Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimimi

Ahojte cickane:)

Baby, ktore to uz mate za sebou, napiste mi prosim, čo vsetko potrebujem so sebou na OP, myslim ake veci si mam zobrat. Idem do novamedu k Cervenovi. a v skratke ako to prebieha v den "D"? Mam sa rano dostavit na 8hod a potom???
začinam mat pomaly lahky stres. Tak sa chcem aspon troska pripravit na to, čo ma čaka. Dnes som poslala prachy za implose, tak som o 790 eur lahsia :)))

Dik a este pekny den

petkabih

dominique male, su super! tak akurat. si chuducka, kolko merias? ty mas tych 325 ml a vysoky profil, to si chcem aj ja dat.

dominique

petkabih a baby, nedakujte, sak od toho sme tu:) Aj mne predtym baby poradili:)

daj vediet kedy mas termin opky. Ja idem na kontrolu do BB buduci stvrtok:)
Dufam, ze mam vsetko v pohode. Neviem preco, ale zdaju sa mi male:D Asi mi svitori...Inak, je este jedna stranka - omlazeni.cz, tam je tiez vela infosiek:)

dominique

pektabih - ja som bola tiez operovana v BB, vysadila som HAK ale len na dva tyzdne pred zakrokom, menzes som mala dostat az po, no asi dva dni pred opkou ma zacalo boliet tak brucho, ze som si myslela, ze to dostanem, tak som si musela nasadit zase hormony na oddialenie menzesu.A mala som to povolene od Cervenovej sestricky a sam Cerven hovoril, ze on v minulosti netrval na vysadeni antikoncepcie a prisiel mi taky, ze na tom osobne ani on netrva. Neviem ci to dostal ako nariadenie, alebo sa riadi podla inych kolegov, ale on sam nebol uplne proti HAK.

Inak, operovat ta bude asi na jesen, lebo uz ked mna operoval, tak objednaval dalsie baby az na september:(

petkabih

to je samozrejme, ze vysadim, ale ako som sa objednavala na konzultacku, tak recepcna hovorila, aby som vedela, kedy budem mat menzes.. a to ked vysadim hak, no neviem, neviem:) ked som mala vysadenu mala som to fakt vseliako..

jaaj, skoda, ze ked sa dava pod sval sa nemoze robit v lokalke.. to by som uz daavno mala za sebou..

Mandy72

petkabih
radšej vysadiť HAK a mať pár pupákov :-) ako mať nejaký problém pri opke. Nie je to pravidlo, ale radšej ak sa to dá. Ja som vysadila po 13 rokoch :-) a zatiaľ to zvládam.Trošku sa mi pomenil menzes, ale inak je to okajček.

petkabih

dakujem mandy-amina:)

no, uz teraz mam z toho vysadenia HAK stres..
v decembri som vysadila na mesiac a pol a tak som sa vyhadzala, ze sa toho poriadne doteraz neviem zbavit:(

Mandy72

jááj a vlastne to so ti chcela povedať, že aj keď nemáš menzes, ale tvoj hormonálny systém pracuje, takže je tam váčšie riziko krvácania