorka37

ahojte baby.
aj ja sa zaujímam o prešov a košice. minule som v telke kapočula, že po je najlacnejší v sr.ale nič viac.
baby a to my chcete povedať, že so silikónmi mi spanie na bruchu tak skoro nehrozí? na ako dlho? a pre rezy po pazuchou,či pod prsiami ste sa rozhodli sami, alebo to záleží od velkosti prs, či je to na lekárovi? myslela som,že pod prsia bude lepšie, podpira to potom schová. no tu som niekde čítala, že niektoré máte potom problém ,pretože to pri niektorom druhu podprseniek reže na reze. dakujem.pekny deň.

andulka33

ketrin11
to s tou domácnosťou zvládneš, dáš do práčky aj do umývačky ako mops spomenula, len nebudeš vysávať tak 4 týždne ani zmývať podlahy.. a tak..ja si pamätám aj nepredvídavé momenty ako zatváranie dverí na aute a tak ... zrazu mi tam žblnklo ... a vedela som že som pritlačila..no niektoré drobné bežné pohyby ti pôjdu ako v spomalenom filme:)
Ja som sa dala na vysávanie po 3 týždňoch a unavilo ma to veľmi a ani to nejde tak poriadne ako obyčajne a podlahu som umývala tak všeliako s tou metlou a na druhý deň som chcela umyť kúpeľnu a robila som to ako slimák 2 hodiny ... a ani nedokončila..
je to subjektívne ale jednoducho nebudeš schopná namáhať sa...pri všetkom sa rýchlejšie unavíš.. prvé dni keď prejdeš do kopca alebo pešo budeš lapať po dychu .. aspoň tak som to cítila ja....pamätám si že mi jedna strana trochu pripuchla tak som potom sedela na zadku a nič nerobila ... :(

andulka33

ketrin11
to s tou domácnosťou zvládneš, dáš do práčky aj do umývačky ako mops spomenula, len nebudeš vysávať tak 4 týždne ani zmývať podlahy.. a tak..ja si pamätám aj nepredvídavé momenty ako zatváranie dverí na aute a tak ... zrazu mi tam žblnklo ... a vedela som že som pritlačila..no niektoré drobné bežné pohyby ti pôjdu ako v spomalenom filme:)
Ja som sa dala na vysávanie po 3 týždňoch a unavilo ma to veľmi a ani to nejde tak poriadne ako obyčajne a podlahu som umývala tak všeliako s tou metlou a na druhý deň som chcela umyť kúpeľnu a robila som to ako slimák 2 hodiny ... a ani nedokončila..
je to subjektívne ale jednoducho nebudeš schopná namáhať sa...pri všetkom sa rýchlejšie unavíš.. prvé dni keď prejdeš do kopca alebo pešo budeš lapať po dychu .. aspoň tak som to cítila ja....pamätám si že mi jedna strana trochu pripuchla tak som potom sedela na zadku a nič nerobila ... :(

andulka33

smotana

pozerala som dnes tu web.stránku na dopĺňanie tukom , nájdeš to 1 stránku dozadu, baby to dnes spomenuli, podľa fotiek zo zákrokov sa mi to nezdal veľký rozdiel, mňa osobne by na to nenahovorili...radšej som zniesla pár dní bolesti a toto je trvácne, navyše som videla pred pár týždňami známu z implošmi po 10rokoch , baby aaaaaabsolutne by ste nevedeli že ma silikony..úplne mäkké prirodzené didi vo výstrihu rozmery presvedčivé..

Ale toľko iba môj skromný názor na pár foto, po pravde veľa o tom neviem, akurát ,že je to novinka a podstúpilo to iba niekoľko žien, počula som prvých 300, ale to asi už viac..
Neviem si totiž predstaviť to martýrium s opakovaným dopĺňaním..možno sa to znáša inak po ako zákrok so silikónmi...
Tak veľa šťastia :)

andulka33

Čauko baby!

no ketrin11

tie nechty určite odlakovať, mňa tiež na to sestrička od dr. Červeňa upozornila, dokonca sa ma pýtali sestričky či sa nejdem odmalovať, bolo mi to vtipné..mala som napustené mihalnice a obočie tak na mňa neveriacky hľadeli či sa iba nebránim a nechcem v tej zelenej košeli vyzerať príťažlivejšie..:))

a ozaj mňa zarazilo , že ma nikto neupozornil na vysadenie antikoncepcie, pýtali sa ma či ju beriem a povedala som áno na konzultačke a nič..tak som to nechala tak , šak by ma snaď upozornili.. no a v deň operácie na mňa anesteziologička hľadela - vraj prečo som nevysadila..takže baby z BB- vysaďte to- je to riziko, mne niečo pichli a dopadla som dobre..ale isto je to lepšie bez..vraj už maju teraz nariadenie vysádzať..len mi to niekto v januári akosi zabudol povedať...

Livaa

nove fotecky ma amina,kiarusenka, novy album ma carmenka13 a album s fotkamy zatial len pred ma petkabih a B4rbie :)

mops

Ketrin11 ja som na 5 den bola schopna dat veci do pracky a riad do umyvacky a aj prechadzky so psom.Ale to je u kazdej inej pozri andulka33 bola akcna od zaciatku.Ja som prve dni vobec nechodila max.na zachod mne to bolo lepsie stale len lezat a az ked som sa citila lepsie som si trufla nachvilku von a to bolo 10min. a bola som hotova musela som sa vratit.A odbolesti som brala tabletky 4krat denne(500mg)a aj na spanie cely tyzden,lebo bez nich by som nezaspala.A ktym nechtom neviem ako inde,ale v novamede urcite odlakovat nato ma dopredu upozornovali.

ivja

smotana
ja som čítala, že zväčšované prsníky vlastným tukom sú len na určitú dobu- tuk sa žene potom vstrebe.Tak v praxi to môže byť tak , že večer ideš spať s 3- kami a ráno máš nulky:))žartujem.