Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mandy72

petkabih

Ja som vysadila anti dva mesiace pred OP a bolo to v poriadku. Je najlepšie ak si tesne po menzese. Anesteziologička mi to vysvetlila, že je to lepšie kôli krvácaniu a aj prsná žľaza je menej zdúrená, ako pred menzesom.Veď to vlastne cítiš, že keď máš dostať menzes si tak akoby nafúknutá a bolia ťa ( teda väčšinou kočiek )prská.
Mandy =Amina:-)

petkabih

a este otazka

neviete preco nemoze byt pri zakrokoch menzes? koli vykrvacaniu? ci?

lebo ja napr. menzes nemam, tym ze beriem jeanine, len spinim.

petkabih

ahojte:) tak uz som sa dostala k fotkam a som rada, aspon mam prehlad kolko ml a tak:) Len jedna vec ma zarazila, som myslela, ze ten rez v pazuche bude hlbsie pod pazuchou.. neviete od coho to zavisi?

a kolko pred operaciou ste vysadili HAK?

A neviete nejaku stranku na Cervena BB? Lebo sa neviem dopatrat k telefonnemu cislu.

Dakujem:)

ketrin11

a stou mamografiou je to fakt somarina. Zevraj mas na to upozornit vysetrujuceho doktora, ze mas silikony, lebo byt pozornejsi, lebo implantaty mozu zavadzat, ale inak zevraj v pohode

ketrin11

viktorka37, no mne Cerven hned povedal, ze rez pod pazuchou, pretoze tam je najmensi tlak a tym ze som chuda, tak by na jazvu pod prsnikom bol velky tlak. Ja som s tym rozhodnutim spokojna, myslim, ze je to najlepsie, teda aspon pre mna

ketrin11

mops, a ake tabletky si brala?? doktor ti nejake doporucil, alebo obycajny ibalgin?? A ten walgezyn je kvoli modrinam, ci?