Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mandy72

Tých 300 sa báť nemusíš, kľudne ak ti to telo dovolí daj si aj 350. Jedno číslo máš tak 180 ml. Ale záleží ozaj na tvare prsiek a koľko máš voľného miesta. Spýtaj sa lekára, koľko by bolo max, čo by sa ti zmestilo a podľa toho uvidíš. Ja som si dala 435 a mala som podprdu 75B-C, ale zase mala som dosť povolené prsia od kojenia. Takže mám aj modeláciu. Pod prsiami mám 75-6cm, ale mala som široký hrudník. Pozri do galerky. Som tam ako amina

sassyw

Kocky kolko ml by ste mi navrhovali? chcem kulate pod sval. Mam teraz 174cm,57 kg. Pod hrudou 75cm. Podprdu nosim 75 C,lebo mam sirsie prsia, ale mam take B-cko. Chcela by som 3jky alebo 3apolky. Take cislo a pol potrebujem zvacsit,ale kazdy hovori, ze sval dost uberie z velkosti, no zas to nechcem prestrelit a skoncit s balonmi velkosti 4-5 to uz bude na mna vela. 300 ml sa mi zda ze uz bude moc.

sassyw

Kocky kolko ml by ste mi navrhovali? chcem kulate pod sval. Mam teraz 174cm,57 kg. Pod hrudou 75cm. Podprdu nosim 75 C,lebo mam sirsie prsia, ale mam take B-cko. Chcela by som 3jky alebo 3apolky. Take cislo a pol potrebujem zvacsit,ale kazdy hovori, ze sval dost uberie z velkosti, no zas to nechcem prestrelit a skoncit s balonmi velkosti 4-5 to uz bude na mna vela. 300 ml sa mi zda ze uz bude moc.

bibianka

dominique,

ano,tak si to opisala podrobne,ze mam pocit,ze aj ja to uz mam za sebou :))) ale bohuzial,sa nic nezmenilo :)))

sassyw

sassyw

dominique / krasne si opisala priebeh opky, mna to velmi potesilo, lebo fakt neviem co ma caka a ake to bude. dakujeme za vsetky podrobnosti.

sassyw

Ahojte babenky chystam sa na augmentaciu do chirmedu v KE. Doktorov si baby chvalia, len som zatial nevidela ziadne prsia,ktore robili. Som aj na omlazeni.cz ale tam to je o inom. Prosim baby, ktore ste spokojne poslite mi prosim nejake fotky, strasne vam budem vdacna. Bojim sa hlavne komplikacii, mam 1,5 rocnu dceru. mail: martinam@rasax.sk

dominique

mimimi - kedy mas termin?
na opku si dones len papuce + pitie. toaletne potreby nepotrebujes, zuby si nebudes vladat umyt:(

takze vsetko ohladom dna D?

Fuuha..No, tak prisla som v den mojej operacie do BB. Tam som sa hlasila u sestricky, ktorej som dala podpisane vsetky rizika + vysledky predoperacnych vysetreni.
No, potom som sla zaplatit operaciu (len operacny vykon)...DO BUFETU:D..Haha, tam si ludia kupovali sunku a rozky a ja prsia:D Celkom komicke:D A potom som sa vratila za sestrickou, ta mi prikazala dat sa do papuc, tak som sa dala a odviedla ma na postelove oddelenie. Tam som sa hlasila u sestriciek, kde si ma zapisali. Ze kedy som prisla, kde byvam a pod a dali mi silikony, ktore tam prisli den pred tym dorucovatelskou spolocnostou (tie som si musela sama objednat, tak ako ty). Tak som si asi 4 krat skontrolovala, ci sedi velkost na oboch a potom som sla na izbu:D bola som tam prva, tak som si vybrala postel. Potom prisli dalsie dve - jedna na liposukciu, 53 rocna pani a druha 30 rocna mamicka, tiez na zväcsenie prs.
Dali mi koselu a take stahovacie pancusky a mala som cakat na posteli.
Potom mi dali taku tabletku, po ktorej moja kamoska, co tam bola tiez zaspala, ale so mnou to nic nerobilo. Tak som sa cudovala, sedela som na posteli a nic..Dosiel chirurg a anesteziologicka. chrirug ma pokreslil a anesteziologicka sa pytala na to, ci a ake lieky beriem a ci som alergicka...
potom ma uz sestricky vzali na salu...ma niesli v posteli, ma tlacili tak, ze som videla len ten strop..to bolo dost nechutne...Pred salou ma nechali vystupit z postele a vosla dom peskom do saly (Moja kamoska mala uz hlboku polnoc a toto nastastie nezazila, ale mne ta tabletka nic nerobila).
Som si vyliezla na operacny stol, dali mi dole koselu, mala som len gatky a samodrziace pancusky biele. Potom som si dala taku capicu sama na hlavu a potom mi remenovali nohy. Som sa spytala, ci uz niet cesty spät a ona, ze uz nie..Potom mi sestricka pichla nieco do zily a anesteziologicka mi dala plynovu masku...dvakrat som sa nadychla a potom NIC NEVIEM!!! Ma uz len zobudili na izbe, som mala pol minuty taky sok, ze ci uz je po tom, ma ubezpecili, ze ano, tak som sa chytila za prsia:D Oni, ze sa nemam chytat a potom som tam len lezala a lezala...Vpodstate sa nudila. Este ze prisla ifka a moj frajer:)))
Rano ma potom previazali - to len taku vatu pod stahovacim pasom vymenili a pozrela som sa na ne! Boli obrovske a bola som stastna! Potom ma frajer odniesol k mamine, ktora sa o mna starala. Den po opke som len spala a nic nerobila:) Nebolo to ale vobec take zle, sla by som do toho este raz:)

takalala

ja tak teoreticky o silkacoch uvazujem, ale este som nepozerala ziadne informacie. zaujimaju ma aj ceny a ci ste skusali nieco ine?? ja som mala celkom fajn prsia len som zrazu zacala z nicoho nic chudnut a prsia isli prve tak teraz mam 23 a prisa o polovicku mensie ako v 16tich. a ako sa da dostat ku galerii?

dominique

no, ja meriam 173 cm, podla tabuliek som pozerala, ze by to mali byt Ccka:)
Ale aj tak mam pocit, ze mohli byt aj vacsie:) Idem si spravit nove fotky, potom ich poslem livke:)